✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet AXEN CAPITAL er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om AXEN CAPITAL, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedaxencapital.com
🏠 selskap*Axen Capital Ltd
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 EpostHar ikke
📈 PlattformEgen plattform, MetaTrader 4 og MetaTrader 5
📌 adresseSaint Vincent og Grenadinene
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert: 13. mai 2019
firma typeAkademi, fondsforvaltning

selskap:⚠️ AXEN CAPITAL er eiendommen til Axen Capital Ltd,

Plassering: AXEN CAPITAL nevner å være lokalisert i Saint Vincent og Grenadinene, et skatteparadis, en beliggenhet som IKKE ANBEFALES. Hvis du bestemmer deg for å stole på et selskap basert her, må du vite at pengene dine ikke har noen form for beskyttelse, det er veldig risikabelt, tenk deg om to ganger før du stoler på dette selskapet. Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er AXEN CAPITAL?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det AXEN CAPITAL er ena fondsforvaltningsakademiet.

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Informasjon på nettet

Axen Capitals nettsted

Her presenterer vi et skjermbilde av nettstedet AXEN CAPITAL, som er axencapital.com. Fangsten ble gjort i SEPTEMBER 2021.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Vi har funnet følgende telefonnumre:

-(33) 3709-6294

(452) 175-43-21

(443) 298-3271

(477) 148-2232

 (55) 6703-5218

 • Vi har ikke funnet e-post.

* Regulering av AXEN CAPITAL

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Som et akademi med pedagogiske formål, trenger det ikke regulering slik et meglerselskap ville.

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til Axen Capital, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: De nevner å være lokalisert på et VELDIG UTRYGT sted

regulering: De nevner ikke noe om reguleringen fordi den ikke er en megler og ikke trenger regulering av en finansiell enhet.

Selskapet har pyramideegenskaper, vær forsiktig.

Dette selskapet nevner ikke hvilket selskap det er en del av, vær forsiktig, det er en klar mangel på seriøsitet og åpenhet.

Axen Capital, et akademi som spesialiserer seg på fondsforvaltning, fremhever sin tilstedeværelse på et sted som Saint Vincent og Grenadinene, selv om dette stedet kan vekke sikkerhetsproblemer for noen.

Dette akademiet fokuserer hovedsakelig på å tilby kunnskap og verktøy for fondsforvaltning, orientere seg mot en pedagogisk tilnærming uten å spille rollen som et meglerselskap. Slik sett kan mangel på informasjon om reguleringen skape usikkerhet for de som leter etter en institusjon med regulatorisk klarhet, siden de ikke opererer som direkte finansielle mellommenn.

Denne akademiske tilnærmingen kan være attraktiv for de som søker å tilegne seg kunnskap innen fondsforvaltning, selv om den kan reise spørsmål om dets regulatoriske rammeverk og forretningspraksis siden det ikke er en konvensjonell finansiell formidlingsenhet.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Oppdateringer

Nyheter om AXEN CAPITAL:

Dato Oppdatering – nyheter
August 2023Vi mottar et stort antall meldinger fra Axen Capital-kunder som hevder å ikke kunne ta ut kapitalen sin.

Video om AXEN CAPITAL

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om din erfaring med AXEN CAPITAL.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av AXEN CAPITAL

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere AXEN CAPITAL

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til AXEN CAPITAL?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere AXEN CAPITAL?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er AXEN CAPITAL pålitelig?

Nei. AXEN CAPITAL er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: beliggenheten, som et skatteparadis, genererer mye usikkerhet og økonomisk usikkerhet. Det er ikke regulert på grunn av dets akademiske formål og ikke å være en megler. I tillegg til dette har selskapet pyramidale egenskaper. VÆR VELDIG FORSIKTIG.

Hvordan få tilbake penger fra AXEN CAPITAL?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

53 kommentarer til «Axen Capital: mening og kommentarer – Er det en svindel?»

 1. Humberto Svar

  Vel det jeg nettopp reddet meg fra! Jeg holdt på å sette inn mer enn 20.000 XNUMX HAHAHAHAHA for guds skyld. Tusen takk venner for arbeidet deres med å advare mot svindel. Jeg ringte faktisk banken for å gjøre overføringen, men takk Gud bestemte jeg meg for å se etter litt informasjon. De reddet meg fra et veldig stort problem. Tusen takk!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Humberto, FANTASTISK!!!, så glad du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du betaler med kortet ditt, på nettsiden vår finner du dem alle, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *