✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Amega. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Amega, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedamega.finance
🏠 selskapAmega Global Ltd
🇧🇷 reguleringFSC
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformMT5
📌 adresse6. etasje, Nexteracom Building, Cybercity Ebene, Republikken Mauritius

⚠️ Amega eies av Amega Global Ltd, selskapet er lokalisert i Mauritius, et potensielt farlig skatteparadis for sine klienter på grunn av dets manglende regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. ⚠️

Kontotyper

Amega tilbyr ikke forskjellige kontoer for handel.

Informasjon på nettet

amega nettsted 1

Amega gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, økonomisk kalender, aktivakalkulator, pedagogisk seksjon, live-diagrammer, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

 • +230 5297 0273

🚫 Endelig Amega-vurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, Vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Amega.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Amega nyheter:

Dato Oppdatering – nyheter
Mayo 2021Klage mot Amega CNMV.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”937″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med .

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Amega

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere Amega

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Amega?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Amega en svindel - er det en svindel?

Ja, vi tror Amega er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Amega pålitelig?

Nei. Amega er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Amega?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Amega?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «Er Amega en svindel? Meninger»

 1. Rosa Svar

  Jeg har prøvd å kommunisere med Amega i lang tid, men ingen svarer meg, de leser ikke engang e-postene mine!
  Jeg vil gjerne kunne snakke med andre lurt av amega, slik at vi kan organisere en sterkere og mer effektiv kollektiv klage, i mellomtiden vil jeg fortsette å insistere til de gir meg tilbake det som er mitt

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Rosa, takk for at du delte din erfaring med Amega. Denne megleren er svindel. Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, pengene blir ikke markedsført, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det. De prøver alltid å manipulere deg, de vil ikke returnere pengene dine, verken de første, eller hvis du sender dem senere, vil du ikke se det lenger, prøv å kreve gjennom chatten vår.
   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsen

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *