✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Broker Group. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Broker Group, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedbroker-group.com
🏠 selskap*Broker Group Ltd
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformMetatrader
📌 adresseAve Perez, Azuero BC Panama,
Republikken Panama

⚠️ Broker Group eies av Broker Group Ltd, selskapet er lokalisert i Panama, et potensielt farlig skatteparadis for sine klienter på grunn av dets manglende regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå skal vi analysere hvilke typer kontoer som Broker Group tilbyr, i dette tilfellet observerer vi at de ikke tilbyr typer kontoer.

Informasjon på nettet

Broker Group nettsted

Broker Group gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, live-diagrammer, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 Meglergruppe Endelig verdivurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Broker Group.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Videogjennomgang av meglergruppen

Oppdateringer

Nyheter om Broker Group:

Dato Oppdatering – nyheter
Januar 2023Vi mottar et stort antall meldinger fra Broker Group-kunder som hevder at de ikke kan ta ut kapitalen sin.
Februar 2023Broker Group-selskapet er knyttet til Omega ProEt selskap med dårlig rykte. VI FORESLÅR FORSIKTIGHET.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”6072″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Broker Group.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Broker Group

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere meglergruppe

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Broker Group?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Broker Group en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi mener Broker Group er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Broker Group pålitelig?

Nei. Broker Group er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Broker Group?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalte) alternativer til Broker Group?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

17 kommentarer til «Er Broker Group en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Pablo Svar

  God ettermiddag, jeg var i stand til å få pengene mine tilbake, tusen takk. Etter å ha sett så mange negative kommentarer og når du er i tvil, er det beste du kan gjøre å prøve å gjøre et uttak, jeg hadde mange vendinger, men til slutt klarte jeg det, siden det er et selskap uten regulering, må du være forsiktig som de anbefaler. Takk venner og Sds.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Pablo, FANTASTISK!!!, for en glede du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du sender kortet, du vil finne dem alle på nettsiden vår, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

  • Lysende stjerne Svar

   Hei Pablo, se, jeg stolte på en venn og jeg ga ham penger som han satte penger i her i dette selskapet, forteller han meg, men jeg vil ta ut pengene mine, hvorfor jeg ga pengene mine til vennen min slik at jeg kan tjene en kapital han aldri har gitt meg en konto eller en bruker i, og av den grunn har jeg bestemt meg for å ta ut pengene mine, men han forteller meg at jeg må betale 30 prosent av pengene mine og seriøst er det nok og jeg gjør det ikke vet hva du skal gjøre, hvordan fikk du pengene tilbake? Hjelp meg

 2. Mari Svar

  Når du stiller tekniske spørsmål til de som inviterer deg til å investere, stammer de rett og slett og vet ikke hvordan de skal forklare noe... Det er en stor pyramide som de i Egypt. Vær veldig forsiktig med disse tyvene.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Mari, i årevis har vi advart om disse svindlerne som nå kaller seg Broker Group, politiet jobber allerede med dette, men jeg tror at mange mennesker ikke vil se pengene sine igjen, du bør sende inn en klage til politiet i ditt land og prøv å få pengene dine tilbake via chatten eller skjemaet vårt. Denne megleren er en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har fordømt dem for uredelige aktiviteter, (Se pdf av CNMV), gjenspeiler FSMA (Belgian Financial Regulator) nyhetene som gyldige, (Se lenke FSMA). AMF (fransk finansregulator) (se lenke til AMF) og SBS (Financial Regulator of Peru) (se SBS-lenke) De advarer også om dette SVINDELET. Kommisjonen for finansmarkedet i Chile fordømmer dem også (se CMF lenke).

   Mange prestisjetunge aviser spesialisert på finans har også advart dem: Krypto nyheter

   Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, de setter ikke pengene på markedet, de viser dem bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det. De prøver alltid å manipulere deg, de vil ikke returnere pengene dine, verken den første eller hvis du sender dem senere, vil du ikke se det lenger, prøv å kreve gjennom chatten vår.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 3. Elver Balcázar Svar

  Det er den eneste megleren i verden hvor du ikke kan handle. Hvis metatraderen er lastet ned, kan ingen transaksjon foretas. De er knyttet til en pyramide eller Ponzi-ordning kalt OmegaPro, de har svindlet millioner av mennesker, spesielt i Latin-Amerika, det er en falsk megler, det er bare en fasade for å svindle investorene til pyramiden.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Elver, takk for at du skrev om meglergruppen (nytt navn brukt av de på Omega Pro for å fortsette å rive av alle kunder). For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 4. Ilia Svar

  Hei, har noen allerede trukket pengene sine? Det er at jeg er bekymret for å lese denne analysen at de gir meg problemer med å trekke meg, jeg vil gjerne vite om noen allerede har foretatt uttaket sitt. Takk. Jeg er veldig bekymret.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Ilia, si at du ønsker å investere en betydelig kapital og be om 70% av det du sendte for å sjekke hastigheten på overføringene, si at du har tenkt på å investere $125.000 XNUMX fra en konto du kontrollerer i farens navn, du legg agnet på dem nå, du må være troverdig. Takk for at du skrev om Broker Group. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 5. Augustus Svar

  Det er et selskap assosiert med omega pro en av de største svindelene som finnes

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Augusto, hvordan oppdaget du at de er assosiert? Takk for at du skrev om Broker Group. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 6. Juan Lopez Svar

  Ett spørsmål, dette selskapet ber om ID og annen dokumentasjon som strømregninger, kan de svindle med disse dokumentene?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Juan López, ved fullmektig kunne de, selv om vi ikke er kjent med noen tilfeller der de har gjort det. Takk for at du skrev om Broker Group. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Tomy Svar

   Alle kommer til å sitte igjen med åpen munn når de snakker stygt om Omega pro hehehe

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Tomy, i årevis har vi advart om disse Omega Pro-svindlerne som nå kaller seg Broker Group, politiet jobber allerede med dette men jeg tror at mange ikke vil se pengene sine igjen, du må sende inn en klage til politiet på landet ditt og prøv å få tilbake pengene dine gjennom chatten eller skjemaet vårt. Denne megleren er en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har fordømt dem for uredelige aktiviteter, (Se pdf av CNMV), gjenspeiler FSMA (Belgian Financial Regulator) nyhetene som gyldige, (Se lenke FSMA). AMF (fransk finansregulator) (se lenke til AMF) og SBS (Financial Regulator of Peru) (se SBS-lenke) De advarer også om dette SVINDELET. Kommisjonen for finansmarkedet i Chile fordømmer dem også (se CMF lenke).

    Mange prestisjetunge aviser spesialisert på finans har også advart dem: Krypto nyheter

    Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, de setter ikke pengene på markedet, de viser dem bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det. De prøver alltid å manipulere deg, de vil ikke returnere pengene dine, verken den første eller hvis du sender dem senere, vil du ikke se det lenger, prøv å kreve gjennom chatten vår.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

    Hilsener.

 7. Ana Maria Svar

  Dette selskapet er en svindel. Jeg forsikrer deg, jeg prøver fortsatt å trekke meg og jeg kan ikke, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Ana María, takk for at du skrev om Broker Group. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *