✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Credit Suisse. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Her er noe viktig informasjon om Credit Suisse og hvorfor vi kom til den konklusjonen:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedsuisse.com
🏠 selskap*CREDIT SUISSE GROUP AG
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Eposthar ikke
📈 Plattformegen plattform
📌 adressenevner ikke det

⚠️ Credit Suisse eies av CREDIT SUISSE GROUP AG, selskapet nevner ikke hvor den ligger, potensielt farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Vi går nå videre til å analysere kontotypene som tilbys av Credit Suisse, i dette tilfellet merker vi at det ikke tilbyr kontotyper.

Informasjon på nettet

CREDIT SUISSE GROUP nettsted

Credit Suisse gir en grunnleggende forklaring på de finansielle produktene de tilbyr, markedsnyheter og analyser, live-diagrammer, egentlig ikke så mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

+41 44 333 11 11

🚫 Credit Suisse endelig verdivurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Credit Suisse.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om Credit Suisse:

Dato Oppdatering – nyheter
Mars 2023Vi mottar et stort antall meldinger fra Credit Suisse-kunder som sier at de ikke kan ta ut kapitalen sin.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”6863″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Credit Suisse.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Credit Suisse

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du Credit Suisse

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Credit Suisse?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Credit Suisse en svindel - er det en svindel?

Ja, vi tror Credit Suisse er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Credit Suisse pålitelig?

Nei. Credit Suisse er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Credit Suisse?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Credit Suisse?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «Er Credit Suisse en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Jeremy Aguilar Svar

  De har snakket stygt til meg om dem, jeg vil ikke at de skal stjele pengene mine eller bli svindlet. Kan du hjelpe meg? Velsignelser.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Jeremy Aguilar, takk for at du skrev om Credit Suisse, til nå var det en seriøs og prestisjefylt bank, men den har måttet reddes av sentralbanken og har blitt kjøpt opp av dens direkte konkurranse.

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *