✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet Finflow-X er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Finflow-X, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedfinflow-x.com – finflow-x.io – finflow-x.co
🏠 selskapdesconocido
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseBahnhofstrasse 37, 8001 Zürich, Sveits (falsk)
🕑 Nettstedets alderNettstedet registrert: 21. april 2023
firma typeforex megler

Firma: Finflow-X nevner ikke hvilket selskap den tilhører. Vær veldig forsiktig, vi la merke til en tydelig mangel på åpenhet.

Sted: Selskapet nevner å være lokalisert i Sveits, men vi mener dette er falsk informasjon.

Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er Finflow-X?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det Finflow-X er en valutamegler.

Kontotyper

Nå skal vi analysere hvilke typer kontoer Finflow-X tilbyr, i dette tilfellet ser vi at det tilbyr 5 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
Grunnleggende€1500
sølv€25,000
Gull€50,000
Platina€150,000
VIP-

Informasjon på nettet

FINFLOW-X nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av nettstedet Finflow-X, som er finflow-x.com – finflow-x.io. Fangsten ble gjort i Desember av 2023.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

Vi har funnet følgende telefonnumre: +441903497009 | +14372661221 | +61370436079 | +32460242019 | +34960408985

– Vi har funnet følgende e-post: [e-postbeskyttet]

Finflow-X regulering

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Megleren presenterer oss for en svært bekymringsfull situasjon; Den nevner absolutt ingenting om reguleringen. Hva får dette oss til å tenke? Vi snakker om en uregulert megler. Hva betyr det? Dette betyr at meglerens kunder og alle pengene deres er uten noen form for beskyttelse. Det vil si at hvis megleren har dårlige intensjoner, vil du mest sannsynlig ikke kunne gjøre noe for å få tilbake pengene dine. Vær veldig forsiktig med denne typen selskaper. Tenk deg godt om før du sender penger, du sender dem til et selskap uten noen form for regulering eller beskyttelse!

🚫 Sluttevaluering av Finflow-X 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til Finflow-X, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Den nevner å være lokalisert på et sted som anses som trygt som for eksempel Sveits, men vi mener at dette er falsk informasjon som de prøver å lure kunder med.

regulering: De nevner ikke noe om reguleringen, det vil si: vi snakker om et uregulert selskap med en påfallende mangel på klarhet og seriøsitet.

Husk at selskapet har blitt rapportert av forskjellige finansielle regulatorer (i dette tilfellet FINMA og CNMV). Bruk EKSTREMT FORSIKTIGHET.

Dette selskapet nevner ikke hvilket selskap det er en del av, vær forsiktig, det er en klar mangel på seriøsitet og åpenhet.

Kort sagt, ved en grundig evaluering av Finflow-X og dens påståtte plassering i Sveits, reiser mangelen på registreringsdata for å støtte denne påstanden alvorlig tvil om sannheten til informasjonen som er gitt. Denne mangelen på åpenhet og tilstedeværelsen av advarsler utstedt av National Securities Market Commission (CNMV Spain) og FINMA, den sveitsiske finansregulatoren, genererer en alarmerende kombinasjon. Gitt usikkerheten rundt den faktiske plasseringen og regulatoriske advarsler, er vår anbefaling klar: ikke invester eller utfør operasjoner i Finflow-X. Å velge plattformer med etterprøvbar informasjon og tilstrekkelig regulering er avgjørende for å beskytte investeringene dine.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Oppdateringer

Nyheter om Finflow-X:

Dato Oppdatering – nyheter
August 2023Klage mot Finflow-X av FINMA.
September 2023Klage mot Finflow-X av CNMV.
Oktober 2023Klage mot Finflow-X av FINMA.
Desember 2023Selskapet har blitt rapportert to ganger i år av CNMV.

Vi gjør oppmerksom på at selskapet allerede har klager fra finanstilsyn. Vær veldig forsiktig!

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8253″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Finflow-X.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Finflow-X

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du Finflow-X

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til Finflow-X?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere Finflow-X?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Finflow-X pålitelig?

Nei. Finflow-X er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) Vi vet ikke dens sanne beliggenhet 2) Det er ikke regulert av noen myndighet 3) Siden er relativt ny 4) har advarsler fra finanstilsyn

Hvordan få tilbake penger fra Finflow-X?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

24 kommentarer til «Finflow-X: Meninger og kommentarer – Er det en svindel?»

 1. Montse Svar

  Jeg gjorde en overføring for en operasjon i august måned til en konto i Frankrike og pengene vises ikke!
  De har sluttet å svare på @-ene mine i 15 dager, og siden august til nå har de byttet domene tre ganger: .com, .io, .co
  Jeg antar at neste gang de endrer seg, vil jeg ikke kunne kontakte dem!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Montse, takk for at du kommenterer Finflow-X. Det regnes for øyeblikket som en SCAM. FINMA (den sveitsiske finanstilsynsmyndigheten) har satt et varsel på dem for ikke å ha reguleringen for å utføre aktiviteten deres (Se FINMA-lenke).

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *