✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i FxBit Capital. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om FxBit Capital og fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedfxbitcapital.com
🏠 selskap*FXBit Capital Group Ltd
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformMT4
📌 adresseSaint Vincent og Grenadinene

⚠️ FxBit Capital eies av FXBitCapital Group Ltd, selskapet den ligger i Saint Vincent og Grenadinene, et potensielt farlig skatteparadis for sine klienter på grunn av dets manglende regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå går vi videre til å analysere kontotypene som FxBit Capital tilbyr, i dette tilfellet observerer vi at den tilbyr 6 forskjellige kontotyper:

KontotypeMinimum første innskudd
klassisk$5
pro$100
VIP$100
PAMM $8.000
MAM$5
FxBitCopy$5

Informasjon på nettet

Er FxBit Capital svindel?

FxBit Capital gir en forklaring på noe grunnleggende om handelsverdenen, FAQ-delen, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 FxBit Capital Endelig verdivurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED FxBit Capital.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om FxBit Capital:

Dato Oppdatering – nyheter
Oktober 2022FxBit Capital er assosiert med Av DzyneEt selskap med dårlig rykte.
Mars 2023I følge meldinger fra kunder: "Denne megleren er en svindel og de ønsker ikke å returnere kundenes penger, de er alliert med selskapet Bydzyne og anbefales av Mr. Samer Yorde og Paula Landino. Eierne er Andrés Vera, Alejandro Vera og Gustavo Vera, de har kontorene til den megleren i byen Miami, USA.»

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”1476″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med FxBit Capital.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av FxBit Capital

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere FxBit Capital

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere FxBit Capital?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er FxBit Capital en svindel - er det svindel?

Ja. Vi tror at FxBit Capital er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er FxBit Capital pålitelig?

Nei. FxBit Capital er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan gjenvinne penger fra FxBit Capital?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til FxBit Capital?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

32 kommentarer til «Er FxBit Capital en svindel? 2023 anmeldelser»

 1. Adrian Svar

  De er svindlere, de fjernet plattformen og svarer ikke lenger gjennom noen kanal, de stjal alle midlene.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Adrian, vi har adressen til kontoret ditt på 777 NW 72nd Avenue, (lokal 1048), Miami FL 33126, (se kontorer). Takk for at du kommenterer FxBit Capital (de er knyttet til Bydzyne-svindel). Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du skal ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. IKKE gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele mer penger fra deg, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 2. Ileana Svar

  Jeg tror at svindel skjer med alle latinamerikanere. Fordi kommentarene sier det. Europeere kan sende sine klager direkte til de tilsvarende enhetene.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Ileana, svindel skjer over hele verden.

   Hilsener.

 3. Arnold Svar

  Dårlig service, du kan fortelle at de ikke er profesjonelle, de leter bare etter pengene dine...

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Arnoldo, vi har adressen til kontoret ditt på 777 NW 72nd Avenue, (lokal 1048), Miami FL 33126, (se kontorer). Takk for at du kommenterer FxBit Capital (de er knyttet til Bydzyne-svindel). Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du skal ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. IKKE gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele mer penger fra deg, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *