✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i BitQT. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om BitQT, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedbitiq.app – bitqt-app.net – bitiq.net – bit-iq.co – the-bitlq.com
🏠 selskap*desconocido
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformdesconocido
📌 adressedesconocido

⚠️ BitQT er en påstått app som lover inntekter på opptil 60% når du registrerer deg, noe som faktisk er helt falskt, vi vet at det er et nettsted som brukes av forskjellige meglere (mange av dem svindlere) for å samle nye kunder med deres personlige data. Med den faren dette medfører, anbefaler vi å være svært forsiktig med nettsteder som ligner på denne. ⚠️

Kontotyper

BitQT tilbyr ikke forskjellige kontoer til brukere.

Informasjon på nettet

BitQT nettsted

BitQT gir en grunnleggende forklaring på de finansielle produktene den tilbyr, egentlig ikke mye mer enn det.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 BitQT endelig vurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED BitQT.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

BitQT-videoanmeldelse

Oppdateringer

Nyheter om BitQT:

Dato Oppdatering – nyheter
Mars 2021Klage mot BitQT av FMA (New Zealand).

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”1284″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om din erfaring med BitQT.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av BitQT

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere BitQT

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere BitQT?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er BitQT en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror BitQT er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er BitQT pålitelig?

Nei. BitQT er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan gjenvinne penger fra BitQT?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til BitQT?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «BitQT: Vurdering og kommentarer»

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Pedro, takk for at du delte din erfaring med BitQT. Denne megleren er en svindel. Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsen

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *