✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Erzinex. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Erzinex, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstederzinex.com
🏠 selskap*TRD & MNY Company LLC
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Eposthar ikke
📈 PlattformMT4 og WEBTRADER
📌 adressenevner ikke det

⚠️ Erzinex eies av TRD & MNY Company LLC, selskapet nevner ikke hvor den ligger, potensielt farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå skal vi analysere hvilke typer kontoer Erzinex tilbyr, i dette tilfellet observerer vi at det ikke tilbyr typer kontoer.

Informasjon på nettet

Erzinex nettsted

Erzinex gir en grunnleggende forklaring på de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, aktivakalkulator, live-diagrammer, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 Sluttevaluering av Erzinex 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Erzinex.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om Erzinex:

Dato Oppdatering – nyheter
Junio ​​2023Klage mot Erzinex av finansregulator FSMA
August 2023Klage mot Erzinex fra finanstilsynsmyndighet AMF.
Oktober 2023Klage mot Erzinex fra finanstilsynsmyndighet CNMV.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”7807″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Erzinex.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Erzinex

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere Erzinex

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Erzinex?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Erzinex en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror at Erzinex er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Erzinex pålitelig?

Nei. Erzinex er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Erzinex?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det alternativer (anbefalt) til Erzinex?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

8 kommentarer til «Er Erzinex en svindel? Meninger fra 2023»

 1. fernanda aizpitarte Svar

  Jeg trodde det aldri ville skje meg, og de har svindlet meg for €24.000 XNUMX, som var alle sparepengene mine. For å overlate skammen til en annen gang, ønsker jeg bare at vi kan lære å bekjempe disse svindelene. I mitt tilfelle lurte Alexis fra Erzinex, en muslim etter sin egen definisjon, meg med sin vennlighet og vakre stemme.
  Jeg må ta mitt ansvar, men også sørge for at disse svindlerne ikke fortsetter.
  Mye skade, fordi det er for mange kriminelle.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Fernanda, takk for at du skrev om Erzinex. Denne megleren regnes som en SCAM. AMF (Frankrikes finanstilsynsmyndighet) har lagt et varsel på dem, for mangel på regulering og for å villede deres klienter (Se AMF -lenken).

   Vi foreslår å IKKE sende penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det som vei.

   Hvis når du ber om uttak, ber de deg om mer for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnene på rådgiveren din, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra, etc.

   For å få pengene tilbake, snakk med vår CHAT eller fyll ut skjemaet på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Martin-2 Svar

  AMF RAPPORTERT DETTE SELSKAPET, VÆR FORSIKTIG.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Martín, takk for at du skrev om Erzinex. Denne megleren regnes som en SCAM. AMF (Frankrikes finanstilsynsmyndighet) har lagt et varsel på dem, for mangel på regulering og for å villede deres klienter (Se AMF -lenken).

   Vi foreslår å IKKE sende penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det som vei.

   Hvis når du ber om uttak, ber de deg om mer for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnene på rådgiveren din, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra, etc.

   For å få pengene tilbake, snakk med vår CHAT eller fyll ut skjemaet på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. Choukri Svar

  arnaque et blocage de mes fonter

  Madame Monsieur bonjour je permets de vous contacter suite à un investissement de ma part dans la société boursière ERZINEX, Qui m'a été recommandé par une recommandation recommandé par une autre, bref vu mon état de santé et psychologique je le reconnais je me suis Laissez -faire influencer quelques centaines d'euros pour en finir après conseil de Monsieur Max Harris account manager, À emprunter €50 000 pour come en aide mes foreldre mes girls, Etc. tout fonctionnait bien on communique régulièrement par WhatsApp, téléphone etc. mail, bare mercredi où nous avions rendez-vous telefoni à 15h og deretter pluss aucune nouvelle pluss moyen de joindre ce monsieur, Qu'en est-il je ne sais pas j'ai telefonnummer og adresse, mer enn m'a communiqué, Le désespoir starter à montrer le bout de son nez, pourriez-vous m'aider me conseiller, m'aider à récupérer mes fonds juste avant vous j'ai envoyé un mail a la FSMA, pour les informer également et demander de l'aide j'en ai vraiment kissin là, Étant en invalidité devons upload encore des opérations supplémentaires tu dois en pluss rembourser €700 par mois, victime de ma bonne foi de ma crédubilité, Et naiveté. Aidez-moi er en forsyning.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Choukri, takk for at du skrev om Erzinex. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 4. Ian Svar

  Dette selskapet betaler ikke. Jeg forsikrer deg, de lot meg ikke trekke meg, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Ian, takk for at du skrev om Erzinex. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *