✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i EurobondPlus. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om EurobondPlus, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedeurobondplus.com | eb-plus.com (oppdatering 2022) | eurobondplus.net
🏠 selskap*nevner ikke det
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseUngarn

⚠️ EurobondPlus nevner ikke hvem som eier det, selskapet er lokalisert i Ungarn, potensielt farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Vi fortsetter nå med å analysere kontotypene som tilbys av EurobondPlus, i dette tilfellet merker vi at den ikke tilbyr kontotyper.

Informasjon på nettet

Eurobondplus nettsted

EurobondPlus gir litt informasjon om tjenestene den tilbyr, noen analyser, egentlig ikke så mye mer enn det.

Liste over telefonnumre

+50768556806 | +525541604767 | +44(129)838-50-01

🚫 EurobondPlus endelig verdivurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED EurobondPlus.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om EurobondPlus:

Dato Oppdatering – nyheter
Junio ​​2023EurobondPlus-megleren er knyttet til Svart kjerne1000extraAlpha Assets GroupHåndtak-GPAurora førstBitcoin BankCrypton meglerTrading EmporiumhispamarketsLivingTradeFXMaximus handelM MeglerMMT Investing GroupMyTradeMMOneXGlobalpoloinvestQSmart LimitedSmartEnevitasummapipsUrustradeApollo ledelse y Vanki Trading, meglere med dårlig rykte og klager fra regulatoriske enheter VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG 

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”2121″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med EurobondPlus.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av EurobondPlus

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du EurobondPlus

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere EurobondPlus?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er EurobondPlus en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror at EurobondPlus er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er EurobondPlus pålitelig?

Nei. EurobondPlus er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan gjenvinne penger fra EurobondPlus?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalte) alternativer til EurobondPlus?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

8 kommentarer til «Er EurobondPlus en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Viktig informasjon Svar

  Hei venner, jeg jobbet for flere av disse selskapene, jeg kan fortelle dere at de er en veldig stor gruppe, og at de bytter megler da de har problemer med loven eller har for mange klager, gruppen inkluderer i alle fall alle disse meglerne: 1000extra, Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade og Vanki Trading

  Som du kan se, er de alle meglere med de samme egenskapene: ingen regulering, mange klager på svindel. Jeg håper å komme tilbake snart med mer informasjon fra eierne, for nå kan jeg fortelle deg at du skal holde deg langt unna noen av disse selskapene, da jeg fortalte deg at jeg jobbet for disse svindlerne og de er de verste, de tenker bare på gjør at kunden setter inn så mye som mulig og stjeler alt. Du vil aldri vinne noe. Pengene er ikke engang investert det er en fullstendig rigget investeringsplattform. Jeg jobbet med dem, men jeg angrer mye på det, jeg gjorde det fordi det er få jobber i landet mitt og jeg trengte penger for å brødfø familien min. Men etter å ha jobbet med denne gruppen av tyvende ormer, innså jeg at jeg ikke kunne fortsette å være involvert med slike mennesker. Jeg håper meldingen min hjelper deg.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Informasjon, takk for at du skrev om EurobondPlus. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM. Han er en del av en organisert kriminell organisasjon som bruker forskjellige meglere for å svindle alle sine kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management (invest-apollo .co), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global (one-xglobal.uk), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade og Vanki Trading.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Nancy Svar

  Jeg kan ikke trekke meg, jeg sender forespørselen og pengene mine kommer aldri, hva kan jeg gjøre, hvis jeg har e-post og jeg har navn

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Nancy, takk for kommentaren til EurobondPlus. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, pengene blir ikke satt på markedet, de bare viser dem og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 3. Rodrigo Svar

  JEG KAN OGSÅ IKKE TREKKE MINE PENGER HVA JEG KAN GJØRE, DETTE ER HASTIG

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Rodrigo, takk for at du kommenterer EurobondPlus. Denne megleren er en svindel. Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, de setter ikke pengene på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 4. Ernesto Svar

  De lot aldri ta ut, de har beholdt alle pengene mine, jeg trenger hjelp

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Ernesto, takk for at du kommenterer EurobondPlus. Denne megleren er en svindel. Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken:
   KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *