✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Equitiz. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Equitiz, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedequitiz.com | equitiz.co
🏠 selskap*nevner ikke det
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet] | [e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseBahnhofstrasse 52, 8001 Zürich, Sveits (sannsynligvis falsk)

⚠️ Equitiz nevner ikke hvem som eier det, selskapet er (ANTENKELSE) lokalisert i Sveits, . Vi tror selskapet lyver om beliggenheten. Klienter er ubeskyttet. Selskapet holder til på et ukjent sted. ⚠️

Hvis Equitiz virkelig var i Sveits, ville de måtte reguleres av regulatoren i dette landet, og dette skjer ikke, det får oss til å tro at de ikke er lokalisert der.

Kontotyper

Nå går vi videre til å analysere kontotypene som tilbys av Equitiz, i dette tilfellet ser vi at den tilbyr 4 forskjellige kontotyper:

KontotypeMinimum første innskudd
Grunnleggende€250
sølv€5.000
Gull€15.000
Platina€100.000
VIP€250.000

Informasjon på nettet

Equitiz nettsted

Equitiz gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, aktivakalkulator, live-diagrammer, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 Equitiz endelige verdivurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, Vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Equitiz.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Equitiz videoanmeldelse

Oppdateringer

Nyheter om Equitiz:

Dato Oppdatering – nyheter
August 2023Vi mottar et stort antall meldinger fra Equitiz-kunder som hevder å ikke kunne ta ut kapitalen sin.
September 2023Klage mot Equitiz CNMV.
September 2023Vi fortsetter å motta flere og flere klager fra Equitiz-kunder.
September 2023Klage mot Equitiz FCA.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8275″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Equitiz.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Equitiz

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere Equitiz

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Equitiz?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Equitiz en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror at Equitiz er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Equitiz pålitelig?

Nei. Equitiz er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Equitiz?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Equitiz?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

39 kommentarer til «Er Equitiz en svindel? Meninger»

 1. Sonia Svar

  Hei, god kveld, jeg er en av dem som har vært offer for flere svindel i oktober måned, blant dem er Equitiz som kommer fra en TikTok-annonse kalt Quantum Open AI,

  De samme som refererte til Equitiz, først var det for investeringen på €250, alle svindelene var ved bankoverføring, de ønsket umiddelbart å få €2000 fra meg, og hevdet at markedene er veldig gode og at det vil være mye av fortjeneste, jeg nektet, de kommuniserte ikke i løpet av 3 uker i løpet av hele den tiden jeg prøvde å kommunisere gjennom 1 av telefonnumrene blant andre for å vite hva som skjedde med pengene mine, og jeg kunne ikke kontakte på noen måte fordi e-poster returnerte alltid meldingene mine og mobiltelefonnummerene svarte meg ikke eller de fortalte meg at den ikke eksisterte

  så, oh overraskelse, telefonen gjenopptok, mistet all informasjon og data, jeg har noe som jeg hadde skrevet ned separat (915467816) Kundeserviceområde, e-post:[e-postbeskyttet]) en annen med samme navn Pablo med samme slutt, de ringte meg hundrevis av ganger med forskjellige telefonnumre og jeg fikk ikke svare, før jeg sannsynligvis allerede så på det som umulig og tapt fordi de ikke kunne få ut noe av meg lenger; De ringte meg allerede med en annen #telefon som identifiserer seg med Blockchain, de viste meg den antatte lisensen deres (Colombia) da jeg spurte dem fortalte de meg at derfra kontrollerer de alle med de antatte Bitcoin-blokkene, og ba meg om €500 for å låse opp kontoen og de kan overføre meg til banken

  så da de visstnok måtte sette inn meg, ba de meg om mer penger, de samme som jeg fortalte dem at jeg ikke hadde (+31687656899) ​​antatt Blockchain-finanssystem, så har jeg helt tåpelig falt for 5 plattformer med €250 med betingelsen og løftet om at de ville hjelpe meg med sine rådgivere for å få tilbake pengene, men de fleste av dem har forsvunnet, og den siste på toppen av å ikke ha noe mer "hjelper meg" fikk jeg 1 penger med moneyman €300 som ble satt inn i min bank og de fikk meg til å sette dem inn med en gang, oh overraskelse telefonen ble bare gjenopptatt til fabrikktilstanden hvor jeg har mistet alle dataene mine og det eneste jeg kan bekrefte uten bankoverføringer,

  Før alt dette registrerte jeg meg for 1 handel som fortalte meg tydelig at det var 1 registrering, og nå tvinger de meg til å betale dem for den antatte 1 års trening beløpet på €170/måned som de har tatt etter registreringen min allerede 3 måneder uten mitt samtykke og at jeg ikke kan trekke meg tilbake fordi jeg allerede har signert og jeg har fortalt dem at reklamen tydelig har fortalt meg at det bare er 1 registrering og at de handler ulovlig at de skal presentere meg opptaket som jeg skal til rapportere til dem med alle disse situasjonene

  Det lille jeg har hatt har jeg tapt med disse svindlerne og på toppen av denne siste at jeg ikke har andre data enn bankoverføringer og på toppen av denne siste som de tok opp lånet uten mitt samtykke, startet jeg telefonen min på nytt. å slette dataene deres og deres medskyldige, slik at jeg ikke kunne forsvare meg selv og påstå svindel,

  Jeg har en annen gjeld med MoneyGram som jeg snart må betale ut av lommen og jeg har stått uten 1 dollar, jeg har først nå 1 plattform som jeg investerte med €250 og jeg klarte å få €1200, det gjør det ikke la meg kontrollere plattformkontoen min, visstnok fordi det er den som kjører og jeg kan bare åpne når hun åpner den, alle har åpnet og betalt gjennom AnyDesk og da jeg spurte henne hva som skjedde med €1200 som jeg satt inn, svarte at de studerer situasjonen min og at de kommer til å legge til €30000 XNUMX mer slik at jeg tjener bedre på investeringer, som jeg ikke har kjøpt og jeg har sett at han også oppfører seg ganske rart og når de synes det er passende vil de blokker meg,

  Med gjenopptagelsen av mobilen åpnet jeg en annen av den samme, sikkert sporet har gått tapt fordi den fungerte med en annen,

  Jeg håper og håper noe kan gjøres for å kunne få tilbake pengene.Med alle disse situasjonene har jeg blitt stående i en delikat situasjon med det lille jeg hadde igjen men at jeg kunne forsørge meg selv, de har etterlatt meg kollapset og på toppen av det med gjeld som jeg ikke har noe sted å betale.

  Så med alt som er nevnt og med de andre menneskene, vær forsiktig med disse hvitsnipptyvene som prøver å ikke etterlate spor slik at de ikke blir fanget, sørg først og finn ut historien til disse personene om 1 og en halv måned av hva som skjedde med meg , bortsett fra handel (1 måneder)

  Jeg håper du har håp om å gjenvinne kapitalen som er investert i disse perverse menneskene som utnytter folks sårbarhet, desperasjon eller uvitenhet. Tusen takk for oppmerksomheten. Beste ønsker

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Sonia, takk for at du skrev om Equitiz. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Golden T Svar

  Veldig farlig
  Veldig farlig, total svindel! Og med derivater også, jeg har mistet all min arv (nylig mottatt), sparepenger og de har også skapt en god gjeld, totalt tapte mer enn €100000 XNUMX, som de lovet meg å kunne betale, men på tidspunktet for uttak de gi deg støtet, og De er ikke lenger så sjarmerende, profesjonelle og vennlige. Maria Aviles og Marco Copola har prøvd veldig hardt og veldig godt å presse pengene mine og få meg i trøbbel som jeg aldri vil glemme, bortsett fra å ha ødelagt meg moralsk, fysisk og selvfølgelig økonomisk.
  Vær forsiktig og meld fra om denne gjengen med kriminelle som virkelig lurte meg, men de var veldig flinke, det er også min feil at jeg ikke tok hensyn til de mange svindelmeldingene, men de er veldig flinke til å få deg til å tro at det er en mulighet.
  De har ødelagt meg og jeg er ødelagt, de er en hvit krage-mafia, jeg håper de fanger dem snart fordi de er virkelig det mest elendige og slemmeste som noen gang har vært tenkt på. De poserer også som blockchain-ansatte ved å lage falske Koinly-kontoer for å presse deg for så mye som mulig.
  Stor omsorg
  PS: som manageren min María fortalte meg, de er som Leonardo Dicaprios film, The Wolves of Wall Street, men mindre overdrevet, etter min mening er den mye mer overdrevet fordi den ikke er en film, den er ekte, den er ekte, de ødelegge deg og de spotter deg.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Áurea, takk for at du skrev om Equitiz. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. Lindsey Svar

  Svindlet av Equitiz.co

  Fikk beskjed om å kontakte deg på facebook

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Lindsey, takk for at du skrev om Equitiz. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 4. Rafael Heras Svar

  Jeg vil uttrykke min takknemlighet for analysen og gjenvinningen av investeringen min.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Rafael, FANTASTISK!!!, så glad du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du betaler med kortet ditt, på nettsiden vår finner du dem alle, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her: KREV DINE PENGER

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

 5. ALBERTO Svar

  OBS, CNMV I SPANIA OG FCA I ENGLAND HAR ALLEREDE RAPPORTERT DEG, OG DETTE ER FORDI DE HAR lurt TUSEN OG TUSEN AV SPANSKE FOLK OG FOLK FRA ULIKE LAND I VERDEN. DET VIL VÆRE BRA OM NOEN EKS-ARBEIDER VIRKELIG FORTELL OSS HVEM DE JOBBER ELLER HVOR DE RINGER FRA..

  DETTE GJELDER ARBEIDERE AV EQUITIZ: SÅ DU VET AT FAREN MIN (HAN ER NESTEN 80 ÅR) HAR BLITT SLUKKET MED MER ENN 20.000 XNUMX EURO PÅ ET PAR UKER. SLIK AT DU VET SKADEN DU GJØR PÅ FOLK.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei ALBERTO, takk for at du skrev om Equitiz. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

   • Carlos

    Jeg investerte, mistillit til meg selv fra begynnelsen, jeg satte inn €250 og jeg hadde ikke tid til å plukke opp telefonen deres for å fortsette med svindelen deres. Måneder senere kunne jeg ta telefonen og de fortalte meg at pengene ble satt inn i et investeringsfond og at de har generert mer enn €8000 XNUMX (wow, så heldig jeg er). Men de har allerede fortalt meg at jeg måtte avgi en skatteerklæring i England fordi hvis jeg ikke gjorde det, risikerte jeg å bli bøtelagt for skattesvindel og hvitvasking av penger. Så de kommer til å ringe meg for å løse det, og jeg antar at de vil kreve mer penger av meg for prosedyrene og løslatelsene eller hvem vet hva de finner på. Det verste av alt er at disse menneskene har et bilde av ID-en min, min informasjon osv. Og jeg frykter at de vil gjøre noe identitetstyveri.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Carlos, takk for at du skrev om Equitiz. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

    Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

    Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

    For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

    Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

    Hilsener.

  • Andres Svar

   Jeg har vært med dem siden 23. august, jeg startet med €250, og investerte i ytterligere to faser til jeg fullførte €4.000, alt fra andre kontoer som ville ha vært under deres oppsyn fra en hvilken som helst skrivebord. Nå prøver jeg å gjenopprette investeringen min, jeg tok ut $800, så langt så bra. Kontoen hadde oppturer og nedturer, men da jeg ville gjøre det totale uttaket, ba de meg betale en regning på 21% av kapitalen kontoen nådde, ifølge dem, 0,78BTC. De forteller meg at hvis jeg betaler dem, vil de ikke overføre dette beløpet til lommeboken min pluss 83 % av de 21 % som jeg har betalt dem, det er en total svindel. Jeg kommer ikke til å betale dem noe. Jeg har skjermbilder av mange bevegelser og opptak av samtaler. Kontaktene som har ringt meg er: Daniel Benavente (Peru) Susy, Alejandro García, Miguel Ortiz, og den siste Maria Aviles, som er den som har blokkert min tilgang til kontoen min. Jeg skal besøke dem i Zürich, Bahnhoffstr. 52, selv om det er et forretningssenter, forventer jeg ikke å finne noen der. IKKE legg en € i dette selskapet, spre denne meldingen på sosiale nettverk for å hindre dem i å lure flere mennesker som er glade for å investere sparepengene sine. Jeg er i Gerona

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Andres, takk for at du skrev om Equitiz. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

    Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

    Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

    For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

    Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

    Hilsener.

   • Andres

    Takk for svar, det hele startet med en Instagram-annonse der det dukket opp en annonse der David Broncano intervjuet Cristina Pedroche der han sa at han jobbet på en svært vellykket kryptovalutaplattform med et AI-system. Også at hun hadde blitt saksøkt av Bank of Spain, kom igjen, alt et oppsett og falskt. Jeg ringte mobilnummeret som dukket opp og kontaktet et sentralbord hvor de viderekoblede anropet mitt til en megler, Daniel Benavente (Equitiz.co). Dette var i august 23. Jeg overførte €250 direkte til equitiz. Derfra gjorde jeg overføringene gjennom kontoer som ble åpnet for meg i Wirex-bank, Coinbase, Roobic, Exodus. Det var da jeg begynte å bli mistenksom, men kontoen min om handlede aksjer viste ingen tilsynelatende mistenkelig bevegelse, fordi aksjene både tapte og gikk opp. Jeg kontraherte markedsverdier med andre plattformer, og de falt sammen. Jeg har opptak av samtaler med en megler, en investeringskontrakt, en Blockchain-faktura som ber meg om å betale 21 % av overskuddet mitt, et CREDIT SUISSE skattebetalingsattest, la oss gå og forfalske dokumenter uten frykt. Heldigvis var jeg i stand til å ta ut deler av pengene mine to ganger, jeg antar at de gjorde det for å formidle tillit, men ikke noe mer. Jeg har skjermbilder av mange bevegelser, som tilsynelatende er som andre Tradin-plattformer. Jeg håper kommentarene mine bidrar til å forhindre at andre mennesker blir svindlet.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Andres, ikke betal noe de ber deg om, ikke for Blockchain eller noe lignende, alt er en del av svindelen og du vil ikke få det tilbake. Takk for at du skrev om Equitiz. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

    Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

    Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

    For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

    Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

    Hilsener.

 6. j. perez Svar

  Jeg tror det er en total svindel

  De lover deg at de prøver å få penger med et imponerende ansikt
  og da er uttak umulig

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei j. perez, takk for at du skrev om Equitiz. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 7. Juan Miguel Svar

  Hei, god ettermiddag, jeg har også blitt svindlet, de stjal 2500 euro fra meg og i tillegg til at de ba dem gi meg pengene mine, spilte de det og ga meg en gjeld på 3500 euro. Det jeg gjorde var å gå og rapportere det for politiet er de alle en gjeng med skurker

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Juan Miguel, takk for at du skrev om Equitiz. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *