✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen skal vi analysere selskapet FCI Markets, er det trygt?. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt PÅ TIDSPUNKET FOR AT ANMELDELSEN OPPRETTES, SYNET DET IKKE Å VÆRE INGEN TEGN PÅ SVINDEL. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om FCI Markets, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedfci-markets.co.uk
🏠 selskapForeign Currency Innovations Limited
🇧🇷 reguleringFCA
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformMT5
📌 adresseSuite 1C, Union House, 117 High Street, Billericay, Essex, CM12 9AH

FCI Markets eies av Foreign Currency Innovations Limited, et britisk selskap regulert av FCA.

Kontotyper

Nå vil vi analysere kontotypene som tilbys av FCI Markets, i dette tilfellet observerer vi at det tilbyr 2 typer kontoer:

KONTOMINIMUM DEPOSITUM
standard$500
Premium$5,000

Informasjon på nettet

FCI Markets nettsted

FCI Markets gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, en pedagogisk seksjon, økonomiske nyheter, FAQ-seksjonen, ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

 • + 44 (0) 203 7511 583

Endelig verdivurdering av FCI Markets

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: FCI Markets er et selskap hvor vi ikke har lagt merke til tegn på svindel. Vi foreslår også forsiktighet.

Selv om vi ikke har funnet noen dårlige anmeldelser, negative kommentarer eller andre tegn på svindelselskaper, anbefaler vi deg alltid å være forsiktig i investeringsverdenen og med pengene dine! Det skader aldri å være forsiktig og undersøke selskapet på egenhånd!

Oppdateringer

Nyheter om FCI Markets:

Dato Oppdatering – nyheter
For øyeblikket har vi ingen nyheter å dele.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”6875″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med FCI Markets.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger til FCI Markets

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, lenger ned i FAQ-delen kan du finne våre råd.

Hvordan rapportere FCI-markeder

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn ønsker å sende inn en klage, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Er FCI Markets en svindel - er det en svindel?

Etter vår mening er det ikke svindel, vi har ikke klart å oppdage tegn på svindel.

Er FCI Markets pålitelig?

Etter vår analyse mener vi at det er et vanlig/normalt selskap, vi merker ikke tegn til svindel. Husk også å være forsiktig med pengene dine og hvor du investerer dem.

Hvordan rapportere FCI Markets?

Hvis du har noen klager mot denne megleren, kan du skrive til dem til støtte for nettstedet deres, vi inviterer deg også til å legge igjen en kommentar i denne anmeldelsen.

Hvordan kreve penger fra FCI Markets?

Hvis du ikke kan få pengene tilbake, legg igjen en kommentar, så hjelper vi deg. Du kan også besøke denne siden som forklarer hvordan du får pengene tilbake.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «Er FCI Markets en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Mary R. Svar

  De presser meg til å investere her, men jeg vil ikke at de skal stjele pengene mine eller lure meg. Kan du hjelpe meg? Velsignelser.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Mari R., takk for at du skrev om FCI Markets. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *