✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

PASS PÅ HANDELSGURUSER! SVINDEL GJENNOM WHATSAPP, TELEGRAM, SIGNAL OG ANDRE LIGNENDE TJENESTER

I økende grad er forutsetninger i søkelyset. investeringsguruer, tradere eller investeringseksperter som markedsfører tjenestene sine gjennom de ulike direktemeldingsapplikasjonene.

Telegram er veldig vanlig siden det anses som en veldig sikker applikasjon for meldingsutveksling, uten at det er så lett for myndighetene eller tredjeparter å oppdage det. Det er en ganske anonym kryptert applikasjon og av denne grunn er den høyt valgt av disse svindlerne, siden de kan forsvinne og det er veldig vanskelig å spore dem. Dette er grunnen til at det kan være et av de foretrukne kommunikasjonsmidlene for disse såkalte guruene som kan alt om kunsten å generere penger. På samme måte er det også tilfeller av disse på Instagram, Twitter, YouTube, Facebook og andre sosiale nettverk.

Vel, allerede i appene vil det være så mange grupper med reelle aspekter at det de gjør er stjele grafikk og bilder fra andre sider eller lage falsk grafikk, bilder eller chatter. De er veldig vanlige, for eksempel chatter du kan delta i, vanligvis ledet av en ung, rik mann, som kan vise luksusen sin gjennom gruppen for å "motivere" folk til å sette inn penger og ha et liv som hans.

Disse handels- eller investeringsgeniene vil vise deg alt fra luksussportsbiler til dyre klokker, livet hans med kvinner, luksusreiser til private jetfly og mengder av kontanter, alt som passer inn i fantasien til en rik person.

telegram whatsapp signal svindel
Telegram, en av de mest brukte meldingsapplikasjonene for å begå svindel, på grunn av dens anonymitet og kryptering.

Disse svindlerne vil prøve å hekte så mange mennesker som forsikrer at de er dedikert til handel (finansiell spekulasjon for å oppnå fordeler) og vil vise antatt bevis på deres suksess.

disse guruene, De sier at de har mange års erfaring innen finansielle aktiviteter, de sikrer suksess og multiplikasjon av folks inntekt på rekordtid. De kan til og med sende en DNI slik at folk blir trygge på at det er noen ekte og at de viser ansiktene sine (noe som selvfølgelig vil være falskt). De kan også fortelle deg at du har navnet deres og ansiktet deres, at hvis det er en svindel vil de ikke vise ansiktet sitt. Tenk at de kan være (og sannsynligvis er) bilder av en annen person, falske bilder.

Nøkkelen er å vite hvordan man gjenkjenner en falsk guru og en ekte handelsmann. En ekte trader vil aldri kunne sikre deg høy avkastning, vil ikke oppmuntre deg til å sette inn penger eller vise et liv i luksus til andre mennesker i chatten.

Gurus vil ha:

 • Diagrammer i en handelsapp som viser hvordan fortjenesten din går opp og opp og lover disse resultatene hvis noen ønsker å "investere".
 • Samtaler med andre brukere (som bare selv skriver fra et annet nummer) som takker dem. 
 • Live trading videoer hvor du ikke kan se ekte kontosaldo eller verifisere handler som støtter at de er lønnsomme.
 • Luksus og ekstravagant livsstil. 
 • De sier at siden de fant nøkkelen til suksess, vil de nå dele den med hele verden.

Ynkelig alt dette er falskt og personen vil ikke gjøre noe mer enn å få sine klienter til å tro at de vinner og at de legger inn mer og mer penger slik at de fortsetter å multiplisere det. Når de får en stor sum, vil de forsvinne.

Her nedenfor er et eksempel på en gruppe av en guru ved navn Señor Sanchez (@Alberto_crypto – Señor Sanchez), han har sin Telegram-gruppe og sitt eget Telegram. Det kan sees at de viser mye penger, luksus, antatt vellykkede operasjoner av sine klienter.

Eksempel på svindel, i dette tilfellet gruppen til Mr. Sanchez og hans guru Mr. Alberto Sánchez Gómez
Eksempel på svindel, i dette tilfellet gruppen til Mr. Sanchez og hans guru Mr. Alberto Sánchez Gómez

Her nedenfor er et eksempel fra en annen investeringsguru kalt @deeniel.traiding (Instagram) eller @danieelllllllllj (Telegram). I de følgende skjermbildene fra Instagramen hans vil vi legge merke til at han visstnok har en livsstil med forskjellige luksuser og pryd. Og det får visstnok følgerne hans til å tjene mye penger.

guru svindler instagram

Mange regninger kan sees, vellykket drift av sine kunder, luksusbiler. Hvis han er en så vellykket trader, hvorfor trenger han å markedsføre kanalen sin og be deg om penger? Det gir ingen mening.

eksempler på telegraminvesteringssvindel
svindel telegramkanaler økonomisk svindel

Her er flere eksempler på hva disse antatt geniale investorene og millionærene viser på sine Telegram-kanaler.

På den annen side spesialiserer mange av handelsguruene seg på angivelig pedagogisk innhold som noen ganger er det ender opp med å knytte brukere til en megler av tvilsom opprinnelse (deres virkelige sjef eller arbeidsgiver eller den som betaler dem provisjon for å komme inn på nye kunder og sette inn penger), hvor de vil fortsette å investere der og så tape alt.

Det er de som lurer på, hvor kommer så mye penger fra? Hvorfor sender den personen videoer i privatflyet eller luksusbilen sin? Svaret er enkelt, inntekten din kommer vanligvis fra:

 • Uregulerte meglerprovisjoner for å promotere dem. 
 • "Investeringene" til brukerne. 
 • Inntekt fra folk som kjøper kursene deres (som ikke har noe du ikke kan lese selv på internett). 
 • Seminarer eller klasser med svært dårlig innhold.

Videre disse menneskene bruker alltid klisjéfulle fraser som: «vær din egen sjef», «begynn å leve livet fullt ut», «jobb fra hvor som helst i verden», «bli rik på rekordtid», «oppnå økonomisk frihet» osv. Derfor, når du identifiserer noen av disse egenskapene, IKKE FALL!

Nok en gang er det verdt å huske det enkle penger finnes ikke og at for å ta fatt på investeringsverdenen må du være veldig forsiktig, mistro folk du ikke kjenner og ikke tro at det finnes magiske formler for å være millionær. Veien til å bli en vellykket trader (investor) oppnås ikke over natten, det tar lang tid. Ikke stol på de som lover deg stor avkastning raskt. I 99,9 % av tilfellene er det svindel.

Blant innholdet som tilbys av handelsmenn er:

 • Online handelskurs. 
 • Kapitalforvaltningstjeneste. 
 • Finansielle rådgivere. 
 • Live foredrag eller seminarer 
 • "Handelssignaler" tjenester
 • handelsøkter

Mer informasjon om svindel via sosiale nettverk


Svarteliste for svindel

Her er en liste med grupper, tall, guruer og personer som svindler gjennom Telegram, Whatsapp, Signal, Viber:

@Alberto_crypto (Telegram) (Mr. Sanchez)

@Hugo_Reey (telegram)

@jacob_smith (telegram)

@Invms_bot (Telegram) "Investors Money Seeds"

@OneBillonTrade_Bot (telegram)

@carlos_dinero (telegram)

@magictradersignals

@Francisca_binarias (Telegram) også kjent som "francisca handelsmann”, med Youtube-kanal https://www.youtube.com/@franciscatrader og Instagram-konto https://instagram.com/francisca_trader_?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

@deeniel.traiding (Instagram-bruker) eller https://t.me/danieelllllllj på Telegram. Det lover umulig avkastning og fortjeneste. Det viser en antatt livsstil full av luksus og prangende. Ifølge meldinger fra folk som har betrodd ham pengene sine, holder han ikke det han lovet.

@BenAustinfx (Telegram) fra EURUSD GBPUSD GBPJPY CADJPY-gruppen og @Prince_Amir1 (Telegram)

Telegram-gruppe kalt "Forex Billionaire EA Bot"

@inversion_lisa eller «Luna Lisa R» eller «Sra Lisa»: en Instagram-profil som inviterer deg til å investere i kryptovalutaer. I følge kundekommentarer kan du da ikke ta ut noen av de antatte fortjenestene eller de investerte pengene.

Kjenner du til telegram, Whatsapp, Viber, Signal-svindel? Del den med oss ​​for å legge den til listen vår over svindel!

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

84 kommentarer til «Telegram, Whatsapp, Signalsvindel …»

 1. JORGE Svar

  Hei, jeg har blitt kontaktet og jeg snakker med en megler fra https://escryptotrade.com/
  Faktum er at jeg investerte litt penger og fra søknaden din gjør vi investeringer og jeg tjente virkelig, men faktum er at for å tjene mer må du investere mer og for øyeblikket stoler jeg ikke på det.
  Jeg snakker med henne på telefonen, hun ringer meg fra Storbritannia og alt er bra, men jeg foretrekker å sørge

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei JORGE, når du ber om pengene dine, vil du se hvordan de ikke returnerer dem til deg, det er svindel. Vi har mottatt flere klager og de ser helt klart ut til å være svindel, hvis de insisterer, ikke ha det travelt, ikke send penger, svindlere legger vanligvis mye press på deg slik at du ikke tenker. Vi vurderer flere anmeldelser for øyeblikket, men vi vil sette din som en prioritet for å kunne vurdere denne megleren. Takk skal du ha.

 2. jsls Svar

  Gå inn her for å undersøke, ifølge informasjonen din så er det en på Telegram som heter: https://t.me/magictradersignals som også må være en svindel, kan du undersøke

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Jsls, vi har mottatt flere klager og de ser tydelig ut til å være svindel, hvis de insisterer, ikke ha det travelt, ikke send penger, svindlere legger vanligvis mye press på deg slik at du ikke tenker . Vi vurderer flere anmeldelser for øyeblikket, men vi vil sette din som en prioritet for å kunne vurdere denne megleren. Takk skal du ha.

 3. marie gabriela Svar

  Det er en fyr på Instagram Deeniel.traiding som også sier å sende ham 100 og han sender deg en fortjeneste på $500 dollar og så sier han at han skal sende ham $180 mer fordi i henhold til fortjenesten var de mer. Vær veldig forsiktig

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Marie, takk for at du rapporterte denne svindelen.

   Hilsener.

 4. pak serr Svar

  Vær forsiktig med disse telegramgruppene og deres ledere.
  @BenAustinfx —- fra gruppen EURUSD GBPUSD GBPJPY CADJPY
  @Prince_Amir1

  Telegram-gruppe kalt "Forex Billionaire EA Bot"

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Pakserr, alle disse tilbudene fra Telegram er svindel, du bør ikke falle for dem siden de alle er svindel.

   Hilsener.

 5. pakserr Svar

  I Telegram er det flere valutagrupper som opererer med roboter og de forteller deg at med investeringen din kan du ha ekstraordinær fortjeneste, de ber deg om et innskudd i henhold til planen for å investere, det kan være 48 timer, 1 uke, etc. og de forsikrer deg om at du vil ha overskuddet ditt uten problemer, hva skjer videre Etter denne tiden forteller de deg at du har fått fortjenesten din som de lovet... men at du må sette inn mer penger for å kunne aktivere uttakene dine , hvis du ikke setter inn vil du IKKE kunne ta ut noe.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Pakserr, alle disse tilbudene fra Telegram er svindel, du bør ikke falle for dem siden de alle er svindel.

   Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Ledys, han er en skuespiller, men vi vet ikke om han har en signalkonto.

   Hilsener.

 6. Caesar Svar

  Hei, nylig kontaktet en jente ved navn Roberta Delgado meg gjennom Ig roberta_delgado og ba meg investere 100 dollar i gruvedrift av kryptovalutaer, og om 7 dager ville jeg ha en fortjeneste på 300 dollar minus provisjonen hennes, som er 60 dollar, og selskapet der hun jobber heter primhubmarket. net og som visstnok er i USA.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei César, ikke tro på disse forslagene, ingen får avkastningen de tilbyr og enda mindre på telegram, det er mye svindel på sosiale nettverk. STOR OMSORG!.

   Hilsener.

 7. Jair Svar

  Hei...hva vet du om følgende firma? Vil det være svindel? https://creatjoy.com/

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Jaír, ikke tro på disse forslagene, ingen får avkastningen de tilbyr og mindre på telegram, det er mye svindel på sosiale nettverk. STOR OMSORG!.

   Hilsener.

 8. Yoleimy Svar

  Hei, jeg vil gjerne vite om "Diego trading signal" om det er legitimt eller usant

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Yoleimy, ikke tro på disse forslagene, ingen får disse returene og enda mindre på telegram, det er mye svindel på sosiale nettverk. STOR OMSORG!.

   Hilsener.

 9. Liren Gastelum Svar

  Er det noen som vet noe om cryptomax.ink?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Liren, takk for kommentaren til Cryptomax. Denne megleren er en SCAM. FCA (Financial Regulator of the United Kingdom) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se FCA -lenken). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *