✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i CorsairControl Investment. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om CorsairControl Investment, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedcorsaircontrol.pro
🏠 selskapdesconocido
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adressedesconocido

⚠️ CorsairControl Investment nevner ikke det juridiske navnet på selskapet som driver det, og det er ingen informasjon om plasseringen. Klienter er ubeskyttet. ⚠️

Kontotyper

Nå vil vi analysere kontotypene som tilbys av CorsairControl Investment, i dette tilfellet ser vi at den tilbyr 4 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
Elementary$250
Strategisk$5.000
Ekstrautvikling$50.000
høyeste partnerskap$100.000

Informasjon på nettet

corsair control investeringsnettsted

CorsairControl Investment gir en grunnleggende forklaring på de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, økonomisk kalender, aktivakalkulator, diagrammer, FAQ-seksjon, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 Endelig verdivurdering av CorsairControl Investment 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED CorsairControl Investment.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om CorsairControl Investment:

Dato Oppdatering – nyheter
August 2023Klage mot CorsairControl Investment av BaFin.
Oktober 2023Klage mot CorsairControl Investment av AMF (Frankrike).
November 2023Klage mot CorsairControl Investment av finansregulator FMA
Desember 2023Klage mot CorsairControl Investment av finansregulator FSMA

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8334″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med .

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av CorsairControl Investment

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du CorsairControl-investering

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere CorsairControl Investment?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er CorsairControl Investment en svindel – er det en svindel?

Ja. Vi mener at CorsairControl Investment er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er CorsairControl Investment pålitelig?

Nei. CorsairControl Investment er ikke et pålitelig, veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra CorsairControl Investment?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til CorsairControl Investment?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

6 kommentarer til «Er CorsairControl Investment en svindel? Meninger»

 1. Juan Cruz Barbier Svar

  DETTE SELSKAPET ER EN SVINDEL!! DET ER RAPPORTERT AV FSMA!! STOR OMSORG

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Juan Cruz Barbier, takk for at du skrev om CorsairControl. Denne megleren regnes som en SCAM. FSMA (Financial Regulator of Belgium) har lagt et varsel på dem, for mangel på regulering og for å villede deres klienter (Se FSMA-lenke).

   Vi foreslår å IKKE sende penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det som vei.

   Hvis når du ber om uttak, ber de deg om mer for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnene på rådgiveren din, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra, etc.

   For å få pengene tilbake, snakk med vår CHAT eller fyll ut skjemaet på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Jorgelino Merlo Svar

  Vær veldig forsiktig, de svindlet meg og min kone! selskapet er fordømt av FMA!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Jorgelino, takk for kommentaren til CorsairControl. Denne megleren er en SCAM. FMA (Austrian Financial Regulator) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se FMA -lenken). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

 3. Facu Svar

  Dette selskapet vil rive deg av. Jeg sier deg fra min egen erfaring, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Facu, takk for at du skrev om CorsairControl Investment. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *