✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Direct-aksjer. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Direct-stock, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettsteddirect-stock.com
🏠 selskap*nevner ikke det
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Eposthar ikke
📈 Plattformegen plattform
📌 adressenevner ikke det

⚠️ Direct-stock nevner ikke hvem det eies av, selskapet nevner ikke hvor ligger, potensielt farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå går vi videre til å analysere kontotypene som tilbys av Direct-stock, i dette tilfellet observerer vi at den tilbyr 5 forskjellige kontotyper:

KontotypeMinimum første innskudd
Grønn$5000
Premium$15000
Platina$50000
Utøvende$100.000
president~~POS=TRUNC$250000

Informasjon på nettet

direkte aksjenettsted

Direct-aksje gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, live-diagrammer, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 Endelig verdivurdering av direkte aksjer 🚫

Til slutt, og med noen få ord, Vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Direct-aksje.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om Direct-aksje:

Dato Oppdatering – nyheter
August 2023Vi mottar et stort antall meldinger fra Direct-stock-kunder som hevder å ikke kunne ta ut kapitalen sin.
Desember 2023Klage mot Direct-stock finansregulator FSMA

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8274″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Direct-stock.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Direct-aksje

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere direkte aksjer

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere direkte aksjer?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Direct-stock en svindel – er det en svindel?

Ja. Vi tror Direct-aksje er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Direct-stock pålitelig?

Nei. Direct-aksje er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan gjenvinne penger fra Direct-aksjer?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Direct-stock?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

15 kommentarer til «Er direkte aksjer en svindel? Meninger»

 1. Martina Contrera Svar

  DE VIL IKKE SLUTE RINGE!! DE ER RAPPORTERT AV FSMA! JEG ER VELDIG SINT

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Martina, takk for at du skrev om Direct-stock. Denne megleren regnes som en SCAM. FSMA (Financial Regulator Belgium) har lagt et varsel på dem, for mangel på regulering og for å villede deres klienter (Se FSMA-lenke).

   Vi foreslår å IKKE sende penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det som vei.

   Hvis når du ber om uttak, ber de deg om mer for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnene på rådgiveren din, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra, etc.

   For å få pengene tilbake, snakk med vår CHAT eller fyll ut skjemaet på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. fer Svar

  Hallo

  de har allerede svindlet meg

  Jeg har prøvd å trekke meg fordi jeg hadde en nødsituasjon og ingenting...

  de har allerede ranet meg

  Vær forsiktig fordi de er alle gode, men når du ønsker å ta ut, kaster de deg og stjeler alle pengene dine

  tyver sønner av b….

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei fer, takk for at du skrev om Direct-stock. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. Nuria Svar

  Vær så snill, det jeg vil er at du skal slutte å ringe!!!!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Nuria, fortell dem at du er moren til personen de ringer til og at hun har hatt en dødsulykke og har blitt døv og at du er moren hennes og du har ingen sparepenger. De ser etter pengene, hvis det ikke er noen er de ikke lenger interessert og de skriver dem ned i databasen deres. En av brukerne våre utga seg som broren og sa at personen de lette etter hadde omkommet i en motorsykkelulykke og at han var arbeidsledig og ikke hadde mulighet til å betale for begravelsen. Dessverre, noen ganger når du står overfor marerittet med samtaler fra disse menneskene, må du være mer oppfinnsom enn dem.

   Hilsener.

 4. røver Svar

  God ettermiddag,

  Sannheten er at jeg var heldig og etter registrering ringte de meg for å fullføre registreringen eller noe sånt, (de gikk for å spørre meg om pengene) før jeg bestemte meg for å undersøke og ba dem ringe meg på ettermiddagen siden jeg var jobbet og kunne ikke hjelpe dem. , jeg forteller dem når de kan kontakte meg, og inntil det øyeblikket ringte de meg omtrent 4 eller 5 ganger, og jeg måtte fortelle den samme jenta at jeg ikke kunne og at jeg allerede fortalte henne når.
  De insisterte på denne måten mange ganger, og det gjorde meg sint, da jeg allerede sa til dem at jeg ikke kom til å fullføre noe med dem og at de ville avskjedige meg, vel, helt umulig.
  De ber meg sende en e-post til e-posten de skrev for å fortelle dem at de ikke skal ringe meg og så videre, og ingenting. som ingenting. Du forteller dem, noen sier ja, de lar det være der og de fortsetter å ringe, jeg har blokkert 20 eller 30 forskjellige numre, siden på toppen av det, selv om det er samme person, er det alltid et annet nummer.
  Det er synd at folk utnytter andre som dette. Lykke til til alle som har tjent penger på disse svindlerne.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Rober, takk for at du skrev om Direct-stock. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

   • Nuria

    Hei, det samme skjer med meg som gutten i kommentaren over ... dette er ekte trakassering. Jeg vil rapportere dette selskapet og dets markedsføringskampanje, siden stilen deres bokstavelig talt er veldig aggressiv, de invaderer deg med svært krevende spørsmål, de lar deg ikke snakke, du legger på og ringer mange ganger (30 på rad) . Jeg ønsker å utøve min rett til tilbakekall og kansellering av mine personlige data, og jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre det. Dette er skammelig og ulovlig.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Nuria, blokker alle telefoner du ser som ikke er fra ditt land.

    Hilsener.

  • Nuria Svar

   Vær så snill, hvis du har funnet en måte å stoppe dem fra å ringe deg eller rapportere dem, vil jeg sette pris på din informasjon.

 5. Engel Svar

  Dette selskapet er en svindel, ikke invester i dem, de vil lure deg og du vil ikke kunne ta ut pengene dine.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Angel, takk for at du skrev om Direct-stock. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 6. Victoria Svar

  Dette selskapet er en bløff. Jeg forsikrer deg, jeg prøver fortsatt å trekke meg og jeg kan ikke, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Victoria, takk for at du skrev om Direct-stock. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *