✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i FXWINNING. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om FXWINNING og fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedfxwinning.net | fxwinning.pro
🏠 selskapFxWinning Ltd og eieren er David Merino Quintana og Teo Zuñiga Arredondo er også involvert
🇧🇷 reguleringCySEC
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformMetaTrader 5 (MT5)
📌 adresseSuite C, Orion Mall Palm Street, Victoria Mahe, Seychellene

⚠️ FXWINNING eies av FxWinning Ltd, selskapet den ligger i Kypros, Hong Kong og Saint Vincent og Grenadinene, et potensielt farlig skatteparadis for sine klienter på grunn av dets manglende regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå går vi videre til å analysere kontotypene som FXWINNING tilbyr, i dette tilfellet merker vi at det ikke tilbyr kontotyper.

Informasjon på nettet

FxWinning nettsted

FXWINNING gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, kalkulatorer, økonomisk kalender, litt informasjon, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

 • + 357 97723265

🚫 FXWINNING endelig vurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED FXWINNING.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

FXWINNING Videoanmeldelse

Oppdateringer

Nyheter om FXWINNING:

Dato Oppdatering – nyheter
Mars 2021Klage mot FXWINNING fra finanstilsynsmyndighet: CNMV.
August 2022FXWINNING er assosiert med Theo Zuniga.
September 2022FxWinning megler er knyttet til Turbo y ZETA Et selskap med dårlig rykte.
Februar 2023Klage mot FXWINNING fra finanstilsynsmyndighet: CNMV.
April 2023Klage mot FXWINNING fra finanstilsynsmyndighet: AMF.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”671″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med FXWINNING.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av FXWINNING

Slik rapporterer du FXWINNING

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere FXWINNING?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er FXWINNING en svindel – er det svindel?

Ja. Vi tror at FXWINNING er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er FXWINNING pålitelig?

Nei. FXWINNING er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få penger tilbake fra FXWINNING?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til FXWINNING?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

158 kommentarer til «Er FxWinning en svindel? 2023 anmeldelser»

 1. Milly V Svar

  I Peru har de involverte i Teo-selskapet allerede falt. Han sendte alle midlene til utlandet og her har de beslaglagt biler fra juli

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Mily, takk for informasjonen, hvis du vil forklare mer detaljert hva som skjedde, vil du hjelpe mange mennesker.

   Hilsener.

 2. påvirket Fxwinning Svar

  På det amerikanske kontinentet er det tusenvis av ofre etterlatt av denne megleren.

  Siden 2020 har grupper av mennesker fra forskjellige land tilbudt investeringer under paraplyen til et større amerikansk selskap, hvor de inkluderte muligheten for å investere i FX WINNING/TWT, og andre investeringer, uten å anstrenge seg og spå fortjeneste på opptil 10 % pr. måned.

  De brukte møter på luksuriøse hoteller, digitale medier som viser overdådige liv, instagramgrupper, telegram hvor de viste sine vellykkede valutaoperasjoner og med løfter om investeringer i digitale valutaer, aksjer, skrøt de av multimillion-dollarinntekter og reiste verden rundt; dermed overbeviste de tusenvis av mennesker av forskjellige nasjonaliteter.

  I dag er det ingen som er ansvarlige for denne svindelen, de som solgte illusjonene om millioninvesteringer fortsetter å øke lommeboken og posere på sosiale nettverk som det amerikanske kontinentets nouveau riche, mens ofrene håper å få tilbake investeringene til tross for det faktum. at det går veldig sterke rykter om at disse to selskapene tilhører en Mr. Teo Zuñiga som tilsynelatende har gjort det samme ved flere anledninger.

  Det ryktes også at operasjonene var fiktive, at de ansvarlige for Fxwinning investerte investorenes penger i kryptovalutaoperasjoner som var mislykkede i Europa og at de som solgte investeringsprogrammene mottok heftige provisjoner vel vitende på forhånd om at dette var en ulovlig megler med fiktive eller uredelige operasjoner.

  Hva anbefaler du de berørte på det amerikanske kontinentet som tålmodig venter på at Fxwinning/twt skal svare på investeringene deres?

  Fxwinning/twt har kommet med uttalelser som forsinker betalingen siden begynnelsen av 2023. Kan det være at forsinkelsen skal forsvinne fra myndighetenes radar eller skal de faktisk svare investorer?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei berørte Fxwinning, DESVÆRRE SKAL DE IKKE BETALE NOE, DE TJENNER TID TIL Å SPARE SEG SELV Å BETALE GJENNOM VÅRE TILBAKEBETALINGSTJENESTER ELLER DOMSTOL, DES MER TID GÅR DET VANSKELIGERE FOR Å GJØRE DET MÅNEDE. MMED . Takk for at du kommenterer FxWinning. Denne megleren er en SCAM. AMF (den franske finanstilsynsmyndigheten) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se AMF -lenken). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

 3. Anderson Bonilla Svar

  Da jeg gikk for å ta ut totalkapitalen er det ikke mulig, de sier at de verifiserer og det har gått 3 mnd nå.Jeg tror de ranet meg, dette har skjedd med den som inviterte meg og til mange andre felles venner, Jeg tror de svindlet oss, jeg anbefaler ingen å sette penger på denne plattformen er en bløff

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Anderson, takk for kommentaren om FxWinning. Denne megleren er en SCAM. AMF (den franske finanstilsynsmyndigheten) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se AMF -lenken). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

 4. Esteban Svar

  God kveld, jeg tar kontakt med et overføringsproblem i fxwinning. Jeg vil gjerne vite om du kan gi meg råd og hva jeg skal gjøre. Jeg er fra Argentina... Jeg venter på svaret ditt. Takk, takk, takk for at du hjelper nybegynnere som meg som faller i hendene på kanskje svindlere som beholder alle sparepengene våre, jeg håper jeg kan stole på deg

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Esteban, takk for kommentaren om FxWinning. Denne megleren er en SCAM. AMF (den franske finanstilsynsmyndigheten) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se AMF -lenken). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

   • Yura

    Hei, god morgen, jeg er et offer for fxvinning. Hvordan kan du hjelpe meg? De sier at vi har tålmodighet og ingenting annet, det er ingen tegn til skaperen av dette systemet.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Yura, DESVÆRRE SKAL DE IKKE BETALE NOE, DE FÅR TID TIL Å LADE DEM TIL Å BETALE GJENNOM VÅRE TILBAKEBETALINGSTJENESTER ELLER DOMSTOLS, DES MER TID GÅR, DEsto VANSKELIGERE VIL DET VÆRE Å GJENNOMF Takk for at du kommenterer FxWinning. Denne megleren er en SCAM. AMF (den franske finanstilsynsmyndigheten) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se AMF -lenken). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

    Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
    Hilsener.

   • Yura

    Jeg ble svindlet av en megler, kan de hjelpe meg med å få pengene mine tilbake?

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Yura, DESVÆRRE SKAL DE IKKE BETALE NOE, DE FÅR TID TIL Å LADE DEM TIL Å BETALE GJENNOM VÅRE TILBAKEBETALINGSTJENESTER ELLER DOMSTOLS, DES MER TID GÅR, DEsto VANSKELIGERE VIL DET VÆRE Å GJENNOMF Takk for at du kommenterer FxWinning. Denne megleren er en SCAM. AMF (den franske finanstilsynsmyndigheten) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se AMF -lenken). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

    Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
    Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Lola, takk for kommentaren om FxWinning. Denne megleren er en SCAM. AMF (den franske finanstilsynsmyndigheten) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se AMF -lenken). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

 5. Yayita Svar

  God morgen, Fxwining ba om å fylle ut et skjema for fysiske personer og juridiske personer angående KYC-verifisering av klienter for å identifisere og verifisere opprinnelsen til pengene, som er en revisjon, derfor fryses uttak. Og at når de er verifisert, begynner de å frigjøre kapital. Hvor pålitelig er denne informasjonen og hvordan du kan bekrefte at det er en svindel eller at de virkelig utfører revisjonen. Takk skal du ha

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Yayita, det er løgn, de er unnskyldninger for å ikke betale og få tid, de er svindlere og de vil ikke returnere pengene, bare du kan få det til gjennom oss, de vil aldri returnere pengene dine frivillig og de vil stadig lage unnskyldninger for å forlenge betalingstiden som til slutt aldri vil være effektiv Ikke tro noe

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV PENGENE DINE, VI HJELPER DEG.

   Hilsener.

 6. CHEDED Svar

  DISSE TYVENE HAR ALLEREDE BEGYNT Å SLUTE Å BETALE!

  HVOR ER David Merino Quintana og Teo Zuñiga Arredondo? NOEN GI OSS RETNINGENE, OG VI KOMMER TIL GI DEM BEGGE GODT SLÅ.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei SCAMMED, takk for at du kommenterer FxWinning. For tiden regnes det som en SCAM. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har satt et varsel på dem, for ikke å ha reguleringen til å utføre deres aktivitet (Se Link CNMV).

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 7. huber Svar

  14721 usd ble stjålet fra meg hvordan får jeg det tilbake

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei huber, takk for at du kommenterer FxWinning. For tiden regnes det som en SCAM. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har satt et varsel på dem, for ikke å ha reguleringen til å utføre deres aktivitet (Se Link CNMV).

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

   • Lucia

    God morgen !! Fxwinning returnerer ikke pengene mine ... Jeg bor på Gran Canaria

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Lucia, takk for kommentaren om FxWinning. For tiden regnes det som en SCAM. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har satt et varsel på dem for ikke å ha reguleringen for å utføre aktiviteten deres (Se Link CNMV).

    Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

    Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

    For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

    Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

    Hilsener.

   • Maria Arboleda

    Vær så snill, kan du fortelle meg om denne megleren virkelig kommer til å betale tilbake ressursene vi investerte i hvor lenge de vil gjennomføre denne prosedyren.For jeg ser at prosessene tar lengre tid hver dag og det de demonstrerer med dette er at de ikke gjør det se interesse for tilbakebetaling av midlene vi setter inn
    Venter på et svar

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Maria, DESVÆRRE SKAL DE IKKE BETALE NOE, DE FÅR TID TIL Å LADE DEM TIL Å BETALE GJENNOM VÅRE TILBAKEBETALINGSTJENESTER ELLER DOMSTOL, DES MER TID GÅR, DEsto VANSKELIGERE VIL DET VÆRE Å GJENNOMF Takk for at du kommenterer FxWinning. Denne megleren er en SCAM. AMF (den franske finanstilsynsmyndigheten) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se AMF -lenken). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

    Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
    Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *