✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

Finans Maxwell anmeldelser

Analyse på finans Maxwell

➡️ I denne delen skal vi analysere Finans Maxwell (også kalt med navnet: financemaxwell.com), Det handler om en Forex, Cryptocurrency og CFD megler. Er Finance Maxwell virkelig anbefalt å foreta en investering? Er det bedre å ikke investere med dette selskapet? Er det en trygg megler? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det.

deretter finner du følgende: meninger om Finance Maxwell ✅, krav, klager, erfaringer, analyse av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og viktigst av alt: Er Finance Maxwell et trygt nettsted? ⛔ Kan vi stole på dette selskapet? ✅ Vil vi kunne ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen om dette investeringsselskapet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

ℹ️ Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

 • Økonomi Maxwell nevner ikke hvilket selskap den tilhører.
 • Angående din plassering, Ifølge nettstedet er selskapet basert i Storbritannia, men vi fant ikke gyldig informasjon som bekrefter det, alt tyder på at det er falske data.
 • Hvis vi analyserer sikkerheten din, merker vi at Finance Maxwell nevner å være regulert av FCA (UK finansiell regulator), men dette er usant: vi har sjekket reguleringsnummeret og det er en UREGULERERT megler. VÆR VELDIG FORSIKTIG, de prøver å jukse med reguleringen deres.

MERK FØLGENDE: Finans Maxwell er en megler IKKE REGULERT.

📌 husk: det beste (og sikreste) alternativet er regulerte meglere, da de må oppfylle svært strenge krav. Å jobbe med en uregulert megler er svært risikabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nå fortsetter vi med å analysere kontotyper tilbudt av Finance Maxwell, i dette tilfellet fant vi ikke informasjon som indikerer eksistensen av forskjellige typer kontoer.

Handelsplattformen som Finance Maxwell tilbyr er: WebTrader.

 

Ressurser | Nettsted

 

Her skal vi undersøke de forskjellige ressurser og hjelpemidler for næringsdrivende som Finance Maxwell tilbyr på sin nettside. Vi tror at ressursene og hjelpen som gis på nettsiden kan være en stor fordel for megleren.

Finance Maxwells nettsted
Finance Maxwells nettsted

Finans Maxwell gir følgende hjelpemidler eller ressurser til handelsmenn eller interesserte parter: en kort forklaring om tjenestene den tilbyr, live-diagrammer, markedsnyheter og analyser, FAQ-seksjonen, ikke mye mer.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

En annen informasjon Finans Maxwell

 

🔻 Vi vil gi deg litt mer informasjon i tilfelle du ønsker å kontakte selskapet, eller se nettsiden selv. 🔻

 • 🌏 Nettsted: financemaxwell.com | finmaxwell.com | tradingmaxwell.com
 • 📞 Telefonnummer: +44 (7782) 433-692
 • 📧 E-post: [e-postbeskyttet]

Kanskje du lurer på hvorfor vi anmeldte Finance Maxwell. Vi gjør denne anmeldelsen og vurderingen, fordi vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som ber om påliteligheten til det aktuelle selskapet. Vi liker å tro at vurderingssiden vår hjelpe investorer, gir nøkkelinformasjon om selskapet, avslører vi informasjon som enhver investor burde vite før du er tilbøyelig eller ikke, ved å investere i et selskap av investering.

Du er en representant for dette selskapet? Vi anbefaler at du legger igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Verdivurdering på Finans Maxwell

Avslutter med denne delen, etter vår mening: Tror vi at Finance Maxwell-selskapet er pålitelig? Bør du investere pengene dine i selskapet? Er de et anbefalt selskap? ⭐ Analyse av 2022 ⭐

❌ Etter å ha undersøkt det, råder vi deg til å utvise forsiktighet, siden det er et ulovlig selskap, klart etablert for å ta penger fra folk gjennom bedrag og juks. Det er ikke veldig gjennomsiktig, siden det ikke tilbyr juridisk informasjon, det viser ikke data om registreringen og det mangler også regulering (uregulert selskap) og prøver å utgi seg som et regulert selskap. ❌


Kort sagt: Det virker ikke som en god idé, vi anbefaler å være forsiktig.


Vårt råd: vi anbefaler alltid å jobbe bare med behørig regulerte selskaper, Er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere? Hvorfor investere hos en uregulert eller dårlig regulert megler, når du kan investere hos en megler regulert av en seriøs regulator?

📌 Ikke glem: Et av få tiltak som sikrer kundenes penger er meglerreguleringMed andre ord er det sannsynligvis det viktigste trekket for enhver megler; HAR GOD REGULERING. God regulering betyr at det er en myndighet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan sende inn en klage. 📌

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du ikke vår mening er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme også Legg igjen en kommentar på vårt nettsted med din erfaring med denne megleren.

 

🔻🔻 Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme. 🔻🔻

 

[demokrati id=”3958″]

 

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

41 kommentarer til «Finance Maxwell: Vurdering og anmeldelser»

 1. Douglas Aguinaga Svar

  En viss Sergio Escobar administrerte kontoen min, det viser seg at når jeg tar ut, forteller han meg at jeg ikke kan ta ut fordi jeg skrev en transaksjon feil, da jeg innså at de hadde manipulert kontoen min og den eneste grunnen var å be om mer penger med en kreditt, svindlere aldri igjen.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Douglas, IKKE BETAL NOE, TRO IKKE TUSENE DERES, DET HELE ER EN STOR LØGN, DE VIL SKREMME DEG, MEN DU BØR IKKE BETALE, INGENTING SKJER. Takk for kommentaren din om Finance Maxwell. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Anonym Svar

  De er svindlere, de tar deg med for å ta et lån og etter at de har bedt deg om å betale og etter at du vil ta ut, sier de ja, men uttaket blir aldri gjort og da slutter de å svare deg og gir deg ikke informasjon om noe Jeg ble svindlet med 5175 14117 dollar og angivelig hadde kontoen XNUMX XNUMX dollar.
  Telefonene er 447782433692. Sergio Escobar. 447418603884 Dante Saldivar

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Anonym, IKKE BETAL NOE, TRO IKKE TUSENE DERES, DET HELE ER EN STOR LØGN, DE VIL SKREME DEG, MEN DU BØR IKKE BETALE, INGENTING SKJER. Takk for kommentaren din om Finance Maxwell. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. louis quevedo Svar

  God morgen, jeg ville satt stor pris på om du kunne fortelle meg det. Om bitcoin-gruveplattformen. Er det svindel?
  Jeg gjorde en investering for 1 år siden, og jeg har ikke mottatt noe på kontoen min fra bitcoin mining. Tusen takk for oppmerksomheten og hjelpen

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luis, vi vurderer flere anmeldelser for øyeblikket, men vi vil sette din som en prioritet for å kunne vurdere denne megleren. Kan du gi oss nettsiden? Takk skal du ha.

 4. Emily Svar

  Hei Leandro jeg heter Emily, det samme skjedde med meg som deg. De ga meg en antatt kreditt, men jeg innså at plattformen deres er manipulert, og jeg betalte ikke lenger den antatte kreditten. De truet meg fortsatt med at de skulle saksøke meg, men de kontaktet meg aldri igjen. Har du fått noen nyheter fra dem etter ikke å ha betalt den antatte kreditten?!?!? Har du gjort noe for å få pengene tilbake?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Emily, IKKE BETAL NOE, TRO IKKE TUSENE DERES, DET HELE ER EN STOR LØGN, DE VIL SKREMME DEG, MEN DU BØR IKKE BETALE, INGENTING SKJER. Takk for kommentaren din om Finance Maxwell. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å rane deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *