✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juli 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi analysere om Expressglobaltrades er et selskap som vi anser som trygt eller upålitelig. Sørg for å lese hele anmeldelsen vår for å få all informasjonen!

Etter en fullstendig gjennomgang av nettsiden ser vi på hver eneste detalj og vurderer hovedkarakteristikkene som vurderes når du velger en god megler, inkludert dens beliggenhet, selskapet som eier den, reguleringen og omdømmet.

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Expressglobaltrades, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedexpressglobaltrades.com
🏠 selskap*Nevner å være en del av Expressglobaltrades LTD
🇧🇷 reguleringNevner ikke å være regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseNevner å være lokalisert på 6595 Boles Road Johns Creek, GA 3009, USA
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert på: 2023-09-01
firma typeKryptovaluta megler

Selskap: ⚠️ Expressglobaltrades eies av Expressglobaltrades LTD.

Sted: ⚠️ Selv om selskapet indikerer at det er basert i USA, er det betydelig tvil om ektheten av denne informasjonen.

Etter en detaljert analyse har vi konkludert med at det er flere kjennetegn ved dette selskapet som gir oss bekymring.

Hva er Expressglobaltrades?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det Expressglobaltrades er en: megler kryptovaluta.

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Informasjon på nettet

nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av Expressglobaltrades-nettstedet, som er expressglobaltrades.com. Fangsten ble gjort i juni 2024.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Vi har funnet følgende telefonnummer: Det nevner ikke telefonnummeret ditt

– Vi har funnet følgende e-post: [e-postbeskyttet]

Regulering av Expressglobaltrades

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Situasjonen som megleren presenterer for oss er ekstremt alarmerende; Den gir ikke informasjon om reguleringen. Hva får dette oss til å tenke? Vi står overfor en megler som opererer uten regulering. Hva innebærer dette? Det innebærer at meglerens kunder og deres midler er fullstendig ubeskyttet. Dette betyr at hvis megleren har uredelige hensikter, kan det hende du ikke kan få pengene tilbake. Vær svært forsiktig når du arbeider med denne typen selskaper. Tenk deg godt om før du sender penger, du stoler på et selskap uten regulering eller beskyttelse!

🚫 Expressglobaltrades endelige vurdering 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til Expressglobaltrades, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: De angir posisjonen sin til et sted som anses som trygt, for eksempel USA, men vi mistenker at denne informasjonen kan være falsk og ment å villede kunder.

regulering: Selskapet gir ikke detaljer om reguleringen, noe som tyder på at det ikke er underlagt noen form for tilsyn, noe som reflekterer en betydelig mangel på åpenhet og engasjement.

Husk at selskapet har blitt rapportert av forskjellige finanstilsynsmyndigheter (i dette tilfellet FCA, den britiske regulatoren). Bruk EKSTREMT FORSIKTIGHET.

Expressglobaltrades presenterer seg som en kryptovaluta-megler som angivelig befinner seg i USA, et land anerkjent for sin økonomiske sikkerhet. Det er imidlertid sterke indikasjoner på at denne informasjonen kan være falsk, muligens utformet for å vinne kundenes tillit. Mangelen på klarhet om dens sanne plassering og fraværet av regulatoriske detaljer indikerer at Expressglobaltrades opererer uten tilstrekkelig tilsyn. Denne mangelen på åpenhet kompromitterer ikke bare sikkerheten til kundenes investeringer, men antyder også mangel på profesjonalitet og etisk engasjement fra selskapets side.

Videre har selskapet blitt rapportert av forskjellige finanstilsynsmyndigheter, inkludert det britiske FCA. Disse påstandene forsterker bekymringene om legitimiteten og påliteligheten til Expressglobaltrades som en finansiell enhet. Potensielle kunder bør utvise ekstrem forsiktighet når de vurderer enhver type forretningsforhold med dette selskapet, ettersom mangelen på tilstrekkelig regulering og klager fra store regulatorer indikerer potensiell betydelig risiko for deres investeringer og finansielle transaksjoner.

🚨🚨 Konklusjon: Med tanke på grunnene som er gitt, konkluderer vi med at dette selskapet er useriøst og usikkert. Det er viktig å fortsette med forsiktighet i møte med mange bekymringsfulle tegn. 🚨🚨

Oppdateringer

Nyheter om Expressglobaltrades:

Dato Oppdatering – nyheter
Juni 2024Klage mot Expressglobaltrades finansregulator FCA

Vi gjør oppmerksom på at selskapet allerede har klager fra finanstilsyn. Vær veldig forsiktig!

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Expressglobaltrades.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Strategier for å gjenvinne penger stjålet av Expressglobaltrades

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du Expressglobaltrades

Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet og ønsker å sende inn en klage av en eller annen grunn, finner du den beste måten å gjøre det på i FAQ-delen nedenfor.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalte) alternativer til Expressglobaltrades?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere Expressglobaltrades?

Prosedyren varierer avhengig av hvor du befinner deg. Vi anbefaler at du kontakter landets finanstilsynsmyndighet for å starte klageprosessen mot Expressglobaltrades. Hvis du har flere spørsmål, legg igjen en kommentar, så svarer vi deg.

Er Expressglobaltrades pålitelig?

Nei. Expressglobaltrades er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: Expressglobaltrades hevder å være basert i USA, et land kjent for sin sikkerhet, selv om det er alvorlig tvil om sannheten til denne uttalelsen, noe som kan tyde på et forsøk på å lure til kundene. Mangelen på åpenhet om reguleringen indikerer at selskapet kan operere uten tilsyn, noe som gjenspeiler en betydelig mangel på profesjonalitet og engasjement. Videre er det viktig å merke seg at Expressglobaltrades har vært gjenstand for klager fra forskjellige finanstilsynsmyndigheter, slik som FCA i Storbritannia. Derfor anbefales det å utvise ekstrem forsiktighet før du involverer deg med denne enheten.

Hvordan få tilbake penger fra Expressglobaltrades?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «Expressglobaltrades: meninger og kommentarer – Er det svindel?»

 1. Lorenzo Svar

  Dette selskapet er en svindel. Jeg får ikke betalt ennå, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hola Lorenzo, gracias por escribir sobre Expressglobaltrades. En la actualidad, este broker es considerado una ESTAFA.

   Hvis du er en klient, ikke invester mer penger, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt og beholder pengene fra det øyeblikket de når deres kontoer, de kommer aldri inn i markedet, alt er forberedt slik at de tjener du mister pengene dine for å ha unnskyldningen for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber deg om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Betal aldri det!, det er varselet, fra det øyeblikket må du vite at du er kunde hos en svindelmegler, og selv om du betaler vil de aldri returnere det til deg.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *