✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi vurderer at kurset Academia David Vas er trygt eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Academia David Vas, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedacademydavidvas.site – traderexpertpro.com – academydavidvas.com
🏠 selskapnevner det ikke
🇧🇷 reguleringIkke regulert (ikke aktuelt)
📧 EpostHar ikke
📈 Plattformegen plattform
📌 adressedesconocido
🕑 Nettstedets alderNettstedet registrert: 28. september 2022
firma typeOnline handelskurs

Firma: Academia David Vas nevner ikke hvilket selskap den tilhører. Vær veldig forsiktig, vi la merke til en tydelig mangel på åpenhet.

Sted: Academia David Vas nevner ikke hvor det ligger, å stole på et selskap som ikke nevner hvor det ligger er veldig farlig, vær forsiktig.

Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er David Vas Academy?

Academy David Vas er et online handelskurs som dekker ulike finansmarkeder som valuta, gull og kryptovalutaer.

Informasjon på nettet

nettsted david vas academy

Her viser vi deg et skjermbilde av Academia David Vas-nettstedet, som er academydavidvas.com. Fangsten ble gjort i November 2023.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

Dette selskapet oppgir ingen kontaktinformasjon; Ingen e-post eller telefonnummer. Hva betyr dette? At en bedrift ikke oppgir kontaktinformasjon er et veldig dårlig tegn. Tenk deg at du har et problem eller en klage, og du har ingen mulighet til å kontakte dem. Det høres virkelig ille ut, ikke sant?

🚫 Avsluttende evaluering av Academia David Vas 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til Academia David Vas, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Det er ikke nevnt hvor den ligger.

I tillegg til dette har selskapet pyramidale egenskaper, vær forsiktig.

Selskapet nevner heller ikke noen form for kontakt; Hvis du trenger å kontakte dem for en nødsituasjon, hvordan vil du gjøre det? Vær forsiktig.

Dette selskapet nevner ikke hvilket selskap det er en del av, vær forsiktig, det er en klar mangel på seriøsitet og åpenhet.

David Vas-akademiet har reist noen bekymringer basert på det jeg har sett i forskjellige kommentarer. Det ser ut til å være en vanlig klage på uoppmerksomt personale, klasser som ikke oppfyller forventningene, og følelsen av at du ikke lærer nok til å investere med selvtillit.

Det er avgjørende å ta hensyn til disse kommentarene før du legger ut på et handelskurs. Oppmerksomheten og kvaliteten på timene er nøkkelen til å gjøre opplevelsen verdifull. Hvis du tenker på å bli med i David Vas Academy, kan disse anmeldelsene gi deg en klarere ide om hva du kan forvente og hjelpe deg med å ta en informert beslutning. Bedre å være oppmerksom fra begynnelsen!

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Oppdateringer

Nyheter om David Vas Academy:

Dato Oppdatering – nyheter
-For øyeblikket har vi ingen nyheter å dele

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”3770″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Academia David Vas.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Academia David Vas

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere Academia David Vas

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til Academia David Vas?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere Academia David Vas?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Academia David Vas pålitelig?

Nei. Academia David Vas er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) nevner ikke plassering 2) Vi merker at selskapet har pyramidale egenskaper

Hvordan få tilbake penger fra Academia David Vas?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

16 kommentarer til «Academia David: Meninger og kommentarer – Er det en svindel?»

 1. Dafne Topal Svar

  Jeg anbefaler det ikke. De sparket meg for angivelig ikke å ha fulgt retningslinjene eller oppførselsstandardene til både akademiet og sponsoren av stipendet, megleren xm. Og bare for å gi meninger og gi en mening, som ikke engang var støtende.
  Jeg ble tildelt et stipend av
  Men hvis jeg måtte evaluere dem, lærer de bare det grunnleggende, og årets dsps forteller deg at for å lære mer eller miste frykten for å handle eller bli bedre, er det høyere nivåer (de har som 3 eller 4 nivåer) der du kan studere, noe som koster 2000usd i året.
  Men jeg har lest og lært at de fortsetter å lære det samme. Og de lanserte nylig en 3-måneders masterclass (med klasser 2 ganger i uken), kalt Alfa, hvor dette ble beskrevet i en YouTube-sending kun for studentene på akademiet deres, og det var der jeg leste mange kommentarer fra de som har noen år , hvor mange flere nivåer vil de opprette hvis noen allerede hadde betalt et år til, noe som ekskluderte dem økonomisk.
  Mens jeg reflekterte og endte opp med å forstå virksomheten, kom jeg med min kommentar om at i dette tilfellet var det bedre å gi en test for en finansieringskonto (noe Don David ikke er for), fordi kanskje hvor mange flere nivåer vil vises i fremtiden (som ikke sikrer suksess, men bare deres økonomiske fordel ved å ta betalt for hver student). Hva førte til at de tok avgjørelsen (eller som de sier, det behager ikke reglene deres politisk) om å fjerne meg fra akademiet, fra wsp- og telegramgruppene og de stengte kontoen min på siden deres eller rettere sagt fra kurset på plattform. hotsmart.
  Forretningene er velstående for dem. Megleren betaler dem for hver påmeldte student (1000 stipend), mens de lærer oss det vi mener er alt vi bør vite (siden de selv nevner at dette er nok til å drive), når det i realiteten kun er det grunnleggende, mens Mange brenner kontoene deres fordi de tror de allerede vet nok, men det er ikke tilfelle.
  Det er ingen gode tilbakemeldinger for å avklare tvil, kun støtte som svarer sent, livetimene sendes på YouTube, de gjør timen som om du vet alt, det vil si at det ikke er etter nivå, plattformen er veldig enkel (videoer lastet opp til hotsmart). De hevder å bli kalt "det beste virtuelle økonomiske utdanningsakademiet i Latin-Amerika", men ikke engang en anstendig plattform, teknisk støtte eller nettside beviser det.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Dafne, takk for at du kommenterer Academia Davidvas. Så synd det du nevner om akademiet, ut fra det du sier ser det ut til at det ikke anbefales.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   Hilsen

 2. Luis Manotas Svar

  God morgen, jeg meldte meg inn på den skolen og jeg har knapt en klasse, så jeg vet ikke om jeg skal fortsette å høre på timene for ikke å tape penger, det ville vært fint om du kunne anbefale en megler som kan undervise du dette yrket her i Barranquilla Atlántico Colombia, jeg ville satt pris på det.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luis, meld deg på webinarene gitt av meglere som XM som er gratis, søk også på internett, det er gratis kurs om mange emner.

   Hilsener.

 3. Aureliano Leal Svar

  Jeg er Aureliano, jeg har vært hos selskapet David i 8 dager som en ung mann som ikke oppgir e-post eller telefonnummer, den lovede plattformen og handelsklassene starter ikke, jeg har en WhatsApp med en viss Sebastian som gjør det ikke svare på spørsmålene mine, jeg betalte 19 dollar Som en "registrering" for Trader Players-kurset går jeg inn i Hotmart og det er ingenting, Mr. David sier i en av videoene hans at timene er live i et år, men jeg har ikke mottatt hva som helst.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Aureliano, takk for kommentaren om Davidvas Academy. Så synd det du nevner om akademiet, ut fra det du sier ser det ut til at det ikke anbefales.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   Hilsen

  • Felipe Svar

   Du må sende din betalingskvittering til en rådgiver for å gi deg tilgang, husk at treningen IKKE er hostet på hotmart, den brukes kun som betalingsgateway.

 4. Alex Rodriguez Svar

  Hallo! Jeg vil også vite mer om det akademiet, jeg var begeistret for ideen om å lære å handle med dem og mer enn at han dikterer det på en enkel, morsom og forståelig måte. Følg med på kommentarene dine. Takk skal du ha.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Alex, takk for kommentaren til Davidvas Academy. Sannheten er at vi har funnet noen klager på internett om akademiet, for nå er det informasjonen vi kan gi deg, pluss det som er avslørt i anmeldelsen.

   Hvis du har mer informasjon om Akademiet, ber vi deg dele den med oss.

   Hilsen

 5. Maria-Antonia Alvarez Svar

  Hei, er det noen som har mer informasjon om David Vas Academy? Takk skal du ha

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Maria-Antonia Alvarez, takk for at du kommenterer Davidvas Academy. Sannheten er at vi har funnet noen klager på internett om akademiet, for nå er det informasjonen vi kan gi deg, pluss det som er avslørt i anmeldelsen.

   Hvis du har mer informasjon om Akademiet, ber vi deg dele den med oss.

   Hilsen

  • MERLO Svar

   DU LÆRER IKKE NOE, DET ER EN SVINDEL, EN SØPPEL!!!!!

   • Astrid

    Det som fanger min oppmerksomhet er følgende: Du har bare to kommentarer? Om det akademiet... du sier at det ikke er regulert... kan du forklare meg hvor dette akademiet er regulert... Jeg mener, på hvilke kanaler eller så jeg spør deg fordi jeg ikke vet noe om det. .. det er bare to kommentarer som ikke fyller

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Astrid, vi har fått noen kommentarer om kursene og at de ikke er av særlig god kvalitet, men vi har heller ikke så mye mer informasjon. Disse kommer til oss gjennom kontakt, de er mennesker som bare ønsker å registrere det lave nivået som dette akademiet har, og jeg tror personlig at hvis de får deg til å betale for å tilby deg en eller annen type utdanning, må det være av kvalitet siden du betaler for det og ikke en erting. Det er mange meglerwebinarer som tilbyr gratis opplæring av høy kvalitet, du trenger ikke å betale for det.

    Hilsener.

  • Alejandro Rodriguez Svar

   Hei Maria Antonia, hvordan har du det?

   Tok du TRADER EXPERT PRO-kurset med dem? eller hvorfor sier du at det er en svindel?

   Tusen takk.

   • Walter lopez

    Utmerket spørsmål, ser etter referanser fra nevnte akademi jeg fikk her, jeg vet ikke noe om dem og det er heller ikke mye informasjon på nettet.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *