✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

Her vil vi fortelle deg om vi mener at CONSBIT er et trygt eller upålitelig selskap. Ikke gå glipp av vår fullstendige analyse for alle detaljene!

Etter en grundig analyse av nettsiden, har vi sett på hver eneste detalj og undersøkt de viktigste egenskapene som tas i betraktning ved valg av en god megler, for eksempel dens beliggenhet, selskapet den tilhører, reguleringen og omdømmet.

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om CONSBIT, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedcoinsbit.io
🏠 selskap* Den nevner ikke hvilket selskap den tilhører.
🇧🇷 regulering Nevner ikke å være regulert
📧 Epost [e-postbeskyttet][e-postbeskyttet][e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresse Nevner ikke adressen hans
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert på: 2018-06-13
firma typeKryptovaluta megler

Firma: ⚠️ KONSBIT Han nevner ikke forholdet til noe selskap. Det er viktig å være forsiktig i møte med denne mangelen på åpenhet.

Sted: ⚠️Plasseringen til KONSBIT Det er ikke nevnt, noe som skaper mistillit. Å stole på et selskap uten kjent plassering er farlig. Vær forsiktig.

Vår evaluering får oss til å uttrykke vår bekymring for flere kjennetegn ved dette selskapet.

Hva er CONSBIT?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det CONSBIT er en: kryptovaluta-megler .

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Informasjon på nettet

CMcapitals nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av CONSBIT-nettstedet, som er coinsbit.io. Fangsten ble gjort i juni 2024.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Vi har funnet følgende telefonnummer: Det nevner ikke telefonnummeret ditt

– Vi har funnet følgende e-post:  [e-postbeskyttet][e-postbeskyttet][e-postbeskyttet]

CONSBIT-forordningen

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Situasjonen som megleren presenterer for oss er ekstremt bekymringsfull; Den gir ingen informasjon om reguleringen. Hvilke implikasjoner har dette? Vi står overfor en uregulert megler. Hva betyr dette? Det betyr at meglerens kunder og deres midler er fullstendig ubeskyttet. Med andre ord, hvis megleren handler uredelig, vil du sannsynligvis ikke kunne få pengene tilbake. Vær veldig forsiktig når du har å gjøre med denne typen selskaper. Tenk deg nøye om før du sender penger, du stoler på et selskap uten regulering eller beskyttelse!

🚫 CONSBIT sluttvurdering 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til CONSBIT, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Det er ingen informasjon om hvor selskapet befinner seg.

regulering: Utelatelse av detaljer om reguleringen antyder at dette selskapet opererer uten tilsyn, noe som reflekterer en betydelig mangel på åpenhet og engasjement.

Husk at selskapet har blitt rapportert av forskjellige finanstilsynsmyndigheter (i dette tilfellet FSMA, den belgiske myndigheten for finanstjenester og markeder). Bruk EKSTREMT FORSIKTIGHET.

Selskapet nevner heller ikke noen form for kontakt; Hvis du trenger å kontakte dem for en nødsituasjon, hvordan vil du gjøre det? Vær forsiktig.

Dette selskapet nevner ikke hvilket selskap det er en del av, vær forsiktig, det er en klar mangel på seriøsitet og åpenhet.

CMcapitals presenterer seg som en megler som dekker et bredt spekter av finansielle eiendeler, fra indekser til kryptovalutaer, aksjer og råvarer. Selv om plasseringen ikke er spesifisert, skaper denne mangelen på åpenhet om dens operasjonelle base usikkerhet om dens legitimitet og forpliktelse til kundesikkerhet. Fraværet av regulatorisk informasjon forsterker disse bekymringene, da det antyder at selskapet kan operere uten tilsyn, og utsette investorer for unødvendig risiko. Videre understreker advarsler utstedt av finansregulatorer, slik som belgiske FSMA, behovet for å være forsiktig når man vurderer ethvert partnerskap med CMcapitals.

Gitt mangelen på detaljer angående selskapets tilknytning og sjenerøse bonustilbud, bør investorer være spesielt forsiktige når de samhandler med denne plattformen. Attraktive bonuser, som varierer fra 30 % til 100 %, kan være en strategi for å tiltrekke seg intetanende investorer, og understreker viktigheten av å gjøre grundige undersøkelser før de forplikter seg til selskapet. I et finansielt miljø hvor åpenhet og sikkerhet er viktigst, bør CMcapitals' ugjennomsiktighet angående lokalisering, regulering og selskapstilknytning være grunn nok til å utvise ekstrem forsiktighet før du foretar noen investering.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Oppdateringer

Nyheter om CONSIT:

Dato Oppdatering – nyheter
Juni 2024Klage mot CONSBIT fra finanstilsynsmyndigheten FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority

Vi gjør oppmerksom på at selskapet allerede har klager fra finanstilsyn. Vær veldig forsiktig!

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med CONSBIT.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av CONSBIT

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere CONSBIT

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til CONSBIT?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere CONSBIT?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er CONSBIT pålitelig?

Nei. CONSBIT er ikke pålitelig, det er et svært usikkert selskap: CMcapitals er et selskap hvis beliggenhet ikke er spesifisert, noe som skaper usikkerhet om driftsgrunnlaget. Videre gir den ikke detaljer om reguleringen, noe som tyder på mangel på tilsyn og åpenhet. Det har blitt rapportert av finansregulatorer som belgiske FSMA, noe som øker forsiktighet. Den gir ikke informasjon om sin virksomhetstilknytning, noe som indikerer mangel på seriøsitet og åpenhet. Bonusene som tilbys, som når opp til 100 %, er så høye at de kan være falske. Det anbefales å være forsiktig når du vurderer enhver interaksjon med dette selskapet.

Hvordan få tilbake penger fra CONSBIT?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «CONSBIT: mening og kommentarer – Er det svindel?»

 1. Ian Svar

  Dette selskapet betaler ikke. Jeg får ikke betalt ennå, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hola Ian, gracias por escribir sobre CONSBIT. En la actualidad, este broker es considerado una ESTAFA.

   Hvis du er en klient, ikke invester mer penger, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt og beholder pengene fra det øyeblikket de når deres kontoer, de kommer aldri inn i markedet, alt er forberedt slik at de tjener du mister pengene dine for å ha unnskyldningen for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber deg om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Betal aldri det!, det er varselet, fra det øyeblikket må du vite at du er kunde hos en svindelmegler, og selv om du betaler vil de aldri returnere det til deg.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *