✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i AcapitalGroup. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om AcapitalGroup, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedacapitalgroup.co
🏠 selskap*nevner ikke det
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformWebTrader
📌 adressenevner ikke det

⚠️ AcapitalGroup nevner ikke hvem som eier det, selskapet nevner ikke hvor den ligger, potensielt farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå vil vi analysere hvilke typer kontoer som tilbys av AcapitalGroup, i dette tilfellet observerer vi at det ikke tilbyr typer kontoer.

KontotypeMinimum første innskudd
Start$250
Standart$500
Sølv$100000

Informasjon på nettet

Acapital Groups nettsted

AcapitalGroup gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, live-diagrammer, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 Endelig verdivurdering av AcapitalGroup 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED AcapitalGroup.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om AcapitalGroup:

Dato Oppdatering – nyheter
Mars 2023Vi mottar et stort antall meldinger fra AcapitalGroup-kunder som hevder at de ikke kan ta ut kapitalen sin.
August 2023I følge meldinger mottatt, vil "Vicente Adenildo de Souza" være knyttet til selskapet.
August 2023Klage mot AcapitalGroup finansregulator AMF
September 2023Klage mot AcapitalGroup finansregulator FCA
November 2023Klage mot AcapitalGroup finansregulator CNMV

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”6991″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med AcapitalGroup.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av AcapitalGroup

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere AcapitalGroup

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere AcapitalGroup?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er AcapitalGroup en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror at AcapitalGroup er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er AcapitalGroup pålitelig?

Nei. AcapitalGroup er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra AcapitalGroup?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til AcapitalGroup?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

12 kommentarer til «Er AcapitalGroup en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Carolina Insúa Svar

  Dette selskapet har flere klager!! I november rapporterte CNMV henne!! stor omsorg

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Carolina Insúa, takk for at du kommenterer . Det regnes for øyeblikket som en SCAM. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har satt et varsel på dem, for ikke å ha reguleringen til å utføre deres aktivitet (Se CNMV-lenke).

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Akapitalgruppe Svar

  Jeg har et problem med selskapet Acapitalgruop som ikke ønsker å tilbakebetale meg kapitalen min på 66.902.00 7000.00Euro siden måneden før jeg ba om kapitalen min og forrige gang jeg fortsatt ikke mottok noe bare fordi jeg betalte 1020+1220+1150+500+ 1000.00 og nå ber jeg om mer +XNUMX Jeg sendte deg fordi jeg ikke har mer penger til å motta kapitalen min

  Jeg har et problem med kapital for tilbakebetaling av kapitalen min siden eller før juni 2023 med en verdi på 66902.00 Euro. Be meg sende penger for å behandle overføringen på disse tidspunktene når jeg sender den. 7000.00 +1020+200+1220 +1150+500.00 og nå må jeg sende mer 1000.00

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei, takk for at du kommenterer AcapitalGroup. Denne megleren er en SCAM. AMF (Frankrikes finanstilsynsmyndighet) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se AMF -lenken). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

 3. Martin.2 Svar

  Dette selskapet er rapportert av AMF, vær forsiktig

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Martín, takk for at du kommenterer AcapitalGroup. Denne megleren er en SCAM. AMF (Frankrikes finanstilsynsmyndighet) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se AMF -lenken). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

 4. Monica Svar

  Han stjal €15000 XNUMX fra acapitalgruppen min

  De er en svindel, noen svindlere gjør det nå i Portugal, de gjorde det allerede i Frankrike i Spania og nå er det vår tur i Portugal, den som er ansvarlig for dette heter Vicente Adenildo de Souza og hvis alle som jobber for han er brasilianere

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Mônica, det er en svindel, ikke gi bort mer penger, de returnerer dem aldri. Takk for at du skrev om AcapitalGroup. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 5. Julio Svar

  Dette selskapet vil ikke la deg trekke deg. Jeg sier deg fra min egen erfaring, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Julio, takk for at du skrev om AcapitalGroup. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Alberto Svar

   Jeg er som deg.
   Hvilke rettslige handlinger har du begått?
   Har du måttet betale statskassen for det som har blitt beholdt i netthandelen din?
   Hilsen juli

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Alberto, betalingene til statskassen og den typen betaling blir oppfunnet for å stjele mer penger fra deg enn de allerede har stjålet fra deg, alt er løgn fra begynnelsen, de har lurt deg og vil fortsette å gjøre det med ideen om å skaffe mer penger.

    Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

    Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *