✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i BITCOIN BILLIONAIRE. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler å investere. Det vi fant var ikke gode tegn.

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om BITCOIN BILLIONAIRE, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedbtcbillionaire-app.com – bitcoin-billionaire.com – bitcoin-billionaire-pro.com – billionaires.io – bitcoin-billionaire-pro.financial-marketsworld.com
🏠 selskapdesconocido
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 EpostHar ikke
📈 Plattformegen plattform
📌 adressedesconocido

Hva er BITCOIN MILJARDÆR?

Til å begynne, BITCOIN BILLIONAIRE er ikke en megler i seg selvDet er snarere et nettsted som brukes av forskjellige investeringsselskaper for å få informasjon fra alle personene som registrerer seg gjennom registreringsskjemaet på denne nettsiden.

Dataene vil deretter bli sendt til verdipapirforetak (vanligvis VELDIG UTRYGG) for å markedsføre seg selv ved å bruke annonsering veldig aggressivt. Ringer vanligvis uønskede og veldig aggressive, og inviterer folk til å investere penger for å angivelig generere fortjeneste raskt og uten risiko.

Nettsteder som ligner på denne finnes i overflod, så vi hjelper deg med å oppdage dem og unngå å falle for svindel.

surfer på nettet

BITCOIN BILLIONAIRE nettsted

Alle disse sidene vi snakker om deler en viss likhet, en liten presentasjon og et registreringsskjema på begynnelsen av hovedsiden. Der inviterer de brukeren til å registrere seg ved å tilby dem en rask og enkel registrering, enkel inntjening og høy avkastning, og prøver å fremstå så vennlig som mulig.

Men hvis du går til vilkårene og betingelsene for bruk av nettstedet vil du se at de ikke forklarer absolutt ingenting om hvordan de gjennomfører forhandlingene, hvilken plattform som skal brukes eller hvor vi skal sette inn pengene våre eller hvor forsikret de er. De vil heller ikke si hvilket selskap som driver siden eller hvor den er registrert.

Det er at de ikke engang er selskaper registrert og overvåket av noen reguleringsenhet, så vi anbefaler deg å være godt informert før du legger inn data på et nettsted som ligner på disse.

Videoanmeldelse av Bitcoin Billionaire

Oppdateringer

Nyheter om BITCOIN BILLIONAIRE:

Dato Oppdatering – nyheter
Mayo 2023-

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”7656″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med BITCOIN BILLIONAIRE.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.

BITCOIN BILLIONAIRE Endelig verdivurdering

En pocas palabras, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED BITCOIN BILLIONAIRE.

Det er et selskap som ikke nevner absolutt noen skattedata, ifølge kundemeldinger, etter registrering hos BITCOIN BILLIONAIRE vil de begynne å ringe deg fra forskjellige meglere og investeringsselskaper uten regulering for å oppmuntre deg til å investere penger (VÆR VELDIG FORSIKTIG MED HVEM DU GI DINE DATA).

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.


Hvordan kreve penger svindlet av BITCOIN BILLIONAIRE?

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere BITCOIN BILLIONAIRE?

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere BITCOIN BILLIONAIRE?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er BITCOIN BILLIONAIRE en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror at BITCOIN BILLIONAIRE er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er BITCOIN BILLIONAIRE pålitelig?

Nei. BITCOIN BILLIONAIRE er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) Den nevner ikke skatteinformasjon eller hvor den er basert, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er et relativt nytt selskap uten ansiennitet. 5) I følge meldinger fra BITCOIN BILLIONAIRE-kunder, vil de etter registrering ringe deg fra farlige meglere (uten regulering). Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra BITCOIN BILLIONAIRE?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til BITCOIN BILLIONAIRE?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «Er BITCOIN BILLIONAIRE en svindel? Meninger fra 2023»

 1. dana Svar

  Dette selskapet vil ikke la deg trekke deg. Jeg forsikrer deg, jeg prøver fortsatt å trekke meg og jeg kan ikke, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Dana, takk for at du skrev om BITCOIN BILLIONAIRE. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *