✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Grupo Black. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Grupo Black, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedbmgroup.co | blackmarketsfund.com | groupblack.co | blackbm.com
🏠 selskapSvart bakgrunnsgruppe
🇧🇷 reguleringikke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseukjent

⚠️ Grupo Black eies av Grupo Black Fondo, selskapet nevner ikke hvor den ligger, farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært upålitelig sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå skal vi analysere hvilke typer kontoer som Grupo Black tilbyr, i dette tilfellet observerer vi at de ikke tilbyr typer kontoer.

Informasjon på nettet

Black Groups nettsted

Grupo Black gir en forklaring om tjenestene den tilbyr, nyheter, FAQ-seksjonen, ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

 • Så langt tilbyr ikke selskapet telefonnumre.

🚫 Endelig verdivurdering av Grupo Black 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Grupo Black.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Videoanmeldelse av Grupo Black

Oppdateringer

Nyheter om Grupo Black:

Dato Oppdatering – nyheter
August 2022Vi mottar et stort antall meldinger fra Grupo Black-kunder som hevder at de ikke kan ta ut kapitalen sin.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”1292″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Grupo Black.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Grupo Black

Slik rapporterer du Grupo Black

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Grupo Black?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Grupo Black en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror at Grupo Black er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Grupo Black pålitelig?

Nei. Grupo Black er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Grupo Black?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det alternativer (anbefalt) til Grupo Black?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

45 kommentarer til «Er Grupo Black en svindel? 2023 anmeldelser»

 1. Benito Garza Svar

  Hei alle sammen, jeg var et offer for disse svindlerne, jeg investerte $679,000.00 6 dollar, de første 700,000 månedene de sendte meg penger, men da jeg ønsket å ta ut et stort beløp blokkerte de meg og pengene kom aldri, de knuste meg seriøst, vær så snill hjelp meg med å få tilbake pengene mine, det var nesten $XNUMX XNUMX dollar

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Benito, Du må få tilbake pengene dine, snakke med CHAT på denne nettsiden eller fylle ut skjemaet og de vil kontakte deg for å vurdere saken din og få tilbake pengene dine. De returnerer aldri pengene, takk for kommentaren din om Grupo Black (også kalt Black Markets). Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å rane deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV PENGENE DINE, VI HJELPER DEG.

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *