✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I dette segmentet vil vi vurdere om equitysassests.com er et pålitelig selskap eller upålitelig. Les hele anmeldelsen vår for alle detaljene!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om equitysassests.com, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedequitysassests.com
🏠 selskap*Nevner å være en del av EQUITY ASSETS LIMITED
🇧🇷 regulering Nevner ikke å være regulert
📧 EpostHan nevner ikke e-posten sin
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseOppført som lokalisert på 373/375 Station Road, Harrow, Middlesex, Storbritannia
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert på: 2023-08-19
firma typeEiendomsmegler, gruvedrift, olje og gass

Selskap: ⚠️ equitysassests.com eies av EQUITY ASSETS LIMITED.

Sted: ⚠️ Selskapet nevner å være lokalisert i Storbritannia, men vi mener dette er falsk informasjon.

Vår evaluering får oss til å uttrykke bekymring for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er equitysassests.com?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det equitysassests.com er en: eiendomsmegler, gruvedrift, olje- og gassmegler .

Kontotyper

typer kontoerMINIMUM INNSTILLING
EQUITYS (STUDENT) PLAN$30
GRUNNLEGGENDE PLAN$100
TYCOON PLAN$1,000
EKSPERT PLAN$10,000
UTFØRELSESPLAN$50,000

Informasjon på nettet

EQUITYS nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av nettstedet equitysassests.com, som er equitysassests.com. Fangsten ble gjort i juni 2024.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Vi har funnet følgende telefonnummer: Det nevner ikke telefonnummeret ditt

– Vi har funnet følgende e-post: [e-postbeskyttet]

Regulering av equitysassests.com

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Situasjonen som megleren presenterer for oss er ekstremt urovekkende; Den gir ingen informasjon om reguleringen. Hva får dette oss til å tenke? Vi står overfor en uregulert megler. Hva innebærer dette? Det betyr at meglerens klienter og deres midler er fullstendig hjelpeløse. Det betyr at hvis megleren har dårlige intensjoner, vil du sannsynligvis ikke kunne få pengene tilbake. Vi ber deg være ekstremt forsiktig når du har å gjøre med denne typen selskaper. Tenk deg nøye om før du sender penger, du stoler på et selskap uten regulering eller beskyttelse!

🚫 endelig verdivurdering av equitysassests.com 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til equitysassests.com, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Den nevner å være lokalisert på et sted som anses som trygt som Storbritannia, men vi mener at dette er falsk informasjon som de prøver å lure kunder med.

regulering: Selskapet gir ingen indikasjoner om reguleringen, noe som antyder at den opererer uten noen form for tilsyn, noe som indikerer en betydelig mangel på åpenhet og engasjement.

Vi la merke til at selskapet tilsynelatende er knyttet til svindelselskaper eller selskaper med svært dårlig rykte.

Husk at selskapet har blitt rapportert av forskjellige finanstilsynsmyndigheter (i dette tilfellet FCA, den britiske regulatoren). Bruk EKSTREMT FORSIKTIGHET.

Dette selskapet nevner ikke hvilket selskap det er en del av, vær forsiktig, det er en klar mangel på seriøsitet og åpenhet.

Dette selskapet tilbyr avkastning så høy som 9% fortjeneste.

EquitysAssets.com er en megler innen eiendom, gruvedrift, olje og gass. Selv om den hevder å være lokalisert på et sted som anses som trygt som Storbritannia, mener vi at denne informasjonen er falsk og ment å villede kunder.

Selskapet gir ingen indikasjon på reguleringen, og antyder at den opererer uten tilsyn og angir en bemerkelsesverdig mangel på åpenhet og engasjement. I tillegg ser det ut til å være knyttet til svindelselskaper eller selskaper med et svært dårlig rykte, og har blitt rapportert av flere finanstilsynsmyndigheter, inkludert Storbritannias FCA. Dette, sammen med deres mangel på klarhet om morselskapet og deres løfter om høy avkastning som en fortjeneste på 9 %, understreker behovet for ekstrem forsiktighet når de vurderer forhold til dem.

🚨🚨 Konklusjoner: Basert på ovenstående anser vi at dette selskapet ikke er særlig seriøst eller trygt. Det anbefales å opptre med forsiktighet på grunn av de mange bekymringsfulle tegnene som er oppdaget. 🚨🚨

Oppdateringer

Nyheter om equitysassests.com:

Dato Oppdatering – nyheter
Juni 2024Klage mot equitysassests.com finansregulator FCA

Vi gjør oppmerksom på at selskapet allerede har klager fra finanstilsyn. Vær veldig forsiktig!

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med equitysassests.com.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av equitysassests.com

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere equitysassests.com

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det alternativer (anbefalt) til equitysassests.com?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere equitysassests.com?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er equitysassests.com pålitelig?

Nei. equitysassests.com er ikke troverdig, det er et veldig usikkert selskap: Selv om det nevner å være lokalisert i Storbritannia, mener vi at denne informasjonen er falsk og ment å villede kunder. Selskapet gir ingen indikasjoner om reguleringen, noe som antyder at den opererer uten tilsyn, noe som indikerer en betydelig mangel på åpenhet og engasjement. I tillegg ser det ut til å være knyttet til uanstendige eller til og med svindelselskaper. Husk at det har blitt rapportert av forskjellige finanstilsynsmyndigheter, inkludert UK FCA, så ekstrem forsiktighet bør tas. Den nevner ikke hvilken enhet den er en del av, noe som er en klar indikasjon på mangel på seriøsitet og åpenhet. Videre lover den avkastning så høy som 9% fortjeneste, noe som er mistenkelig.

Hvordan gjenvinne penger fra equitysassests.com?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «equitysassests.com: mening og kommentarer – Er det en svindel?»

 1. Julio Casas D. Svar

  Jeg har hørt gode ting om dem, men jeg vil ikke at de skal stjele pengene mine eller lure meg. Kan du hjelpe meg? Velsignelser.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Julio Casas D., takk for at du skrev om equitysassests.com. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke invester mer penger, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt og beholder pengene fra det øyeblikket de når deres kontoer, de kommer aldri inn i markedet, alt er forberedt slik at de tjener du mister pengene dine for å ha unnskyldningen for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber deg om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Betal aldri det!, det er varselet, fra det øyeblikket må du vite at du er kunde hos en svindelmegler, og selv om du betaler vil de aldri returnere det til deg.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *