✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet EZInvest Er det et trygt selskap eller et upålitelig selskap.

Les hele analysen vår for å finne ut alt! På slutten av anmeldelsen finner du vår mening.

Vi analyserer nettsiden, observerer alle viktige detaljer og undersøker hovedegenskapene som vi må ta hensyn til når vi velger en god megler, slik som beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet. Hvor sikker er EZInvest?

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedEZInvest.com
🏠 selskap*EZ Invest
🇧🇷 reguleringRegulert av FSCA
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformEZInvest
📌 adresseSør-Afrika
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert i: desember 2002
firma typeAksjer, råvarer, kryptovalutaer og indeksmegler

selskap: EZInvest eies av EZ Invest

Sted: Hvis vi ser på plasseringen til EZInvest, er megleren lokalisert i Sør-Afrika.

Angående lokasjon og selskap som megleren tilhører, gir denne megleren oss all nødvendig informasjon slik at vi kan gjennomføre en fullstendig analyse.

Hva er EZInvest?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det EZInvest er: en megler av aksjer, råvarer, kryptovalutaer og indekser.

Kontotyper

Etter å ha analysert nettstedet til EZInvest, observerte vi at de tilbyr: 3 forskjellige kontotyper! Avhengig av type historie, varierer spreads (pips), innflytelse, stop out, om du vil ha en dedikert kontoadministrator eller ikke, hvor stor velkomstbonusen er, byttet og mer.

KontotypeMinimum første innskudd
bronse$250
sølv$5.000
Gull$25.000
Platina$50.000
Diamante$100.000

Informasjon på nettet

EZ Invests nettsted
EZ Invests nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av EZ Invest-nettstedet, som er "EZInvest.com". Fangsten ble gjort i Oktober 2023.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Vi har funnet følgende telefonnummer: +27 212 047 996 – +27 212 048 664

– Vi har funnet følgende e-post: [e-postbeskyttet] - [e-postbeskyttet]

*EZInvest-regulering

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

EZInvest Det er en megler fra Sør-Afrika, den forteller oss om dens regulatoriske situasjon, vi snakker om en regulert megler.

Selskapet nevner tydelig å være et FSCA-regulert selskap.

🚫 EZInvest endelig verdivurdering 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til EZInvest, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Megleren er lokalisert i Sør-Afrika.

regulering: er et FSCA-regulert selskap.

Sikkerhet: På sikkerhetsnivå mener vi på tidspunktet for gjennomføring av analysen at vi har å gjøre med et trygt selskap.

Klager eller dårlige kommentarer: Det er et selskap som har et veldig rent rykte.

***Opprett konto. Vi har lagt merke til at megleren tilbyr en gave til nye kunder. Kan åpne kontoen din her.

EZInvest utmerker seg som en ledende sørafrikansk megler, og dens urokkelige forpliktelse til sikkerheten til kundenes midler er en grunnleggende pilar i forretningsfilosofien. Selskapet streber utrettelig etter å tilby en handelsplattform i verdensklasse, som er blant de raskeste og mest effektive som er tilgjengelige i dag. Dette fokuset på teknologisk fortreffelighet sikrer ikke bare smidige transaksjoner, men reflekterer også EZInvests forpliktelse til kundenes tilfredshet og suksess.

Som en ekstra gest mot brukerne, har EZInvest lansert en attraktiv kampanje for de som bestemmer seg for å bli med på plattformen i disse dager. Utover de åpenbare fordelene med sikkerhet og effektivitet, søker selskapet å uttrykke sin takknemlighet ved å tilby eksklusive gaver til de som registrerer seg i denne kampanjeperioden. Dette er en unik mulighet for investorer som ikke bare søker et sikkert finansielt miljø, men også ytterligere fordeler som forbedrer deres investeringserfaring.

Firmaet er stolt av å være en pålitelig leder i investeringsverdenen, og dets dedikasjon til åpenhet, integritet og kundeservice gjenspeiles i alle aspekter av driften. Så hvis du ikke bare leter etter en pålitelig megler, men også en unik mulighet til å maksimere fortjenesten din, bør du vurdere å bli med i EZInvest og oppleve forskjellen de tilbyr når det gjelder sikkerhet, hastighet og eksklusive belønninger. Ikke gå glipp av denne muligheten og oppdag alt EZInvest har å tilby dine økonomiske mål!

Opprett konto

EZInvest Video Review

Vår videoanmeldelse av EZInvest-megleren

Oppdateringer

Nyheter om EZInvest:

Dato Oppdatering – nyheter
November 2023For øyeblikket har vi ikke så mye mer nyheter om selskapet.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”5313″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om din erfaring med EZInvest.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av EZInvest

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, lenger ned i FAQ-delen kan du finne våre råd.

Hvordan rapportere EZInvest

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn ønsker å sende inn en klage, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Er EZInvest en svindel - er det en svindel?

Nei! EZInvest er en utmerket megler.

Er EZInvest et pålitelig selskap?

Vi mener at EZ Invest er et av de beste investeringsalternativene som finnes.

Hvordan kan jeg åpne en konto? Tilbyr du noen kampanjer eller gaver?

De har for tiden en kampanje for nye kunder, her kan du registrere deg og spørre dem direkte. Dra nytte av denne nye kampanjen!

Hvordan få tilbake penger fra EZInvest?

Hvis du ønsker å ta ut pengene dine fra EZInvest, er det bare å kontakte dem, gjennom support vil de veilede deg til å gjøre kapitaluttaket.

Hvordan rapportere EZInvest?

Hvis du har noen klager mot denne megleren, kan du skrive til dem til støtte for nettstedet deres, vi inviterer deg også til å legge igjen en kommentar i denne anmeldelsen.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

37 kommentarer til «EZInvest: mening og kommentarer - Er det en svindel?»

 1. Salvador Svar

  Muchas gracias por la reseña. Llevo unos meses invirtiendo con ellos y mis ganancias han sido excelentes.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hola Salvador, gracias por tu comentario sobre EZInvest. Cualquier información adicional que puedas proporcionar será de gran utilidad para nuestros usuarios.

   Hvis du har flere detaljer om selskapet, vil vi sette pris på om du vil dele dem, spesielt hvis du tror de kan hjelpe andre investorer.

   Hilsener.

 2. luis vargas gonzalez Svar

  Hei Pedro, hvordan har du det? Et spørsmål, for noen dager siden gikk jeg inn på siden din for å finne ut om dette selskapet, men hvis jeg ikke tar feil, var det under vedlikehold og jeg så på andre sider om Ezinvest-plattformen. På dem referansen var ikke veldig positiv til selskapet og Det var mange klager på dem. Derfor spør jeg deg om du anbefaler å investere i dette selskapet og om det er 100% pålitelig. Jeg stoler på studiene du gjør som jeg ser er veldig profesjonelle i forskningen deres . Takk skal du ha

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luis, vi anbefaler normalt ingen spesifikke meglere, men du kan lese anmeldelsen og kommentarene vi har gitt om dem: EZINVEST.

   Hilsener.

 3. Martin M. Svar

  Takk for meldingene, jeg har vært hos ezinvest i mer enn 1 måned og sannheten er at det er en veldig korrekt behandling og uten noen klager! Tvert imot anbefaler jeg dem på det varmeste.

  Hilsen

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Martín, takk for at du kommenterer EZInvest, all informasjon er til stor hjelp for brukerne våre.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi om at du deler det med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker ved å investere med dette selskapet.

   Hilsen

 4. José Bastias Svar

  Takket være denne analysen klarte jeg å få tilbake kapitalen min. Velsignelser til alle!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Jose, flott!!!, vi er glade for at du skriver, vi er glade for din flotte prestasjon, vi anbefaler deg å være forsiktig hvis du tenker på å investere, undersøk meglerne før du setter inn pengene dine, sett navnet deres i søkemotoren vår og du kan lese deres anmeldelse og kommentarer.

   For andre som er berørt, snakk med CHAT for å få pengene tilbake eller klikk på denne lenken: KREV PENGENE DINE, VI HJELPER DEG.

   Du kan ta en titt på vår rangering av anbefalte meglere 2023 klikk HER

   Hilsen og flaks.

 5. Alejandro Trejo Svar

  For noen måneder siden snakket jeg med Fabian Hidalgo, han viste meg hvordan jeg skulle investere og han ga meg en veldig god arbeidsplan.
  Jeg kan nevne at jeg uten problemer har hatt gode resultater, i hvert fall mer enn 100 % reinvestering per måned og uttakene jeg ikke har noe problem med når bbvaen min

  Hvis du skal jobbe med en rådgiver, se etter Fabian Hidalgo, han er veldig flink. Punktlig og har en måte å gjøre ting lett forståelig på

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Alejandro, takk for at du kommenterer EZInvest, all informasjon er til stor hjelp for brukerne våre.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi om at du deler det med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker ved å investere med dette selskapet.

   Hilsen

  • Arghux Svar

   God morgen, har du Fabián Hidalgos kontaktinformasjon, kan du gi meg kontaktinformasjonen hans?

  • Rigoberto Montiel kap Svar

   Hallo! Alejandro Trejo…… de er fortsatt i….EZinvest-megleren….du har gjort uttak…

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Rigoberto, du kan lese anmeldelsen og kommentarene våre brukere har gitt om dem her: EZINVEST.

    Hilsener.

  • Rigoberto Montiel kap Svar

   Alexander; De fortalte deg hvordan jeg vet at du kan motta mer enn 3000 USD på BBVA-kontoen din.

 6. John Svar

  God morgen, jeg trenger å vite om Mr. Noe Miranda Ruiz er en EZinvest-megler

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Juan, jeg forstår at du vil spørre om han er en av hans analytikere eller rådgivere, men vi vet ikke, du må kontakte support- eller kundeserviceavdelingen hans for å bekrefte denne informasjonen.

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *