✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i CryptoTxTrade LTD. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om CryptoTxTrade LTD, og ​​vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedcryptotxtrades.com
🏠 selskap*CryptoTxTrade LTD
🇧🇷 reguleringFCA
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adressenevner ikke det

⚠️ CryptoTxTrade LTD eies av CryptoTxTrade LTD, selskapet nevner ikke hvor ligger, potensielt farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Vi går nå videre til å analysere kontotypene som tilbys av CryptoTxTrade LTD, i dette tilfellet merker vi at de ikke tilbyr kontotyper.

Informasjon på nettet

CryptoTxTrade LTD nettsted

CryptoTxTrade LTD gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, økonomisk kalender, aktivakalkulator, live-diagrammer, personlige erfaringer, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

++ 44 7940 030172

🚫 Endelig verdivurdering av CryptoTxTrade LTD 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED CryptoTxTrade LTD.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om CryptoTxTrade LTD:

Dato Oppdatering – nyheter
Juli 2023Klage mot CryptoTxTrade LTD av finansregulator FCA

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”7982″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med CryptoTxTrade LTD.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av CryptoTxTrade LTD

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere CryptoTxTrade LTD

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere CryptoTxTrade LTD?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er CryptoTxTrade LTD en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror at CryptoTxTrade LTD er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er CryptoTxTrade LTD pålitelig?

Nei. CryptoTxTrade LTD er ikke pålitelig, veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan gjenvinne penger fra CryptoTxTrade LTD?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til CryptoTxTrade LTD?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «Er CryptoTxTrade LTD en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Maykel Villa Svar

  De inviterer meg til å investere, men jeg vil ikke at de skal stjele pengene mine eller lure meg. Kan du hjelpe meg? Velsignelser.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Maykel Villa, takk for at du skrev om CryptoTxTrade LTD. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *