✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet BITCOIN 360 AI er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om BITCOIN 360 AI, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedbitcoin-360-ai.com, bitcoin-360-ai.co, the-bitcoin360-ai.com, bitcoin360-ai.co, bitcoin360ai.com
🏠 selskap*nevner det ikke
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 EpostHar ikke
📈 PlattformBitcoin 360 AI
📌 adressedesconocido
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert på: 24. august 2022, 16. mai 2022, 18. august 2022, 23. august 2022, 15. august 2022
firma typeRegistreringsnettsted // Kunderegistreringsnettsted

selskap: BITCOIN 360 AI nevner ikke hvilket selskap den tilhører. Vær veldig forsiktig, vi merker en tydelig mangel på åpenhet

Plassering: BITCOIN 360 AI nevner ikke hvor det er plassert, å stole på et selskap som ikke nevner hvor det er plassert er veldig farlig, vær forsiktig. Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er BITCOIN 360 AI?

Til å begynne, Bitcoin 360 Ai er ikke en megler i seg selvDet er snarere et nettsted som brukes av forskjellige investeringsselskaper for å få informasjon fra alle personene som registrerer seg gjennom registreringsskjemaet på denne nettsiden.

Informasjon på nettet

bitcoin nettsted ai 1
Her viser vi deg et skjermbilde av nettstedet BITCOIN 360 AI, som er bitcoin-360-ai.com. Fangsten ble gjort i NOVEMBER 2023.
bitcoin ai2 nettsted
Her viser vi deg et skjermbilde av nettstedet BITCOIN 360 AI, som er bitcoin-360-ai.co. Fangsten ble gjort i NOVEMBER 2023.
bitcoin aieli nettsted
Her viser vi deg et skjermbilde av nettstedet BITCOIN 360 AI, som er the-bitcoin360-ai.com. Fangsten ble gjort i NOVEMBER 2023.
bitcoin nettsted aieli2
Her presenterer vi et skjermbilde av nettstedet BITCOIN 360 AI, som er bitcoin360-ai.co. Fangsten ble gjort i NOVEMBER 2023.
Bitcion 360 AI-nettsted

Her presenterer vi et skjermbilde av nettstedet BITCOIN 360 AI, som er bitcoin360ai.com. Fangsten ble gjort i JUNI 2023.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Dette selskapet oppgir ingen kontaktinformasjon; Ingen e-post eller telefonnummer. Hva betyr dette? At en bedrift ikke oppgir kontaktinformasjon er et veldig dårlig tegn. Tenk deg at du har et problem eller en klage, og du har ingen mulighet til å kontakte dem. Det høres virkelig ille ut, ikke sant?

*BITCOIN 360 AI-regulering

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

I denne typen selskap er regulering ikke nødvendig slik det ville vært i en megler.

🚫 Endelig verdivurdering av BITCOIN 360 AI 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til Bitcoin 360 Ai, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Det er ikke nevnt hvor den ligger.

regulering: De nevner ikke noe om reguleringen, det vil si: vi snakker om et uregulert selskap med en påfallende mangel på klarhet og seriøsitet.

Husk at selskapet har blitt rapportert av forskjellige finanstilsynsmyndigheter (i dette tilfellet AMF) Bruk EKSTREMT FORSIKTIGHET.

Selskapet nevner heller ikke noen form for kontakt; Hvis du trenger å kontakte dem for en nødsituasjon, hvordan vil du gjøre det? Vær forsiktig.

Dette selskapet nevner ikke hvilket selskap det er en del av, vær forsiktig, det er en klar mangel på seriøsitet og åpenhet.

Mangelen på kontaktmidler er et bekymringsfullt aspekt, siden selskapet ikke gir noen tydelig måte å kommunisere på. Denne mangelen reiser viktige spørsmål om hvordan du kan løse nødsituasjoner eller problemer hvis de oppstår. Videre avslører fraværet av detaljer om selskapets tilknytning en merkbar mangel på seriøsitet og åpenhet, som bør vurderes med forsiktighet før man samhandler med dem.

Bitcoin 360 Ai er et nettsted som brukes av ulike investeringsselskaper for å samle inn data fra poster. Dens mangel på sikkerhet og åpenhet er imidlertid tydelig ved ikke å avsløre dens fysiske plassering eller detaljer om reguleringen. Denne mangelen på informasjon indikerer tydelig at dette er et uregulert selskap på finansområdet, noe som representerer en betydelig risiko for de som vurderer å engasjere seg.

Selv om Bitcoin 360 Ai ikke passer til profilen til en konvensjonell megler, er det viktig å vurdere fraværet av regulering i driften. Siden den ikke opererer som en finansiell mellommann, er ikke denne typen plattformer underlagt de samme strenge reguleringene som styrer tradisjonelle meglere i finansmarkedene.

Kort sagt, selv om Bitcoin 360 Ai ikke fungerer som megler i tradisjonell forstand, gir mangelen på åpenhet, sikkerhet og mangel på regulatorisk informasjon advarselssignaler. Det er viktig å utvise grundig forsiktighet og gjennomføre en detaljert analyse før du engasjerer deg med denne plattformen, siden mangelen på regulering ikke garanterer sikkerhet eller troverdighet i driften.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

BITCOIN 360 AI-video

Oppdateringer

Nyheter om BITCOIN 360 AI:

Dato Oppdatering – nyheter
August 2023Klage mot Bitcoin 360 Ai fra AMF.

Vi gjør oppmerksom på at selskapet allerede har klager fra finanstilsyn. Vær veldig forsiktig!

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med BITCOIN 360 AI.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av BITCOIN 360 AI

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere BITCOIN 360 AI

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til BITCOIN 360 AI?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere BITCOIN 360 AI?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er BITCOIN 360 AI pålitelig?

Nei. BITCOIN 360 AI er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: det nevner ikke plasseringen og mangelen på regulering genererer mye usikkerhet. I tillegg til dette er det umulig å kontakte dem ved behov. Alle nettsidene deres er nye, dette betyr at de ikke har noen track record og heller ikke genererer tillit. Selskapet har blitt fordømt av regulatoriske enheter. VÆR VELDIG FORSIKTIG

Hvordan gjenvinne penger fra BITCOIN 360 AI?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

32 kommentarer til «Bitcoin 360 – Bitcoin 360 Ai: mening og kommentarer – Er det en svindel?»

 1. Adrian Belleti Svar

  Hvis du vil ha hjelp til å få tilbake kapitalmidlene dine, prøv chatten på denne nettsiden eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG, det fungerte for meg og jeg fikk pengene mine tilbake.

  Takk!!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Adrian, takk for kommentaren, mange har hatt like flaks som deg.

   Hilsener.

 2. Dan Svar

  Hvordan klarte du å gjenopprette det?

  Det skjedde akkurat med meg at jeg har foretatt en betaling på 250 euro og jeg har gitt noen data til en side med de samme egenskapene som "BITCOIN 360 AI", men den kalles "immediatecode360"

  Jeg vil gjerne vite om jeg fortsatt har tid til å få pengene mine tilbake og hvordan? Jeg har ennå ikke gjort noen operasjoner med dem, bare innskuddet på €250 på kontoen som de ba meg åpne på tradecentrix .net-siden

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Dan, til syvende og sist er alle navnene du nevner her dedikert til å lure kundene deres, du bør ikke gå i fellen deres.

   Hilsener.

 3. Dan Svar

  Hvordan klarte du å gjenopprette det?
  Det skjedde akkurat med meg at jeg har foretatt en betaling på 250 euro og jeg har gitt noen data til en side med de samme egenskapene som "BITCOIN 360 AI", men den kalles "immediatecode360"

  Jeg vil gjerne vite om jeg fortsatt har tid til å få pengene mine tilbake og hvordan? Jeg har ennå ikke gjort noen operasjoner med dem, bare innskuddet på €250 på kontoen som de ba meg åpne på tradecentrix.net-siden

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Dan, hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 4. Malak Svar

  Takk for detaljert analyse. Jeg klarte å gjenopprette det jeg trodde jeg hadde mistet

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Malak, FANTASTISK!!!, så glad du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du betaler med kortet ditt, på vår nettside finner du dem alle, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her: KREV DINE PENGER

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

 5. Edu Svar

  Vær veldig forsiktig med disse jævlene, du registrerer deg hos dem og så begynner tusenvis av (FRUDULIGE) investeringsselskaper å ringe deg for å tilby deg rask og risikofri fortjeneste. Jeg investerte med to av disse selskapene siden de ringte meg mer enn 10 ganger om dagen og begge svindlet meg. Så vær veldig forsiktig. De er farlige svindlere. De vil bare ha pengene dine.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Edu, takk for kommentaren om Bitcoin 360 AI. Denne megleren er en SCAM. AMF (Frankrikes finanstilsynsmyndighet) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se AMF -lenken). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *