Meninger og anmeldelser

En liste med alle våre meninger og anmeldelser:

 

Vi har bestemt oss for å lage en seksjon der vi nevner alle anmeldelser og meninger fra forskjellige selskaper (for det meste meglere) som vi har laget, selskapene er ordnet alfabetisk. Hvis du vil vite om et selskap som ikke er på denne listen, eller som vi foretar en gjennomgang, analyse eller gjennomgang av det, kan du gi oss en kommentar i samme seksjon. (Husk å gi oss minst nettstedet og navnet på selskapet du vil vite mer om).

Hvis du leter etter meninger om en megler, og du ikke finner det i denne listen, kan du legge igjen en kommentar på slutten av denne delen.


1.128 kommentarer til «Meninger og anmeldelser»

 1. Radek Svar

  Witam chciałem zapytać o stronę quantacapital
  Czy to nie są oszuści

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Radek, det er svindel og du vil ikke få pengene tilbake. Takk for at du skrev om Quanta Capital. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke invester mer penger, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt og beholder pengene fra det øyeblikket de når deres kontoer, de kommer aldri inn i markedet, alt er forberedt slik at de tjener du mister pengene dine for å ha unnskyldningen for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber deg om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Betal aldri det!, det er varselet, fra det øyeblikket må du vite at du er kunde hos en svindelmegler, og selv om du betaler vil de aldri returnere det til deg.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Przezorny Svar

  Chce wszystkich ostrzec przed Quant finance ltd. Ale wydaje się że tej firmy już na rynku nie ma. Til ukraińscy oszuści którzy stacjonują w Polsce. Prowadzą pełne profesjonalne doradztwo, tylko że zainwestowanych pieniędzy nigdy się nie zobaczy.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Przezorny, vi har mottatt flere klager og det ser helt klart ut til å være svindel, hvis de insisterer, ikke ha det travelt, ikke send penger, svindlere legger vanligvis mye press på deg slik at du ikke synes at. Vi vurderer flere anmeldelser for øyeblikket, men vi vil sette din som en prioritet for å kunne vurdere denne megleren. Kan du skrive nettsiden til oss? Takk skal du ha.

   Hilsener.

 3. Alassea Svar

  De kaller meg som Grace Investarea-rådgiver.
  er det lovlig?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Alassea, navnet virker allerede oppfunnet for meg, svindlere finner opp navn for å gjøre det vanskeligere å spore dem. Hvis du forteller meg megleren, kan jeg bekrefte om det er en svindel eller ikke

   Hilsener.

 4. Ximena Svar

  https ://teslaopeninvestment .com/using/dashboard er det svindel?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Ximena, vi har mottatt flere klager og det ser helt klart ut til å være svindel, hvis de insisterer, ikke ha det travelt, ikke send penger, svindlere legger vanligvis mye press på deg slik at du ikke synes at. Vi vurderer flere anmeldelser for øyeblikket, men vi vil sette din som en prioritet for å kunne vurdere denne megleren. Takk skal du ha.

   Hilsener.

 5. jhamil Svar

  Denne siden https://agtradingcaptinvtslt.com
  Er det lovlig eller svindel, vil jeg gjerne ha din mening før jeg investerer.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Jhamil, vi har mottatt flere klager og de ser tydelig ut til å være svindel, hvis de insisterer, ikke ha det travelt, ikke send penger, svindlere legger vanligvis mye press på deg slik at du ikke tenker . Vi vurderer flere anmeldelser for øyeblikket, men vi vil sette din som en prioritet for å kunne vurdere denne megleren og lage en anmeldelse. Takk skal du ha.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *