✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet BlackBull -markeder Er det et trygt selskap eller et upålitelig selskap.

Les hele analysen vår for å finne ut alt! På slutten av anmeldelsen finner du vår mening.

Vi analyserer nettsiden, observerer alle viktige detaljer og undersøker hovedegenskapene som vi må ta hensyn til når vi velger en god megler som beliggenhet, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet. Hvor trygt er Blackbull Markets?

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedblackbullmarkets.com | blackbull.com
🏠 selskap*Black Bull Group Limited, BlackBull Group UK Limited og BBG Limited
🇧🇷 reguleringRegulert av FSA og FMA
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformMT4 – MT5 – TradingView – CTrader
📌 adresseNew Zealand | Storbritannia | Seychellene
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert i: mars 1999
firma typeIndekser, Forex, råvarer, kryptovalutaer og aksjemegler

selskap: BlackBull Markets eies av Black Bull Group Limited, BlackBull Group UK Limited og BBG Limited.

Sted: Hvis vi ser på plasseringen til BlackBull Markets, er megleren lokalisert i New Zealand, Storbritannia og Seychellene.

Når det gjelder beliggenhet og selskap som megleren tilhører, er det et transparent selskap.

Hva er BlackBull Markets?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det BlackBull Markets er: en indeks-, valuta-, råvarer-, kryptovaluta- og aksjemegler.

Kontotyper

BlackBull Markets tilbyr 3 forskjellige kontotyper: ECN Standard-kontoen, ECN Prime og ECN Institusjonskonto. Avhengig av kontotype varierer egenskaper som Spreads, servertype, innflytelse og partistørrelser.

KontotypeMinimum første innskudd
standard$0
Prime$2.000
institusjonell$20.000

Informasjon på nettet

Blackbull Markets nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av BlackBull Markets-nettstedet, som er "blackbull.com". Fangsten ble gjort i November 2023.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Vi har funnet følgende telefonnummer: +64 9 558 5142 (New Zealand), 0800 BB Mercados (Free New Zealand), +357 22 279 444 (Kypros), +44 207 097 8222 (Storbritannia), +33 184 672 111 (Frankrike), +52 338 526 2705 (Mexico) og +54 113 986 0543 (Argentina)

– Vi har funnet følgende e-post: [e-postbeskyttet]

* Regulering av BlackBull Markets

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

BlackBull -markeder Det er et selskap som tydelig nevner hvem regulatoren er og det er et regulert selskap. Dette er en svært viktig egenskap ved selskapet og en som ikke bør overses.

BlackBull Markets er en multiregulert megler, den er regulert av FSA og FMA, regulatorer på Seychellene og New Zealand. Det er en multiregulert megler.

Selskapet nevner tydelig sin regulatoriske situasjon.

🚫 BlackBull Markets endelige verdivurdering 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til BlackBull Markets, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Selskapet er lokalisert i New Zealand, Storbritannia og Seychellene. Det er et selskap som tydelig nevner beliggenheten sin.

regulering: BlackBull Markets er et behørig regulert selskap, i dette tilfellet er det regulert av FSA og FMA.

Sikkerhet: Vi ser på en megler som ser ut til å være et veldig trygt alternativ.

Klager eller dårlige kommentarer: Hvis vi analyserer selskapets omdømme på internett, legger vi merke til at BlackBull Markets har et utmerket image.

***Opprett konto. Vi har lagt merke til at megleren tilbyr en gave til nye kunder. Kan åpne kontoen din her.

BlackBull Markets skiller seg ut som en ledende megler i finansbransjen, og tilbyr sine kunder et bredt spekter av finansielle produkter som spenner fra klassiske finansielle indekser til kryptovalutaer. Investeringsplattformen er anerkjent for sin fortreffelighet, og tilbyr avanserte verktøy og et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for investorer å ta informerte beslutninger.

En av de karakteristiske egenskapene til BlackBull Markets er dens forpliktelse til åpenhet og sikkerhet. Selskapet opererer under streng regulering og overholder strengt alle etablerte industristandarder og sikkerhetskrav. Dette gir kundene trygghet ved å vite at deres eiendeler er beskyttet og at de handler med en megler som følger de høyeste etiske og juridiske standardene.

Kort sagt, BlackBull Markets tilbyr ikke bare et bredt utvalg av finansielle produkter og en avansert investeringsplattform, men kjennetegnes også av sin forpliktelse til sikkerhet og kundeservice. Av alle disse grunnene presenteres BlackBull Markets som et sterkt anbefalt alternativ for de som leter etter en pålitelig og solid megler i den konkurranseutsatte verden av online investeringer.

Opprett konto

Oppdateringer

Nyheter om BlackBull Markets:

Dato Oppdatering – nyheter
November 2023For øyeblikket har vi ikke mange flere oppdateringer om megleren.

Video om Blackbull

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”138″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med BlackBull Markets.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av BlackBull Markets

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, lenger ned i FAQ-delen kan du finne våre råd.

Slik rapporterer du BlackBull Markets

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn ønsker å sende inn en klage, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Er BlackBull Markets en svindel - er det en svindel?

Vi tror virkelig at BlackBull er et flott og trygt alternativ.

Er BlackBull Markets et pålitelig selskap?

Vi ser på en virkelig utmerket megler på toppnivå! Det er et selskap som vi anbefaler!

Hvordan kan jeg åpne en konto? Tilbyr du noen kampanjer eller gaver?

De har for tiden en kampanje for nye kunder, her kan du registrere deg og spørre dem direkte. De har gaver til nye kunder. 🎁🎁

Hvordan få tilbake penger fra BlackBull Markets?

Hvis du ønsker å ta ut pengene dine fra BlackBull Markets, er det bare å kontakte dem, gjennom support vil de veilede deg til å gjøre kapitaluttaket.

Hvordan rapportere BlackBull Markets?

Hvis du har noen klager mot denne megleren, kan du skrive til dem til støtte for nettstedet deres, vi inviterer deg også til å legge igjen en kommentar i denne anmeldelsen.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

3 kommentarer til «BlackBull Markets: Meninger og kommentarer – Er det en svindel?»

  1. daniel baxin Svar

    Jeg vil gjerne vite om megleren blackbullmarkets er lisensiert og regulert i Mexico, og hvis den bare er i New Zealand, er den pålitelig?

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *