✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi gi deg vår vurdering av om selskapet Altrix Edge er det pålitelig eller ikke. Ikke gå glipp av vår fullstendige anmeldelse for alle detaljene!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Altrix Edge, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedaltrix-edge.co – altrix-edge.org – altrix-edge.com – altrix-edge.io – altrix-edge.club
🏠Selskap Det er ikke nevnt
🇧🇷 reguleringDet er ikke regulert
📧 EpostHar ikke
📈Plattformegen plattform
📌AdresseDen nevner ikke plasseringen
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert på: 2023-04-07 (svært nylig)
firma typeAltrix Edge Loggs nettsted

Firma:
🚨 Altrix Edge nevner ikke hvilket selskap den tilhører. Vær veldig forsiktig, vi merker en tydelig mangel på åpenhet

Sted:
⚠️ Plasseringen av Altrix Edge er uklar, noe som gir grunn til bekymring.

Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er Altrix Edge?

Etter en grundig evaluering av selskapets hjemmeside, konkluderte vi med det Altrix Edge fungerer ikke csom en megler selvDet er snarere et nettsted som brukes av forskjellige investeringsselskaper for å få informasjon fra alle personene som registrerer seg gjennom registreringsskjemaet på denne nettsiden.

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Informasjon på nettet

altrix.edge nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av Altrix Edge-nettstedet, som er altrix-edge.co. Fangsten ble gjort i Mai 2024.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Når det gjelder kontaktdetaljer, oppgir ikke dette selskapet noen e-post eller telefonnummer. Hva forteller denne mangelen på informasjon oss? Fraværet av kontaktdetaljer er et alarmerende tegn. Hva ville skje hvis det oppsto et problem eller du måtte spørre? Uten en direkte form for kommunikasjon blir situasjonen bekymringsfull.

Altrix Edge Regulation

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

La mangel på informasjon om regulering av denne megleren vekker bekymring. Hva innebærer dette? At det er en uregulert megler, som setter klientmidler i fare. Hvis megleren handler uredelig, kan det hende at investorer ikke kan få pengene tilbake. Vær forsiktig når du stoler på uregulerte selskaper!

🚫 Altrix Edge Final Rating 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste funksjonene til Altrix Edge, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Det er ikke nevnt hvor den ligger.

regulering: Mangelen på informasjon om reguleringen er bekymringsfull. Dette indikerer at selskapet ikke er regulert, noe som reiser spørsmål om åpenhet og seriøsitet.

Husk at selskapet har blitt fordømt av forskjellige finanstilsynsmyndigheter (i dette tilfellet CNMV, National Securities Market Commission). Bruk EKSTREMT FORSIKTIGHET.

Selskapet nevner heller ikke noen form for kontakt; Hvis du trenger å kontakte dem for en nødsituasjon, hvordan vil du gjøre det? Vær forsiktig.

Etter en grundig evaluering av nettstedet til Altrix Edge, har det blitt oppdaget at det ikke fungerer som en megler selv, men snarere som en portal som brukes av ulike investeringsselskaper for å samle inn informasjon fra brukere som registrerer seg gjennom skjemaet deres. Til tross for at den nylig ble registrert i april 2023, mangler denne nettsiden åpenhet angående selskapet den tilhører, noe som vekker bekymring for dens troverdighet og pålitelighet.

I tillegg er plasseringen av Altrix Edge uklar, og legger til et ekstra lag med usikkerhet om selskapets legitimitet og sikkerheten til data levert av brukere. Mangelen på åpenhet i denne forbindelse reiser spørsmål om forretningspraksis og beskyttelse av kundenes personvern.

Situasjonen forverres ytterligere av klagen som ble sendt inn mot Altrix Edge av National Securities Market Commission (CNMV) i mai 2024. Denne klagen fra en offisiell finanstilsynsmyndighet understreker behovet for å utvise ekstrem forsiktighet når man vurderer enhver form for interaksjon med denne nettsiden. Avslutningsvis, gitt mangelen på klarhet angående eierskap og plassering, samt regulatoriske klager, anbefales brukere å være forsiktige og vurdere mer transparente og pålitelige alternativer i det elektroniske investeringsområdet.

🚨🚨 Avslutningsvis anser vi at dette selskapet mangler seriøsitet og sikkerhet, i henhold til de oppgitte grunnene. Vi oppfordrer deg til å ta forholdsregler før du involverer deg med en enhet med denne profilen. 🚨🚨

Oppdateringer

➡️Nyheter om Altrix Edge:

Dato Oppdatering – nyheter
Mayo 2024Klage mot Altrix Edge fra finanstilsyn CNMV, National Securities Market Commission

Vi gjør oppmerksom på at selskapet allerede har klager fra finanstilsyn. Vær veldig forsiktig!

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Altrix Edge.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Altrix Edge

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du Altrix Edge

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til Altrix Edge?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere Altrix Edge?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Altrix Edge pålitelig?

Nei. Altrix Edge er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: Den nevner ikke plasseringen eller reguleringen, alderen er nylig og den er rapportert av en anerkjent regulator.

Hvordan få tilbake penger fra Altrix Edge?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

20 kommentarer til «Altrix Edge: mening og kommentarer - Er det en svindel?»

 1. Benjamin Svar

  Hei god ettermiddag,
  Jeg registrerte meg hos altrix edge og jeg har ikke satt inn penger. De slutter ikke å ringe meg...
  De har til og med sendt meg en e-post fra Cybercapital som utgir seg som Bank of Spain, og nevner embargoer i mitt navn, og jeg vet ikke hva annet tull. Jeg har ikke oppgitt bankopplysningene mine, og jeg har heller ikke gjort noen operasjoner. Har noen andre skjedd?
  Er det noen som vet hvordan jeg kan avslutte kontoen min?
  Takk.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Benjamin, Altrix Edge er en svindel (de er de samme Cyber ​​​​Capital-svindlerne). Det du sier har skjedd med mange mennesker, men det er en grov svindel, ikke tro på noe de sender deg, alt er falskt, ikke gå i fellene og løgnene deres, de vil bare ha pengene dine og vil prøve på noen måte, blokker alle anrop fra dem, og du svarer ikke engang på dem.

   Hilsener.

 2. Fanny Pujol Svar

  Når du har registrert deg, gjør de deg gal med samtaler og samtaler for å investere mer og mer og ikke ta ut? La oss se hva som skjer med uttakene, jeg er veldig bekymret for disse menneskene, jeg ser ikke et godt perspektiv, jeg vil informere dem , takk for rådet. Det er synd at jeg ikke har sett arbeidet de gjør før de investerer som en trygg nybegynner, sds, Fanny

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Fanny, takk for at du skrev om Altrix Edge. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. Dani Svar

  Umiddelbar kode 360 ​​vil være en svindel som den er?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Dani, det høres ut som det, hvis de insisterer, ikke ha det travelt, ikke send penger, svindlere legger vanligvis mye press på deg slik at du ikke tenker. Vi vurderer flere anmeldelser for øyeblikket, men vi vil sette din som en prioritet for å kunne vurdere denne megleren. Kan du gi oss nettsiden? Takk skal du ha.

 4. Fabi Svar

  Takk for analysen? Så hvilket selskap anbefaler du som er pålitelig?

  Takk!

 5. JCARLOS Svar

  God morgen, jeg vil at du slutter å ringe meg. Jeg vurderer å bytte telefonnummer, de er uutholdelige. De ringer meg mer enn 3 ganger om dagen, inntil den andre dagen var det 10 ganger. TUNG. JEG VIL IKKE INVESTERE I SUKKEREN DIN. INTERNETTTYVER.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei JCARLOS, blokker alle tall.

   Hilsener.

 6. Adela Paz Svar

  Hallo! Takket være denne analysen fikk jeg tilbake kapitalen min! Velsignelser til alle!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Adela, FANTASTISK!!!, så glad du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du betaler med kortet ditt, på nettsiden vår finner du dem alle, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her: KREV DINE PENGER

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

 7. Lau Jereez Svar

  Etter registrering ringer de deg fra hele verden for å presse deg til å investere penger. Jeg investerte 250 dollar og etter å ha lest dette angret jeg på det og nå vil de ikke gi meg pengene mine tilbake. De forteller meg at jeg må sette inn mer for å få alt tilbake og tjene mer penger. De er svindlere.

  Vennligst hjelp.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Lau, takk for at du skrev om Altrix Edge. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 8. Juli Svar

  Hei, jeg registrerte meg og nå ringer de meg fra forskjellige numre i Øst-Europa... De tilbyr meg investeringer og de er irriterende, jeg ba dem ikke ringe meg mer og nå vurderer jeg å endre telefonnummeret mitt fordi de fortsetter å ringe meg å presse meg til å investere hos forskjellige meglere. De er tunge.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Juli, takk for at du skrev om Altrix Edge. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 9. María Svar

  Hei, etter å ha registrert seg her ringer de meg nå fra numre over hele verden for å tilby meg investeringer. De ber meg sette inn €250. Vær forsiktig fordi det ser ut til å være en svindel.

  Hilsen

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Maria, takk for at du skrev om Altrix Edge. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 10. Kevin R Svar

  Dette selskapet betaler ikke. Jeg forsikrer deg, jeg prøver fortsatt å trekke meg og jeg kan ikke, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Kevin R, takk for at du skrev om Altrix Edge. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *