✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

CryptoW anmeldelser

Analyse på CryptoW

➡️ I denne delen skal vi analysere CryptoW (også kalt med navnet: cryptowaehrung.net), Det handler om en megler av Criptomonedas. Er CryptoW virkelig anbefalt å foreta en investering? Er det bedre å ikke investere med dette selskapet? Er det en trygg megler? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det.

deretter finner du følgende: meninger om CryptoW ✅, krav, klager, erfaringer, analyse av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og viktigst av alt: Er CryptoW et sikkert nettsted? ⛔ Kan vi stole på dette selskapet? ✅ Vil vi kunne ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen om dette investeringsselskapet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

ℹ️ Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

 • ❌ CryptoW nevner å være en del av Waehrung Group GmbH
 • ❌ Når det gjelder beliggenheten, er selskapet basert i Sveits.
 • ❌ Hvis vi analyserer sikkerheten, observerer vi det CryptoW har ingen form for regulering.

MERK FØLGENDE: CryptoW er en megler IKKE REGULERT.

📌 husk: det beste (og sikreste) alternativet er regulerte meglere, da de må oppfylle svært strenge krav. Å jobbe med en uregulert megler er svært risikabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nå fortsetter vi med å analysere typer kontoer som tilbys av CryptoW, i dette tilfellet fant vi ikke informasjon som indikerer eksistensen av dem.

Plattformen for drift som CryptoW bruker er: egen plattform.

 

Ressurser | Nettsted

 

Her skal vi undersøke de forskjellige ressurser og hjelpemidler for traderen som CryptoW tilbyr på sin nettside. Vi tror at ressursene og hjelpen som gis på nettsiden kan være en stor fordel for megleren.

CryptoW nettsted
Krypto nettsted

CryptoW gir følgende hjelp eller ressurser til tradere eller interesserte parter: en forklaring om tjenestene den tilbyr, live-diagrammer, FAQ-seksjon, ikke mye annet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

En annen informasjon CryptoW

 

🔻 Vi vil gi deg litt mer informasjon i tilfelle du ønsker å kontakte selskapet, eller se nettsiden selv. 🔻

 • 🌏 Nettsted: cryptowaehrung.net
 • 📞 Telefonnummer: har ikke
 • 📧 E-post: [e-postbeskyttet]

Kanskje du lurer på hvorfor vi vurderer CryptoW. Vi gjør denne anmeldelsen og vurderingen, fordi vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som ber om påliteligheten til det aktuelle selskapet. Vi liker å tro at vurderingssiden vår hjelpe investorer, gir nøkkelinformasjon om selskapet, avslører vi informasjon som enhver investor burde vite før du er tilbøyelig eller ikke, ved å investere i et selskap av investering.

Du er en representant for dette selskapet? Vi anbefaler at du legger igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Verdivurdering på CryptoW

Avslutter denne delen, etter vår mening: tror vi at CryptoW-selskapet er pålitelig? Bør du investere pengene dine i selskapet? Er de et anbefalt selskap? ⭐ Analyse av 2022

❌ Etter å ha undersøkt selskapet anbefaler vi forsiktighet. Det er et ulovlig selskap, det vil si at det ikke har de nødvendige autorisasjonene til å drive som selskap. Vi mistenker at det kan være et selskap du vil få problemer med å kunne ta ut pengene dine, de ser ut til å være upålitelige.

I tillegg til dette er det et svært ugjennomsiktig selskap, siden det ikke tilbyr juridisk informasjon, det viser ikke data om registreringen og det mangler også regulering (uregulert selskap).

Alle disse egenskapene får oss til å tenke at de er et veldig useriøst og farlig selskap å sende penger på. ❌


Kort sagt: virker ikke som en god idé vi foreslår å være forsiktig.

MERK FØLGENDE!: i juni 2022 FINMA lagt til CryptoW til listen din falske finansielle selskaper, for å handle uten autorisasjon. VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG

MERK FØLGENDE!: i mars 2023 BaFIN lagt til CryptoW til listen din falske finansielle selskaper, for å handle uten autorisasjon. VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG

➡️ Link til BaFINs advarsel fra mars 2023 ⚠️


Vårt råd: vi anbefaler alltid å jobbe bare med behørig regulerte selskaper, Er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere? Hvorfor investere hos en uregulert eller dårlig regulert megler, når du kan investere hos en megler regulert av en seriøs regulator?

📌 Ikke glem: Et av få tiltak som sikrer kundenes penger er meglerreguleringMed andre ord er det sannsynligvis det viktigste trekket for enhver megler; HAR GOD REGULERING. God regulering betyr at det er en myndighet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan sende inn en klage. 📌

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du ikke vår mening er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme også Legg igjen en kommentar på vårt nettsted med din erfaring med denne megleren.

 

🔻🔻 Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme. 🔻🔻

 

[demokrati id=”4829″]

 

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

4 kommentarer til «CryptoW: Vurdering og anmeldelser»

 1. Valentine Ramos Svar

  Selskapet blir fordømt av bafin og jeg vet ikke hvordan jeg skal få pengene mine ut derfra, HJELP!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Valentin Ramos, takk for at du kommenterer CryptoW. Denne megleren er en SCAM. Bafin (tysk finanstilsyn) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se lenke BAFIN). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Engler Svar

  De vil at jeg skal investere med dem, men jeg vil ikke at de skal stjele pengene mine eller lure meg. Kan du hjelpe meg? Velsignelser.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Engler, takk for at du skrev om CryptoW. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *