✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedatbmarketspro.com
🏠 selskap*nevner det ikke
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseNevner ikke noe sted
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert på: 2023-11-27
firma typeIndekser, krypto, aksjer, råvarer og valutamegler

Hva er ATB Markets PRO?

Kontotyper

Selskapet gir informasjon om sine 4 typer kontoer

kontoerInvestering
standard$250
sølv$2.500
Gull$10.000
Vip$50.000

Informasjon på nettet

atbmarketspros nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av ATBmarketsPRO-nettstedet, som er atbmarketspro.com. Fangsten ble gjort i juni 2024.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Dette selskapet oppgir kun en e-postadresse, og utelater nøkkel og viktig informasjon. Hva betyr dette? At mangelen på kontaktinformasjon er et bekymringsfullt tegn. Tenk deg å ha et problem eller en klage og ikke ha noen måte å kommunisere med dem på. Høres ikke bra ut i det hele tatt, ikke sant?

* Regulering av ATB Markets Pro

🚫 ATB Markets Pro endelig vurdering 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste funksjonene til ATB Markets Pro, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

🚨🚨 Av de nevnte grunnene er vår konklusjon at det er et svært lite seriøst og utrygt selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Oppdateringer

Nyheter om ATB Markets Pro:

Dato Oppdatering – nyheter
Junio ​​2024Klage mot ATB Markets Pro fra finanstilsynsmyndigheten FSMA

Vi gjør oppmerksom på at selskapet allerede har klager fra finanstilsyn.

Vær veldig forsiktig!

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med ATB Markets Pro.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av ATB Markets Pro

Hvis du kommer i en situasjon med behov for å få tilbake kapitalen din etter å ha blitt svindlet, anbefaler vi at du går til avsnittet med ofte stilte spørsmål, hvor du finner vår veiledning om hvordan du går frem med kravet. Vi er her for å gi deg de nødvendige rådene i denne delikate og kompliserte prosessen.

Hvordan rapportere ATB Markets Pro

Hvis du på noe tidspunkt føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet og anser det som nødvendig å rapportere det, inviterer vi deg til å se avsnittet med ofte stilte spørsmål nedenfor. Du vil finne detaljert informasjon om trinnene og ressursene som er tilgjengelige for å sende inn en effektiv klage mot dette selskapet.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til ATB Markets Pro?

Selvfølgelig! Det er mye sikrere og mer pålitelige alternativer på markedet. Vi anbefaler at du utforsker rangeringen vår, hvor du finner en liste over sterkt anbefalte meglere som er godt evaluert for deres åpenhet, regulering og kvalitet på tjenesten: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere ATB Markets Pro?

For å rapportere ATB Markets Pro varierer prosedyren avhengig av hvor du befinner deg. Vi foreslår at du kontakter landets finanstilsynsmyndighet, som kan gi deg spesifikk hjelp og veiledning om hvordan du går frem med rapporten. Hvis du trenger flere detaljer eller personlig hjelp, legg igjen en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg gjerne.

¿Es ATB Markets Pro pålitelig?

ATB Markets Pro reiser alvorlig tvil om påliteligheten på grunn av mangelen på åpenhet og tilstedeværelsen av en klage fra en finansmyndighet. Selskapet gir ikke klar eller fullstendig informasjon, noe som tyder på mangel på ærlighet og engasjement overfor sine kunder. Denne situasjonen er bekymringsfull og bør tas i betraktning før du vurderer noen form for forretningsforhold med dem.

Hvordan gjenvinne penger fra ATB Markets Pro?

Hvis du har vært utsatt for en svindel og trenger å gjenopprette kapitalen din fra ATB Markets Pro, anbefaler vi at du leser vår detaljerte veiledning om hvordan du kan få tilbake penger fra et svindelselskap. I denne ressursen forklarer vi trinn for trinn den juridiske og praktiske prosessen for å maksimere sjansene dine for å lykkes med å gjenvinne midler. her.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «ATB Markets Pro: mening og kommentarer – Er det en svindel?»

 1. glans Svar

  Dette selskapet vil rive deg av. Jeg sier deg fra min egen erfaring, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luci, takk for at du skrev om ATB Markets Pro. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke invester mer penger, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt og beholder pengene fra det øyeblikket de når deres kontoer, de kommer aldri inn i markedet, alt er forberedt slik at de tjener du mister pengene dine for å ha unnskyldningen for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber deg om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Betal aldri det!, det er varselet, fra det øyeblikket må du vite at du er kunde hos en svindelmegler, og selv om du betaler vil de aldri returnere det til deg.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *