✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

cmtrading anmeldelser

Analyse på CMTrading

➡️ I denne delen skal vi analysere CMTrading (også kalt med navnet: cmtrading.com), Det handler om en Forex, Cryptocurrency og CFD megler. Er CMTrading virkelig anbefalt å foreta en investering? Er det bedre å ikke investere med dette selskapet? Er det en trygg megler? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det.

deretter finner du følgende: meninger om CMTrading ✅, krav, klager, erfaringer, analyse av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og viktigst av alt: Er CMTrading et trygt nettsted? ⛔ Kan vi stole på dette selskapet? ✅ Vil vi kunne ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen om dette investeringsselskapet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

ℹ️ Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

 • CMTrading nevner å være en del av GCMT Limited Trading.
 • Angående din plassering, selskapet er basert på Kypros, Seychellene og Sør-Afrika ifølge nettstedet, selv om det ikke er gyldig informasjon som bekrefter dette, mener vi at det er falske data.
 • Hvis vi analyserer sikkerheten din, merker vi at CMTrading nevner FSA-forskriften, men denne megleren vises ikke i registrene til det nevnte organet.

MERK FØLGENDE: CMTrading er en megler IKKE REGULERT.

📌 husk: det beste (og sikreste) alternativet er regulerte meglere, da de må oppfylle svært strenge krav. Å jobbe med en uregulert megler er svært risikabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nå fortsetter vi med å analysere kontotyper som tilbys av CMTradingI dette tilfellet ser vi at den tilbyr 4 forskjellige typer kontoer:

 • Bronsekonto: minimum innskudd $100.
 • Sølvkonto: minimum innskudd $1.000.
 • Gullkonto: minimum innskudd $10.000.
 • Premium bruker: minimum innskudd $100.000.

La plattform å operere som CMTrading bruker er: Webtrader og MT4.

 

Ressurser | Nettsted

 

Her skal vi undersøke de forskjellige ressurser og hjelpemidler for traderen som CMTrading tilbyr på sin nettside. Vi tror at ressursene og hjelpen som gis på nettsiden kan være en stor fordel for megleren.

CMTrading nettsted
CMTrading nettsted

CMTrading gir følgende hjelp eller ressurser til tradere eller interesserte parter: en forklaring av tjenestene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, live-diagrammer, økonomisk kalender, kalkulator, FAQ-seksjon, ikke mye annet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

En annen informasjon CMTrading

 

🔻 Vi vil gi deg litt mer informasjon i tilfelle du ønsker å kontakte selskapet, eller se nettsiden selv. 🔻

 • 🌏 Nettsted: cmtrading.com
 • 📞 Telefonnummer: +44 161 388 3321 | +27 10 157 19 89 | +234 700 123 5347 | +971 458 24 888

Kanskje du lurer på hvorfor vi vurderer CMTrading. Vi gjør denne anmeldelsen og vurderingen, fordi vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som ber om påliteligheten til det aktuelle selskapet. Vi liker å tro at vurderingssiden vår hjelpe investorer, gir nøkkelinformasjon om selskapet, avslører vi informasjon som enhver investor burde vite før du er tilbøyelig eller ikke, ved å investere i et selskap av investering.

Du er en representant for dette selskapet? Vi anbefaler at du legger igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Verdivurdering på CMTrading

Avslutter denne delen, etter vår mening: tror vi at CMTrading-selskapet er pålitelig? Bør du investere pengene dine i selskapet? Er de et anbefalt selskap? ⭐ Analyse av 2022

❌ Etter å ha undersøkt dette selskapet, råder vi deg til å være forsiktig: det er et ulovlig selskap (ikke autorisert til å motta penger eller ta imot nye kunder), vi tror at det ble etablert for å ta penger fra folk gjennom bedrag og juks.

Det er ikke veldig gjennomsiktig, siden det ikke tilbyr juridisk informasjon om selskapet, det viser ikke data om registreringen eller den virkelige plasseringen av kontorene.

I tillegg til dette mangler det regulering (det er et uregulert selskap).❌


Kort sagt: virker ikke som en god idé vi foreslår å være forsiktig.


Vårt råd: vi anbefaler alltid å jobbe bare med behørig regulerte selskaper, Er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere? Hvorfor investere hos en uregulert eller dårlig regulert megler, når du kan investere hos en megler regulert av en seriøs regulator?

📌 Ikke glem: Et av få tiltak som sikrer kundenes penger er meglerreguleringMed andre ord er det sannsynligvis det viktigste trekket for enhver megler; HAR GOD REGULERING. God regulering betyr at det er en myndighet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan sende inn en klage. 📌

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du ikke vår mening er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme også Legg igjen en kommentar på vårt nettsted med din erfaring med denne megleren.

 

🔻🔻 Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme. 🔻🔻

 

[demokrati id=”5235″]

 

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «CMTrading: evaluering og kommentarer»

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Deiby, Nei, det er IKKE REGULERT. Takk for at du skrev om CMTrading. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *