✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne anledning vil vi analysere selskapet Billions Trade Club, som alltid, for å avklare om det er en pålitelig megler, eller tvert imot bør du tenke deg om to ganger før du velger denne megleren.

For denne gjennomgangen baserer vi oss på flere aspekter, for eksempel informasjonen på nettstedet ditt, bedriftsopprettingsregistreringer, plassering, regulering og alle data eller egenskaper som gjør det mulig for oss å utstede et objektivt standpunkt.

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Billions Trade Club, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedbillionstradeclub.com
🏠 selskap*nevner det ikke
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 EpostKontakt fra nettsiden
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseDesconocida
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert på: 18 – november – 2021
firma typeKryptovaluta megler

Firma: Billions Trade Club nevner ikke hvilket selskap den tilhører, det vil si at den ikke har et firmanavn som lar oss bestemme grunnleggende aspekter, for eksempel landet der den opererer, hvilken organisasjon som har ansvaret for å regulere det, og generelt , informasjon for å fastslå at det faktisk er et etablert selskap.

Ved første øyekast er formålet med nettstedet til Billions Trade Club å overtale potensielle brukere til å investere, men vi klarte ikke å finne noen juridisk informasjon som vilkår og betingelser, retningslinjer for informasjonskapsler, ansvarsfraskrivelser, etc.

Mangelen på åpenhet til Billions Trade Club er den første alarmen for alle som leter etter en seriøs megler.

Sted: Plasseringen til Billions Trade Club er ikke i det offentlige domene, derfor er det ikke mulig å fastslå under hvilket reguleringsorgan den opererer, om den fysisk opererer hvor som helst. Vi vil være klare, hvis du bestemmer deg for å stole på et selskap uten juridisk informasjon eller etablert plassering, har pengene dine ingen type beskyttelse, det er veldig risikabelt, tenk deg om to ganger før du stoler på dette selskapet. Som det skal, før ethvert løfte om god avkastning, er det første du bør ta hensyn til påliteligheten til selskapet, og i dette tilfellet har ikke Billions Trade Club en profil som støtter det som en megler du kan stole på.

Hva er Billions Trade Club?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det Billions Trade Club er en: kryptovaluta-megler. Ifølge Billions Trade Club har selskapet to pilarer, Fintech og Mindset. I det første, Fintech, er selskapet vagt om hvilken type teknologi eller metodikk det bruker, og begrenser seg til å nevne at det bruker "avansert digital teknologi."

Mindset-søylen er definert som "tankene og overbevisningene som former sinnet vårt." Tanker former ikke avkastning, det er forskning og forberedelse som gjør at en megler kan være pålitelig, og i dette tilfellet ser ikke Billions Trade Club ut til å være det.

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer. Heller ikke om beløp, uttaksmetoder eller provisjoner.

Informasjon på nettet

Billions Trade Club-nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av nettstedet til Billions Trade Club, som er billionstradeclub.com. Fangsten ble gjort i SEPTEMBER 2022.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Dette selskapet oppgir ingen kontaktinformasjon; Ingen e-post eller telefonnummer. Dette er veldig vanlig i selskaper som ønsker å unngå å bli kontaktet av reguleringsorganer, så vi antar at all kontakt stort sett er personlig, innenfor plattformen eller direkte gjennom uformelle midler som WhatsApp, hvor de enkelt kan blokkere deg. Tenk deg at du har et problem eller en klage, og du har ingen mulighet til å kontakte dem. Det høres veldig ille ut, ikke sant?

* Regulering av Billions Trade Club

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Megleren presenterer oss for en svært bekymringsfull situasjon; Den nevner absolutt ingenting om hvordan eller under hvilke retningslinjer det er regulert. Dette får oss til å tro at det er en uregulert megler. Hva betyr det? Dette betyr at kundene til denne megleren og alle pengene de samler inn er uten noen form for beskyttelse, selskapet kan feilstyre kontoene og generere store tap for sine kunder eller til og med ganske enkelt ta alle pengene og forsvinne. Derfor, hvis megleren har dårlige intensjoner, vil du mest sannsynlig ikke kunne gjøre noe for å få pengene tilbake. Vær veldig forsiktig med denne typen selskaper. Tenk deg godt om før du sender penger, du sender dem til et selskap uten noen form for regulering eller beskyttelse!

🚫 Milliarder Trade Club endelig verdivurdering 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til Billions Trade Club og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Det er ikke nevnt hvor den ligger.

regulering: De nevner ikke noe om reguleringen, det vil si: vi snakker om et uregulert selskap med en påfallende mangel på klarhet og seriøsitet.

Selskapet nevner heller ikke noen form for kontakt; Hvis du trenger å kontakte dem for en nødsituasjon, hvordan vil du gjøre det? Vær forsiktig.

Dette selskapet nevner ikke hvilket selskap det er en del av, vær forsiktig, det er en klar mangel på seriøsitet og åpenhet.

Billions Trade Club er en kryptovalutamegler som vekker bekymringer når det gjelder sikkerhet og åpenhet. Mangelen på detaljer om plasseringen og fraværet av informasjon om reguleringen genererer usikkerhet blant brukerne. Åpenhet og regulering er nøkkelaspekter i verden av kryptovalutaer; Mangelen på regulering kan representere en større risiko for de som ønsker å investere, siden de mangler støtte fra tilsynsorganer. Det er viktig at brukerne undersøker gjennomsiktigheten og sikkerheten til plattformene grundig før de opererer på dem for å beskytte investeringene sine og minimere risiko.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Oppdateringer

Nyheter om Billions Trade Club:

Dato Oppdatering – nyheter
August 2022Vi mottar et stort antall meldinger fra Billions Trade Club-kunder som hevder at de ikke kan ta ut kapitalen sin.

Video om Billions Trade Club

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”5300″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Billions Trade Club.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Billions Trade Club

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere Billions Trade Club

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til Billions Trade Club?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere Billions Trade Club?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Billions Trade Club pålitelig?

Nei. Billions Trade Club er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: den nevner ikke beliggenheten, tydelig mangel på seriøsitet og tillit. Det er ikke regulert, dette er noe veldig viktig når man ønsker å investere i denne typen selskaper. Når det gjelder alderen på nettsiden ser vi at den er ny, genererer dette tillit hos deg? VÆR VELDIG FORSIKTIG

Hvordan få tilbake penger fra Billions Trade Club?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

28 kommentarer til «BILLIONS TRADE CLUB: mening og kommentarer – Er det svindel?»

 1. Rodrigo Mecalco Svar

  Hei, jeg tror foreldrene mine allerede legger pengene sine på dette stedet, og de ønsket å sette meg inn også, men jeg sa nei. Jeg er fra Mexico og jeg vil vite hvordan jeg kan hjelpe dem før de risikerer mer av pengene sine. Jeg ville satt veldig pris på det.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Rodrigo, de blir involvert i en type svindel som heter PONZI, PONZI-ordningen fungerer når de betaler en antatt rente eller fordel til kunder med pengene til andre kunder som kommer inn i selskapet, de tvinger kunder til å hente inn nye. klienter og med pengene til de nye betaler de de gamle, inntil tiden kommer at de med de nye ikke lenger kan betale resten og alt faller fra hverandre, og alle taper pengene sine.

   Hilsener.

 2. Roberto Svar

  Non capisco perché non restituiscono i soldi, ho letto che è una truffa, tenkte che mi abbiano ingannato

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Roberto, hvis du investerer, vil du tape pengene dine, takk for at du skrev om Billions Trade Club. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. Heldig en Svar

  HEI TUSEN TAKK VENNER. DE REDDE MEG FRA ET PROBLEM. JEG HÅLTE PÅ Å GJØRE ET STORT INNSKUD TIL DEM, DE RINGTE MEG DAGLIG, DE LOVTE MEG AT JEG VED Å SETTE INN MYE MER PENGER KAN GENERE MYE FORTSETT.

  TAKK GUD BESTEMTE JEG FØR Å SE ETTER INFORMASJON, OG JEG KOM TIL DENNE ANALYSEN SÅ JEG KOMMER FOR Å TAKK. VIRKELIG, TAKK!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Suertudo, FANTASTISK!!!, så glad du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du betaler med kortet ditt, på vår nettside finner du dem alle, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her: KREV OG GJENNINN PENGENE DINE

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *