✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i AXIA INVESTING. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om AXIA INVESTING, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedaxiainvesting.com | axiainvesting.com.br
🏠 selskapAntonio Marcos Samad Junior
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epostdesconocido
📈 Plattform-
📌 adresseCalle Haim Lopez Penha 19, Santo Domingo 11202, Den dominikanske republikk

⚠️ AXIA INVESTING nevner ikke det juridiske navnet på selskapet som driver det. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå fortsetter vi med å analysere kontotyper som tilbys av Axia Investing, i dette tilfellet merker vi at det ikke tilbyr kontotyper.

Informasjon på nettet

Axia investeringsnettsted

AXIA INVESTING gir litt informasjon om kurset, FAQ-delen, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 Endelig verdivurdering av AXIA INVESTING 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED AXIA INVESTING.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

AXIA INVESTING Videoanmeldelse

Oppdateringer

Nyheter om AXIA INVESTING:

Dato Oppdatering – nyheter
September 2022Antonio Marcos Samad Júnior har blitt fordømt av loven i Brasil, lenke til artikkelen, med andre investeringsselskaper som "Smart Money Capital".
Februar 2023I følge meldinger fra tidligere ansatte i selskapet, er meglerens virkelige plassering Edificio Prieto Nouel – etasje 4, de har 2 kontorer; i etasje 2 og etasje 4 – Calle Haim Lopez Penha 19, Santo Domingo 11202, Den dominikanske republikk. Google Maps-lenke.
Oktober 2023Informasjon mottatt fra tidligere ansatte i selskapet: «Jeg jobbet der, og da jeg skjønte hva slags mennesker og selskap det er, dro jeg. De bekymrer seg bare for å lure folk med løgner og ta penger fra dem, selv om de vet at det er folk som knapt har nok å spise... – Hver ende av måneden har de en stor fest full av alkohol, og i helgene gjør de aktivitetene sine med mennesker Uutdannede og en tyv som ikke har skam i å stjele fra folk. Selv seg imellom kaller de seg «tyver».
Oktober 2023De ligger på Av. Nuevo León 250 – Cuauthemoc District – Cdmx. 5., 9. og 11. etasje (de er alle like, i toppetasjen har de selgere som uten utdanning utgir seg som folk som er forberedt på å selge deg løgner).

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”684″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med AXIA INVESTING.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av AXIA INVESTING

Hvordan rapportere AXIA INVESTING

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere AXIA INVESTING?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er AXIA INVESTING en svindel – er det en svindel?

Ja. Vi mener at AXIA INVESTING er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er AXIA INVESTING pålitelig?

Nei. AXIA INVESTING er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra AXIA INVESTING?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til AXIA INVESTING?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

138 kommentarer til «Axia Investing: Vurdering og anmeldelser»

 1. Tepito Svar

  Noen venner fra Tepito har fått beskjed om å få tilbake de stjålne pengene mine, de vil snart besøke...

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Tepito, vi har allerede adressen hvor rådgiverne og sjefene deres ringer for å svindle, gå og kreve alle pengene som er stjålet og sende inn en anmeldelse til politiet slik at de alle kan sette dem i fengsel på en gang, de er i: Av Nuevo León 250, kode 2, Hipódromo, Cuauhtémoc, 06100 Mexico City, CDMX, Mexico – etasje 5, 9 og 11, (i de 3 etasjene er de like, i toppetasjen har de selgere som uten utdanning poserer som folk som er forberedt på å selge dem løgner) (se kontorer), for å få pengene tilbake, er den raskeste tingen å gjøre å snakke med chatten vår slik at de kan vurdere saken din.

   Takk for kommentaren din om Axia Investing. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å rane deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Rapportert Svar

  Fetteren min jobber i pressen for nyhetene og jeg har allerede advart ham om denne enorme internasjonale svindelen, han har allerede fortalt meg at de vil ta bilder av alle for en rapport og at denne kriminelle organisasjonen vil bli avslørt og de vil ende opp med å betale for det som de har gjort

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Rapportert, de beholder pengene, de går aldri til aksjemarkedet, de beholder dem direkte. Vi har allerede adressen der rådgiverne og sjefene deres ringer for å svindle, går og krever alle pengene som er stjålet og melder inn en anmeldelse til politiet slik at de alle kan settes i fengsel på en gang, de befinner seg på: Av Nuevo León 250, kode 2, Hipódromo, Cuauhtémoc, 06100 Mexico City, CDMX, Mexico – etasje 5, 9 og 11, (i de 3 etasjene er de like, i toppetasjen har de selgere som uten utdanning poserer som folk som er forberedt på å selge dem løgner) (se kontorer), for å få pengene tilbake, er den raskeste tingen å gjøre å snakke med chatten vår slik at de kan vurdere saken din.

   Takk for kommentaren din om Axia Investing. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å rane deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. EX ARBEIDER Svar

  Sted: Av. Nuevo León 250, Cuauthemoc District, Cdmx – etasje 5, 9 og 11 (de er alle like, i toppetasjen har de selgere som uten studier poserer som folk som er forberedt på å selge dem løgner)

  Jeg jobbet der, og da jeg skjønte hva slags mennesker og selskap det var, dro jeg. De bekymrer seg bare for å lure folk med løgner og ta penger fra dem, til og med å vite at det er folk som knapt har nok å spise og de fratar dem det lille de har. har.

  Jeg håper de som har blitt ranet av denne personen kan forsvare seg. Hver ende av måneden har de en stor fest full av alkohol, og i helgen gjør de sine aktiviteter med uutdannede og tyver som ikke har skam i å stjele fra folk. Selv seg imellom kaller de seg «tyver».

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei EX-ARBEIDER, de beholder pengene, de går aldri til aksjemarkedet, de beholder dem direkte. Vi har allerede adressen der rådgiverne og sjefene deres ringer for å svindle, går og krever alle pengene som er stjålet og melder inn en anmeldelse til politiet slik at de alle kan settes i fengsel på en gang, de befinner seg på: Av Nuevo León 250, kode 2, Hipódromo, Cuauhtémoc, 06100 Mexico City, CDMX, Mexico – etasje 5, 9 og 11, (i de 3 etasjene er de like, i toppetasjen har de selgere som uten utdanning poserer som folk som er forberedt på å selge dem løgner) (se kontorer), for å få pengene tilbake, er den raskeste tingen å gjøre å snakke med chatten vår slik at de kan vurdere saken din.

   Takk for kommentaren din om Axia Investing. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å rane deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 4. Edgar Ortiz Svar

  Jeg er fra Mexico og jeg ble også svindlet av Axia, jeg investerte rundt 700 dollar og som de sier de kaller deg for å investere og så mister du alt, men de tildelte meg til en viss Diego jeg vet ikke om det er hans virkelige navn men det kommer alltid ut at bestefaren hans lærte ham å være ærlig, og at han ser for folket sitt og at de ikke vet om investeringer fordi jeg tapte alt med spekulasjonene deres om at de gjorde, og de ringte meg for at kontoen min skulle t gå tapt og hvordan var Cerrato og farvel pengene.
  Vær forsiktig med den Diego-fyren

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Edgar, de beholder pengene, de går aldri til aksjemarkedet, de beholder dem direkte. Vi har allerede adressen der rådgiverne og sjefene deres ringer oss for å lure oss, gå og kreve alle pengene som er stjålet og sende inn en anmeldelse til politiet slik at de alle kan settes i fengsel på en gang, de er lokalisert på: BUILDING PRIETO NOUEL etasje 2 og etasje 4, Calle Haim Lopez Penha 19, Santo Domingo 11202, Den dominikanske republikk (se kontorer), for å få pengene tilbake, er den raskeste tingen å gjøre å snakke med chatten vår slik at de kan vurdere saken din.

   Takk for kommentaren din om Axia Investing. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å rane deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 5. Juan Carlos Algarin Garcia Svar

  Jeg investerte 500 USD og Lugo de myknet meg slik at jeg kunne legge inn 500 dlls eller 250 dlls når jeg investerte, etter 15 dager vises penger på kredittkortet mitt, og neste dag ble jeg myknet slik at jeg fortsatte å investere godt. ytterligere 250 dlls for i så fall de allerede hadde kredittkortnummeret mitt var der jeg reagerte hvorfor de kjøpte 250 dller uten min autorisasjon og kortet mitt hadde ikke nok penger til operasjonen eller kjøpet og kortet mitt godt De blokkerte og bortsett fra kortet tok de $423 meksikanske pesos og så snakket jeg med banken og de fortalte meg at det jeg må gjøre er å betale ledelsen for å frigi det, og jeg klaget også til dem og de fortalte meg at det er en bankøvelse og at de var ikke engang et kjøp Jeg har alle bevisene på min aksiale indelmes-konto Jeg har allerede fakturert alle bevisene jeg vil at disse rottene skal være i fengsel

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Juan Carlos, de beholder pengene, de går aldri til aksjemarkedet, de beholder dem direkte. Vi har allerede adressen hvor rådgiverne og sjefene deres ringer oss for å lure oss, gå for å kreve alle pengene som er stjålet og sende inn en klage til politiet slik at de en gang for alle blir satt i fengsel, er de i : BUILDING PRIETO NOUEL etasje 2 og etasje 4, Calle Haim Lopez Penha 19, Santo Domingo 11202, Den dominikanske republikk (se kontorer), for å få pengene tilbake, er den raskeste tingen å gjøre å snakke med chatten vår slik at de kan vurdere saken din.

   Takk for kommentaren din om Axia Investing. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å rane deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 6. fernando hernandez cedillo Svar

  Jeg vil. For å vite hvorfor de er sånn spør jeg min
  Gud gi dem tilbake. trippel enn gud
  Velsigne deg og ta vare på deg. og beskytte dem

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Fernando, de beholder pengene, de går aldri til aksjemarkedet, de beholder dem direkte. Vi har allerede adressen hvor rådgiverne og sjefene deres ringer oss for å lure oss, gå for å kreve alle pengene som er stjålet og sende inn en klage til politiet slik at de en gang for alle blir satt i fengsel, er de i : BUILDING PRIETO NOUEL etasje 2 og etasje 4, Calle Haim Lopez Penha 19, Santo Domingo 11202, Den dominikanske republikk (se kontorer), for å få pengene tilbake, er den raskeste tingen å gjøre å snakke med chatten vår slik at de kan vurdere saken din.

   Takk for kommentaren din om Axia Investing. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å rane deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 7. Jose Svar

  Jeg investerte 460 dls, men så snakket de med meg om å investere mer, de ville ha 10 000 dls, jeg sa ja, men jeg kunne ikke på grunn av et problem, de ble veldig opprørt og fortalte meg at de skulle belaste meg med renter på de 10000 dls, som jeg skyldte dem penger . De snakket allerede til meg i en aggressiv tone, at hvis de ikke skulle ta meg tilbake, måtte jeg reise søksmål mot selskapet.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Jose, de beholder pengene, de går aldri til aksjemarkedet, de beholder dem direkte. Vi har allerede adressen hvor rådgiverne og sjefene deres ringer oss for å lure oss, gå for å kreve alle pengene som er stjålet og sende inn en klage til politiet slik at de en gang for alle blir satt i fengsel, er de i : BUILDING PRIETO NOUEL etasje 2 og etasje 4, Calle Haim Lopez Penha 19, Santo Domingo 11202, Den dominikanske republikk (se kontorer), for å få pengene tilbake, er den raskeste tingen å gjøre å snakke med chatten vår slik at de kan vurdere saken din.

   Takk for kommentaren din om Axia Investing. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å rane deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *