✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i AMarkets. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om AMarkets, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedamarkets.com
🏠 selskap*AMarkets Ltd
🇧🇷 reguleringFSA
📧 Eposthar ikke
📈 PlattformMT4 og MT5
📌 adresseSt. Vincent og Grenadinene

⚠️ AMarkets eies av AMarkets Ltd, selskapet den ligger i St. Vincent og Grenadinene, potensielt farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå vil vi analysere kontotypene som tilbys av AMarkets, i dette tilfellet observerer vi at den tilbyr 3 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
Fikset$100
ECN$200
Prime$100

Informasjon på nettet

AMarkets nettsted

AMarkets gir forklaringer på produktene som AMarkets tilbyr, forklaring av grunnleggende konsepter for investeringsverdenen, noen live-diagrammer, økonomisk kalender, pedagogiske seksjoner, nyheter om økonomiske hendelser av interesse, månedlige analyser, blogg.

Liste over telefonnumre

+38 220 405 820, +44 20 380 869 68 og +382 68 394 350 (Whatsapp)

🚫 AMarkets endelige verdivurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED AMarkets.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Videoanmeldelse av Amarkets

Oppdateringer

Nyheter om AMarkets:

Dato Oppdatering – nyheter
Desember 2021Klage mot YuanPay fra den regulatoriske enheten til CONSOB.
Februar 2022Klage mot YuanPay fra den regulatoriske enheten til ASF.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”7096″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med AMarkets.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av AMarkets

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere AMarkets

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere AMarkets?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er AMarkets en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror at AMarkets er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er AMarkets pålitelig?

Nei. AMarkets er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra AMarkets?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til AMarkets?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «Er AMarkets en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Victor Mateo Svar

  Jeg har ikke fått noen svar fra dette selskapet på flere dager, hva gjør jeg?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Victor Mateo, takk for at du kommenterer AMarkets. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, pengene blir ikke satt på markedet, de bare viser dem og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.
   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *