✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i aam-forums.com. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om aam-forums.com og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedaam-forums.com
🏠 selskap*Allianz Group
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformAllianz
📌 adresseKoeniginstrasse 28 80802 München, Tyskland

⚠️ aam-forums.com eies av Allianz Group, selskapet er lokalisert i Tyskland, potensielt farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå vil vi analysere kontotypene som tilbys av aam-forums.com, i dette tilfellet observerer vi at den tilbyr 4 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
VEKST$100
PENGE MARKED$10.000
GJENSIDIG$50.000
FORSIKRING$25.000

Informasjon på nettet

Allianz nettsted

aam-forums.com gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, økonomisk kalender, aktivakalkulator, live-diagrammer, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 Sluttevaluering av aam-forums.com 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED aam-forums.com.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter på aam-forums.com:

Dato Oppdatering – nyheter
Mars 2023aam-forums.com poserer som et velkjent selskap kalt Allianz. VI FORESLÅR FORSIKTIGHET.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”6910″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med aam-forums.com.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av aam-forums.com

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere aam-forums.com

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere aam-forums.com?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er aam-forums.com en svindel – er det en svindel?

Ja. Vi tror aam-forums.com er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er aam-forums.com pålitelig?

Nei. aam-forums.com er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra aam-forums.com?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalte) alternativer til aam-forums.com?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «er aam-forums.com en svindel? Meninger fra 2023»

  1. Santi Svar

    De er et seriøst selskap... Kan du hjelpe meg? Velsignelser.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *