✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet EXNOVA er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om EXNOVA, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedexnova.com – exnova.org
🏠 selskap*Digital Smart LLC og 8XBUSINESS CY LTD
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseKypros
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert på: 2. august 2008 – 16. desember 2021
firma typeKryptovaluta, CFD-er og valutamegler

selskap: ⚠️ EXNOVA eies av Digital Smart LLC og 8XBUSINESS CY LTD

Plassering: EXNOVA nevner å være lokalisert på Kypros, et skatteparadis, et sted som absolutt IKKE ANBEFALES. Hvis du bestemmer deg for å stole på et selskap basert her, må du vite at pengene dine ikke har noen form for beskyttelse, det er veldig risikabelt, tenk deg om to ganger før du stoler på dette selskapet. Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er EXNOVA?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det EXNOVA er en: kryptovaluta, CFD-er og valutamegler.

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Informasjon på nettet

exnova2 nettsted
Her viser vi deg et skjermbilde av EXNOVA-nettstedet, som er exnova.org. Fangsten ble gjort i desember 2023
Exnovas hjemmeside

Her viser vi deg et skjermbilde av EXNOVA-nettstedet, som er exnova.com. Fangsten ble gjort i SEPTEMBER 2022

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Vi har ikke funnet noe telefonnummer

– Vi har funnet følgende e-post: [e-postbeskyttet]

* EXNOVA-forskrift

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Megleren presenterer oss for en svært bekymringsfull situasjon; Den nevner absolutt ingenting om reguleringen. Hva får dette oss til å tenke? Vi snakker om en uregulert megler. Hva betyr det? Dette betyr at meglerens kunder og alle pengene deres er uten noen form for beskyttelse. Det vil si at hvis megleren har dårlige intensjoner, vil du mest sannsynlig ikke kunne gjøre noe for å få tilbake pengene dine. Vær veldig forsiktig med denne typen selskaper. Tenk deg godt om før du sender penger, du sender dem til et selskap uten noen form for regulering eller beskyttelse!

🚫 EXNOVA endelig vurdering 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til EXNOVA, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: De nevner å være lokalisert på et VELDIG UTRYGT sted

regulering: De nevner ikke noe om reguleringen, det vil si: vi snakker om et uregulert selskap med en påfallende mangel på klarhet og seriøsitet.

EXNOVA presenterer seg som en megler som tilbyr investeringstjenester innen forex, kryptovalutaer og CFD-er. Det er imidlertid viktig å merke seg at dets registrerte beliggenhet på Kypros, kjent for sine gunstige skattelover, vekker visse bekymringer om selskapets sikkerhet og regulering. Kypros er anerkjent som et skatteparadis og noen finansinstitusjoner velger å etablere seg der på grunn av skattefordelene, men dette kan også reise spørsmål om åpenhet og pålitelighet av regulering på finansområdet.

Det er viktig å merke seg at fra og med min siste rapportering gir ikke EXNOVA detaljer om reguleringen, noe som kan vekke bekymring blant potensielle investorer. Fraværet av regulatorisk informasjon kan indikere at selskapet opererer uten tilsyn fra en kompetent finansmyndighet, som medfører ytterligere risiko for de som ønsker å investere gjennom sine tjenester.

Kort sagt, kombinasjonen av å være lokalisert i en skattefordel jurisdiksjon og mangelen på klarhet rundt reguleringen reiser spørsmål om sikkerheten og påliteligheten til EXNOVA som en finansiell enhet å investere i.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Exnova Video Review

Oppdateringer

Nyheter om EXNOVA:

Dato Oppdatering – nyheter
August 2022Vi mottar et stort antall meldinger fra Exnova-kunder som hevder at de ikke kan ta ut kapitalen sin.
April 2024Exnova promoteres av et veldig upålitelig handelsakademi, Trade Wisely Pro.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”5496″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med EXNOVA.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av EXNOVA

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere EXNOVA

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til EXNOVA?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere EXNOVA?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er EXNOVA pålitelig?

Nei. EXNOVA er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: beliggenheten i et skatteparadis som Kypros og mangelen på regulering genererer mye usikkerhet og økonomisk usikkerhet. Det er et selskap uten merittliste som ikke er pålitelig. Vi har mottatt mange klager fra kunder som ikke klarte å ta ut pengene sine. VÆR VELDIG FORSIKTIG

Hvordan få tilbake penger fra EXNOVA?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

19 kommentarer til «Exnova: MENINGER OG KOMMENTARER – ER DET SUPPEL?»

 1. elkin Svar

  Problem med innskudd hos Exnova

  Hilsen, det er en fornøyelse hvordan du har det. Jeg forteller deg min sak, jeg bestemte meg for å sette inn i Exnova gjennom binance. Transaksjonen ble utført riktig, men etter den angitte tiden ble pengene ikke reflektert på kontoen min. Grunnen til at jeg bestemmer meg for å fremsette det respektive kravet. De ber meg vente 48 timer. Etter disse timene fortsetter jeg å gjøre krav på nytt. De gjennomgår og forteller meg at saken min ble eskalert at jeg burde vente 3 virkedager. Jeg venter de tre dagene, jeg skriver til dem igjen og det de forteller meg er at de fortsatt ikke har fått svar. For å oppsummere, spurte jeg hvem de forventet et svar fra, og de fortalte meg at det var fra betalingsbehandleren og at fordi det er en ekstern agent, kan de bare vente på at de svarer, men at saken min fortsatt er gyldig og aktiv... Dager har gått. Jeg skriver like desperat til deg, fordi jeg ikke får noe svar og jeg spør hvem betalingsbehandleren er, hvis svar de forventer fra CryptoPay. Jeg bestemmer meg for å kontakte Cryptopay for å forklare situasjonen min og det de fortalte meg var at de ikke kan gi meg informasjon siden megleren selv må be om det, alt dette tok lang tid fordi servicepersonen som hjalp meg viste interesse for min tilfelle og jeg finner ut av det med venner .... Men dessverre var det svaret og han la til "legg press på megleren fordi det har gått mye tid og teamet vårt bruker ikke så lang tid på å svare"... Jeg sa farvel og vi stengte.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Elkin, takk for at du skrev om Exnova. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Franco Palma Svar

  Hvis jeg har blitt svindlet av exnova, anbefaler jeg det ikke i det hele tatt, de er bare svindlere.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Franco, takk for at du skrev om Exnova. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. Roberto Quispe Svar

  En handelsmann ved navn Edinson J Hernandez ga meg et stipend gjennom YouTube for 2 dager siden for å lære handel, han jobber med denne megleren. Jeg tror jeg ikke vil fortsette med dette stipendet, først så alt bra ut, men takket være informasjonen på denne siden foretrekker jeg å se etter andre alternativer

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Roberto, takk for at du skrev om Exnova. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

   • Carlos

    Hei, jeg gjorde den samme investeringen indusert av en handelsmann ved navn Edinson J Hernández, 200 USD som jeg senere prøvde å ta ut og de returnerte meg aldri, de svarer på meldinger, men de forteller meg bare at det er under oppsyn, og dager og dager går og ingenting..

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Carlos, takk for at du skrev om Exnova. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

    Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

    Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

    For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

    Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

    Hilsener.

  • Isabela Malave Svar

   Hei Roberto, jeg er i samme stipend, problemet bortsett fra megleren er at Tal Edison sier at navnet på selskapet som gir stipendet er forskjellig fra akademiet hans, jeg lette etter akademiet hans på Instagram og det eksisterer ikke , og han sier at for å fortsette I stipendet må du registrere deg hos megleren for å fremme mye rart her.

 4. Carlos Svar

  Hei, jeg melder meg på listen over de berørte... Jeg investerte hos dem for noen måneder siden, og de ga meg aldri pengene mine tilbake, og de har ikke svart på meldingene mine. Med andre ord, fra det øyeblikket jeg ba om uttak ignorerte de meg og stjal i utgangspunktet pengene mine.

  Jeg anbefaler at du ikke sender noen penger.

  Hilsen

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Carlos, takk for at du skrev om Exnova. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 5. Beto Svar

  Hei, jeg anbefaler dem ikke. Uttak er rene trøbbel. For å fjerne problemer, unnskyldninger og flere problemer. For å sette inn penger fungerer hele systemet raskt og perfekt. Når du trekker deg, begynner en milliard problemer. ??? SJANSE??? Jeg tror det ikke.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Beto, takk for at du skrev om Exnova. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 6. Salome Svar

  Hei, jeg har nå problemer med exnova, derfor vil jeg ikke si mitt virkelige navn. Men jeg kan fortelle deg dette, da jeg begynte å få problemer med denne "megleren", begynte jeg å undersøke noe mer i dybden, i vilkårene og betingelsene står det følgende: "Digital Smart LLC, med reg. num. 898 LLC 2021, og med registrert adresse på: First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, PO Box 1574, Kingstown VC0100, Saint Vincent and the Grenadines”

  Da han snakket med en venn som vet hva saken dreier seg om, fortalte han meg at 99,9 % av meglerne hvis beliggenhet er Saint Vincent og Grenadinene eller noen av disse små øyene – skatteparadis er svindel. Og han fortalte meg at når det var på tide å ta ut kapitalen min, ville jeg sikkert ha mange vanskeligheter.

  Og vel, for nå har det min venn har fortalt meg gått i oppfyllelse. Jeg håper at exnova vil lukke munnen min og gi meg pengene mine tilbake, men det har gått mer enn 2 uker og INGENTING. De har ikke refundert meg en eneste peso.

  Jeg håper budskapet mitt hjelper andre mennesker og jeg håper virkelig at ingen faller for disse løgnaktige ryktene.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Salome, takk for at du skrev om Exnova. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 7. Anonym Svar

  Jeg ser at de er nye svindlere, de opptrer på samme måte som alle meglere, de ber alltid om penger med løfter om høy avkastning og store fordeler og når du ber om uttak er alle unnskyldninger, de gir deg det ikke.. ... historien er over, du går tom for pengene dine, disse tyvene beholder dem!!!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Anonym, takk for at du skrev om Exnova. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 8. Louis Aguilar Svar

  Hei venner. Hva vet du om Exnova?Er det trygt eller er det en svindelplattform? Takk skal du ha

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luis, takk for at du skrev om Exnova. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *