✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Everest PPC. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger et godt selskap, for eksempel beliggenheten, selskapet det tilhører, dets regulering, dets omdømme...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Everest PPC, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedeverestppc.com
🏠 selskap*mcsoft begrenset
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresse27, Old Gloucester Street, LONDON, WC1N 3AX, Storbritannia

⚠️ Everest PPC eies av mcsoft Limited, selskapet er lokalisert i Storbritannia, potensielt farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå går vi videre til å analysere kontotypene som tilbys av Everest PPC, i dette tilfellet ser vi at den tilbyr 2 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
grunn~~POS=TRUNC$200
Premium$5000

Informasjon på nettet

Everest PPC-nettsted

Everest PPC gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre


+ 44 78849908

🚫 Endelig Everest PPC-vurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, Vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Everest PPC.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Everest PPC Nyheter:

Dato Oppdatering – nyheter
September 2023Det er et markedsføringsselskap som tilbyr tjenester for å tjene penger gjennom EPC, eller Earn-per-click.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8574″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Everest PPC.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Everest PPC

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere Everest PPC

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Everest PPC?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Everest PPC en svindel - er det svindel?

Ja, vi tror at Everest PPC er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Everest PPC pålitelig?

Nei. Everest PPC er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få penger tilbake fra Everest PPC?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Everest PPC?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

11 kommentarer til «Er Everest PPC en svindel? Meninger»

 1. Dinko Kurte Svar

  Jeg ønsker å rapportere selskapet EVEREST PPC (everestppc.com – adresse 27, OLD GLOUCESTER STREET, LONDON, WC1N 3AX, STORBRITANNIA), eller snarere en front, for SVINDEL og SVINDEL.

  Representanter for dette selskapet kontakter deg først for å tilby å investere i digitale reklameannonser der de gir deg fortjeneste per visning og per klikk på den antatte kampanjen. De oppretter en konto for deg på den nettadressen der du tror du ser at alt er ekte, investeringen starter med USD 100 – og så gir de deg fortjeneste og ber deg investere mer, det vil si at pengene du investerer vokser: de tilby deg å investere i en annen type "aktiva" som kryptovalutakampanjer, auksjoner av kontoer som identifiserer dem som "uinnkrevbare" og lanseringstilbudet (ICO) for sin egen EVEREX kryptovaluta. ALLTID "RÅDGET" av en gjeng kriminelle som alle kaller seg "REIKDOMSMANAGER" støttet av en serie dokumenter som de sender deg og prøver å få alt til å virke alvorlig og ekte.

  I mitt tilfelle investerte jeg i markedsføring og kryptovalutakampanjer og auksjoner om dårlig gjeld.

  Etter å ha en saldo på USD$89,601 10,840.- bestemte jeg meg for å trekke meg, som de informerte meg om at det er en straff for å bryte kontrakten og betaling av en provisjon fra en falsk bank (HSBC i Storbritannia) for en overføring gjennom en garanti regnskap. Som jeg betalte for totalt cirka XNUMX XNUMX USD. Etter betaling for å motta pengene på bankkontoen min forsvant "rådgiverne", støttekontoen ([e-postbeskyttet]).

  I min siste innsats har jeg allerede gjort 40 samtaler mellom tirsdag 31. oktober og i dag, torsdag 02. november, til Daniel Álvarez ([e-postbeskyttet] – ring +19109541164) for å behandle og rapportere statusen til overføringen min, uten å vite noe i det hele tatt, etter å ha betalt for 8 timer siden den nevnte fraktkommisjonen på US$4.300.- for en "HSBC bank deponert konto" som etter at tiden har gått tydeligvis er gått usant da dette forsvinner fra kartet som involverer en påstått assistent Mathias Mantilla ([e-postbeskyttet].

  Hvem henviste meg til Daniel Álvarez?, Michell Ortiz ([e-postbeskyttet] – +44 7456 395051) som jeg betalte USD 7.700 6.500,- dollar til for å kjøpe en ikke-eksisterende eiendel (auksjon) og et tilleggsbeløp på USD 1 XNUMX,- dollar for å bryte kontrakten med Everest, som etter betalingen forsvant uten å svare til enhver samtale eller e-post eller noe, ble kontakten først gjenopptatt når jeg etter XNUMX uke mottok en telefon fra Daniel Álvarez som informerte ham om at han var klar over en overføring som han måtte utføre. Jeg bør nevne at under den falske bruddprosessen involverer de en karakter som presenterer seg som "aktor" Rivadeneira som informerer om at han må validere bruddet for å sikre at den er i samsvar med aksjemarkedslovgivningen (i USA).

  Hvem henviste meg til Michelle Ortiz?, Vanessa Mendoza ([e-postbeskyttet] – +447537127825)), som jeg hadde investert i en kryptovalutakampanje med, etter å ha bedt om stenging av kontoen min, presentert den som en finansperson og også validert "aktor".

  Hvem henviste meg til Vanessa Mendoza? Alejandra Paz (alejandra.paz@everestppc) – +1289 409 6299) som tilbød meg å investere i en diversifiseringskampanje for kryptovaluta som investerer nær USD 1.000.-) Og så tilbød hun meg å investere som valgt i en ICO av den antatte EVEREST kryptovalutaen som de kaller EVX. Siden jeg ikke investerte, henviste han meg til Vanessa Mendoza.

  Jeg uttømte alle forekomster med hver av dem og sendte utallige e-poster til [e-postbeskyttet] Uten svar stolte jeg og ble svindlet. Alt som gjenstår er å rapportere dem gjennom en kampanje gjennom alle medier (RRSS, nettside, regulatorer, klagesider, etc.) for SUKK OG SVINDEL, og avsløre deres bedrag, mønsteret og metoden. , deres navn og alt som tjener til å hindre disse kriminelle i å fortsette å operere.

  Takk, Dinko Kurte, lurt av en gjeng organisert under et deksel kalt Everest PPC Account ID #4**342

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Dinko, takk for at du skrev om Everest PPC. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Alexis Svar

  Jeg ble lurt.

  Hei, god ettermiddag, jeg vil vite hvor mye er provisjonen som Blackchain krever for en transaksjon på 1 million dollar? Etter at jeg oppdaget dem, insisterer disse svindlerne fortsatt på at pengene er i transitt, og jeg må betale en skatt på 7 tusen dollar for å frigjøre midlene... Jeg er 🇨🇱 chilener, jeg er veldig lei meg siden de svindlet meg ut av 20 millioner pesos fra Everest-selskapet PPc Alejandra Martinez, Emilia Cervantes... de er svindlerne, disse damene fortsetter å insistere overfor meg på at dette er sant. Hva jeg gjør ??

  Atte. Alexis

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Alexis, alt er løgn og de er bare ute etter å få mer penger, de vil lure deg så mye de kan, for dem er det en provisjon av hva de klarer å få fra deg med løgnene sine, det er slik det er .

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 3. Julia Figueroa Tapia Svar

  svindel gir mye penger.

  The Everest PPC Company lokalisert i London plasserte først 100 dollar og så ba de meg om mer til slutt satte jeg inn rundt 35.000 XNUMX dollar

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Julia, takk for at du skrev om Everest PPC. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Dinko Kurte Svar

   Jeg ønsker å rapportere selskapet EVEREST PPC (everestppc.com – adresse 27, OLD GLOUCESTER STREET, LONDON, WC1N 3AX, STORBRITANNIA), eller snarere en front, for SVINDEL og SVINDEL.

   Representanter for dette selskapet kontakter deg først for å tilby å investere i digitale reklameannonser der de gir deg fortjeneste per visning og per klikk på den antatte kampanjen. De oppretter en konto for deg på den nettadressen der du tror du ser at alt er ekte, investeringen starter med USD 100 – og så gir de deg fortjeneste og ber deg investere mer, det vil si at pengene du investerer vokser: de tilby deg å investere i en annen type "aktiva" som kryptovalutakampanjer, auksjoner av kontoer som identifiserer dem som "uinnkrevbare" og lanseringstilbudet (ICO) for sin egen EVEREX kryptovaluta. ALLTID "RÅDGET" av en gjeng kriminelle som alle kaller seg "REIKDOMSMANAGER" støttet av en serie dokumenter som de sender deg og prøver å få alt til å virke alvorlig og ekte.

   I mitt tilfelle investerte jeg i markedsføring og kryptovalutakampanjer og auksjoner om dårlig gjeld.

   Etter å ha en saldo på USD$89,601 10,840.- bestemte jeg meg for å trekke meg, som de informerte meg om at det er en straff for å bryte kontrakten og betaling av en provisjon fra en falsk bank (HSBC i Storbritannia) for en overføring gjennom en garanti regnskap. Som jeg betalte for totalt cirka XNUMX XNUMX USD. Etter betaling for å motta pengene på bankkontoen min forsvant "rådgiverne", støttekontoen ([e-postbeskyttet]).

   I min siste innsats har jeg allerede gjort 40 samtaler mellom tirsdag 31. oktober og i dag, torsdag 02. november, til Daniel Álvarez ([e-postbeskyttet] – ring +19109541164) for å behandle og rapportere statusen til overføringen min, uten å vite noe i det hele tatt, etter å ha betalt for 8 timer siden den nevnte fraktkommisjonen på US$4.300.- for en "HSBC bank deponert konto" som etter at tiden har gått tydeligvis er gått usant da dette forsvinner fra kartet som involverer en påstått assistent Mathias Mantilla ([e-postbeskyttet].

   Hvem henviste meg til Daniel Álvarez?, Michell Ortiz ([e-postbeskyttet] – +44 7456 395051) som jeg betalte USD 7.700 6.500,- dollar til for å kjøpe en ikke-eksisterende eiendel (auksjon) og et tilleggsbeløp på USD 1 XNUMX,- dollar for å bryte kontrakten med Everest, som etter betalingen forsvant uten å svare til enhver samtale eller e-post eller noe, ble kontakten først gjenopptatt når jeg etter XNUMX uke mottok en telefon fra Daniel Álvarez som informerte ham om at han var klar over en overføring som han måtte utføre. Jeg bør nevne at under den falske bruddprosessen involverer de en karakter som presenterer seg som "aktor" Rivadeneira som informerer om at han må validere bruddet for å sikre at den er i samsvar med aksjemarkedslovgivningen (i USA).

   Hvem henviste meg til Michelle Ortiz?, Vanessa Mendoza ([e-postbeskyttet] – +447537127825)), som jeg hadde investert i en kryptovalutakampanje med, etter å ha bedt om stenging av kontoen min, presentert den som en finansperson og også validert "aktor".

   Hvem henviste meg til Vanessa Mendoza? Alejandra Paz (alejandra.paz@everestppc) – +1289 409 6299) som tilbød meg å investere i en diversifiseringskampanje for kryptovaluta som investerer nær USD 1.000.-) Og så tilbød hun meg å investere som valgt i en ICO av den antatte EVEREST kryptovalutaen som de kaller EVX. Siden jeg ikke investerte, henviste han meg til Vanessa Mendoza.

   Jeg uttømte alle forekomster med hver av dem og sendte utallige e-poster til [e-postbeskyttet] Uten svar stolte jeg og ble svindlet. Alt som gjenstår er å rapportere dem gjennom en kampanje gjennom alle medier (RRSS, nettside, regulatorer, klagesider, etc.) for SUKK OG SVINDEL, og avsløre deres bedrag, mønsteret og metoden. , deres navn og alt som tjener til å hindre disse kriminelle i å fortsette å operere.

   Takk, Dinko Kurte ([e-postbeskyttet] / +569 7699 4328), Svindlet av en gjeng organisert under et dekke kalt Everest PPC Account ID #427342

 4. Erick Svar

  Hei, mitt bidrag er å forhindre at mange andre faller inn i svindelen deres fra EVEREST PPC-selskapet, de ringte meg for å tilby meg den digitale markedsføringstjenesten, først ba de meg bare om 90 dls "for promotering" og de ville fullføre resten slik at jeg kunne investere 100 dls .
  Etter 7 dager med investering i en frimarkedskampanje, "tjente" jeg 29dls og de deponerte det til meg gjennom en bito walett, etter nesten en uke investerte jeg 758dls i en annen 20-dagers kampanje, som jeg oppnådde en fortjeneste på 238 ved å fullføre kampanjen og de ga meg bare fullmakt til å ta ut 300 dollar, på samme måte som uttaket var gjennom bitso, ble resten av pengene spart til neste investering, som var kjøp av en antatt kryptovaluta som de til og med gir deg en eksamen til være i stand til å erverve partiet av kryptoen til 01 cent.
  Kjøpet av partiet ble foretatt, det var på totalt 4,691dl, og etter kjøpet ca en og en halv uke svarte ikke rådgiveren meg, etter det kontaktet han meg for å kunne selge en del av partiet til kryptos og hvis det visstnok ble gjort,
  Det er nesten en måned siden salget av kryptolotten og rådgiveren svarer meg ikke, på siden i "hjelpesenteret" svarer de ikke, jeg kan ikke ha mine investerte penger, siden på siden de lar deg ta ut pengene, men ingen svarer, verken rådgiveren, selskapet, eller den antatte kjøperen som jeg solgte en del av tomten til.

  De utgir seg for å være vennene dine, de genererer mye tillit og i samme øyeblikk de tok det de kunne fra deg, svarer de ikke lenger, de etterlater deg høy med mye gjeld og de sender deg til og med antatte filer som beviser oppkjøpene av investeringer, ikke fall for det.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Erick, takk for at du skrev om Everest PPC. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 5. Engel Svar

  Dette selskapet er en bløff. Mannen min ble lurt, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Angel, takk for at du skrev om Everest PPC. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *