✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i BDSwiss. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om BDSwiss og fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedglobal.bdswiss.com
🏠 selskapBDS Markets & BDS Ltd.
🇧🇷 reguleringFSC og FSA
📧 Epost[e-postbeskyttet] 
📈 PlattformMetaTrader 4, WebTrader og MetaTrader 5
📌 adresseSuite 3, Global Village, Jivan's Complex, Mont Fleuri, Mahe, Seychellene – Ioanni Stylianou 6, 2. etasje, rom 202, 2003, Nicosia, Kypros

⚠️ BDSwiss eies av BDS Markets & BDS Ltd., selskapet har kontorer på Seychellene og Kypros, potensielt farlige skatteparadiser for sine klienter på grunn av deres manglende regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. ⚠️

Kontotyper

Nå skal vi analysere hvilke typer kontoer som BDSwiss tilbyr, i dette tilfellet ser vi at det tilbyr 7 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
cent$ / € 10
Classic$ / € 100
Premium$ / € 100
VIP$ / € 3.000
Raw$ / € 5.000
Stock Plus$ / € 200
Demo€/$/£100.000 XNUMX

Informasjon på nettet

BDSwiss nettsted

BDSwiss gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, økonomisk kalender, aktivakalkulator, personlige erfaringer, live-diagrammer, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

 • Tyskland +49 3021446991
 • Spania +34 910756937
 • Frankrike +33 184671942
 • Italia +39 0689970124
 • Storbritannia +44 2036705890
 • Portugal +35 1308810611

.

🚫 Sluttevaluering av BDSwiss 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED BDSwiss.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

BDSwiss videoanmeldelse

Oppdateringer

Nyheter om BDSwiss:

Dato Oppdatering – nyheter
-Ingen nyheter for øyeblikket

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”200″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med .

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av BDSwiss

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere BDSwiss

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere BDSwiss?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er BDSwiss en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror at BDSwiss er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er BDSwiss pålitelig?

Nei. BDSwiss er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra BDSwiss?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til BDSwiss?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

16 kommentarer til «BDSwiss: mening og kommentarer – Er det en svindel?»

 1. Diego Svar

  De er tyver, jeg er fra Peru og de tillater meg ikke å ta ut penger. Vennligst hjelp meg. De er verifiserte tyver. Jeg er på vei til politistasjonen for å anmelde.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Diego, takk for at du skrev om BDSwiss. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Perla Svar

  Hei, jeg vil gjerne vite din mening om https ://bitcointime .cash/ er en plattform fra Brasil

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Perla, jeg vet ikke hvilket selskap eller megler du jobber med, men det du sier høres ut som en svindel for meg, ikke betal noe de forteller deg, det er mange gjenvinningsselskaper som er falske eller som svindler kundene deres.

   Hilsener.

 3. J Alexander Diaz Svar

  Jeg var i ferd med å gjøre en dårlig investering.
  Takket være denne siden har jeg kunnet informere meg mye bedre om meglerne som jeg ikke visste hva de var og om de ulike alternativene som finnes i dette markedet.
  Takk for ærligheten, de gjør jobben sin veldig bra.
  Allerede etter at jeg har foretatt min investering, vil jeg forlate min mening igjen.

 4. BDSwiss-laget Svar

  hei diaz
  BDSwiss er regulert av CySec i EU siden 2013 med lisens nr. 199/13 som dessverre ikke nevnes i denne anmeldelsen. Faktisk er BDSwiss for tiden regulert og registrert hos ulike reguleringsmyndigheter.
  Hvis du ønsker mer informasjon om BDSwiss, kan du gjerne kontakte oss på [e-postbeskyttet] og teamet vårt hjelper deg gjerne med alle spørsmål du måtte ha.
  Takk,
  BDSwiss-laget

 5. Diaz Svar

  hei de har mange annonser i mitt land .. er de pålitelige eller ikke? Jeg er redd for å bli lurt av dem .. Jeg trenger råd og opplevelser !!! TAKK SKAL DU HA!! De ringer meg daglig for å åpne en konto !!!

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Nestor, takk for at du kommenterer BDSWISS-megleren, all informasjon er til stor hjelp for brukerne våre. Så langt har vi ikke mottatt noen klager på megleren.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Hilsener.

 6. nestor Svar

  Forferdelig forbindelse for Latin-Amerika, den blir sittende fast i metatrader4 eller den kobler fra, jeg har prøvd å trekke meg i mer enn to uker og ingenting! Hvis det ikke er svindel, forklar meg hvorfor disse sveitsiske tyvene ikke lar meg ta ut pengene mine! og at sveitserne ikke skulle ha noe de er ganske tyver alle med rent snakk og fortjeneste og fortjeneste, men jeg kan aldri ta ut pengene mine!

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Nestor, vår erfaring med meglere som BDSwiss fra Mauritius-øyene har hittil vært VELDIG NEGATIV, de fleste av disse meglerne til tross for at de har en forskrift, har en tendens til å svindle sine kunder, de MAURITIAN ISLANDS har vært svarte eller grå i årevis som skatteparadis (skatt Havens), dette indikerer at de er veldig enkle å oppnå, og at de er ubrukelige når det gjelder å forsvare investorer eller handelsmenn fra meglere som BDSwiss.
   Pengene dine blir ikke støttet som om de var i en megler med EUROPEAN-regulering, for eksempel hvis du investerer € 5.000 og megleren forsvinner over natten (noe som har skjedd tusenvis av ganger), har du ingen å kreve noe fra, du vil ha tapt det ALT.
   Personlig foreslår jeg at du tar ut kapitalen din umiddelbart, jeg vet ikke om du kan, men jeg vil ikke la den være der et sekund til.
   Som du kan se på nettstedet vårt, gir vi deg muligheten til å kunne gjenopprette hele eller deler av pengene med et selskap som spesialiserer seg på det, og som har vist seg å være veldig effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hilsen

  • RENE Svar

   HELLO NESTOR TAKK FOR KOMMENTARENE HVA ER FOLKET DU KONTAKTE MED FRA BDSWISS? FOR DEN OPPLEVELSEN DIN ER SÅ LIKE MED HVA SOM SKJER FOR AT JEG ER VELDIG NERVET.

 7. elias Svar

  Jeg bruker for øyeblikket denne megleren fordi jeg i begynnelsen av desember vil gjøre det tilsvarende uttaket. Foreløpig har jeg ingen klager på denne megleren, men jeg har allerede lest at FSC-reguleringen er dårlig, hvor kan jeg se den informasjonen om den reguleringen ????

  Utmerket siden

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Elias, takk for kommentaren til BDSWISS-megleren, all informasjon er til stor hjelp for brukerne våre. Informasjonen om forskriften kan leses rett her i anmeldelsen om BDSWISS.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Hilsener.

 8. [e-postbeskyttet] Svar

  Hallo!! Mitt navn er Ernesto Rios, de fortalte meg om megleren !!tradeltd.com!!, for å tilby meg å investere i plattformen deres, gjør innskuddet mitt; Deretter ønsket de meg velkommen fra BDSWISS SUPPORT for min investering på 200 dollar, til dags dato har de ikke kontaktet meg som avtalt for å gi meg en person som ville gi meg råd, PASS DET ER EN FRUDE !!, Ikke invester i disse to !! Meglere!!, du må gi syn til cyberpolitiet slik at de får slutt på disse menneskene som er dedikert til å bedragere …….

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Ernesto, takk for at du delte opplevelsen din med BDSwiss og med Handel LTD. Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du nummer, kontaktnavn, e-post? Vi anbefaler også å legge igjen din erfaring i seksjon om handel LTD.

   Hilsen

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *