✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Gainful Markets. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Gainful Markets, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedgainfulmarkets.com – gainful-markets.com
🏠 selskapdesconocido
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseGustav Mahlerplein 109 1082 MS Amsterdam, Nederland – One Raffles Quay, Singapore 048583, Singapore (falsk)

⚠️ Gainful Markets nevner ikke det juridiske navnet på selskapet som driver det, og de publiserte adressene tilsvarer ikke noe finansselskap. Klienter er ubeskyttet. ⚠️

Kontotyper

Nå vil vi analysere hvilke typer kontoer som Gainful Markets tilbyr, i dette tilfellet ser vi at det tilbyr 7 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
standard$250
Bronse$3.500
Sølv$10.000
Gull$25.000
Platina $50.000
pro $100.000
VIP $250.000

Informasjon på nettet

Gainful Markets nettsted

Gainful Markets gir en grunnleggende forklaring på de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, økonomisk kalender, aktivakalkulator, live-diagrammer, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

 • 31303690673
 • 6531258960
 • 442030972750

🚫 Endelig verdsettelse av gevinstgivende markeder 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED lønnsomme markeder.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om Gainful Markets:

Dato Oppdatering – nyheter
Junio ​​2023Klage mot Gainful Markets av CNMV.
September 2023Klage mot Gainful Markets av FSMA.
November 2023Klage mot Gainful Markets av AMF

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”7288″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med .

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av lønnsomme markeder

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du lønnsomme markeder

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Gainful Markets?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Gainful Markets en svindel – er det en svindel?

Ja. Vi tror at Gainful Markets er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Gainful Markets pålitelig?

Nei. Gainful Markets er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan gjenvinne penger fra Gainful Markets?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Gainful Markets?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

16 kommentarer til «Er Gainful Markets en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Carolina Insúa Svar

  Selskapet er rapportert av AMF! Vær veldig forsiktig!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Carolina Insúa, takk for at du kommenterer Gainful Markets. Denne megleren er en SCAM. AMF (Frankrikes finanstilsynsmyndighet) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se AMF -lenken). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

 2. ANONYM Svar

  FSMA rapporterte dette selskapet, vær forsiktig.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei ANONYM, takk for at du skrev om Gainful Market. Denne megleren regnes som en SCAM. FSMA (Financial Regulator of Belgium) har lagt et varsel på dem, for mangel på regulering og for å villede deres klienter (Se FSMA-lenke).

   Vi foreslår å IKKE sende penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det som vei.

   Hvis når du ber om uttak, ber de deg om mer for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnene på rådgiveren din, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra, etc.

   For å få pengene tilbake, snakk med vår CHAT eller fyll ut skjemaet på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Martín, takk for kommentaren om Gainful Markets. Det regnes for øyeblikket som en SCAM. FSMA (The Financial Regulator of Belgium) har satt et varsel på dem for ikke å ha reguleringen for å utføre aktiviteten deres (Se FSMA-lenke).

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. José Svar

  Cnmv fordømte dette selskapet, vær veldig forsiktig

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Jose, takk for kommentaren om Gainful Markets. Denne megleren er en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se CNMV-lenke). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

 4. Maria Sileide Svar

  Hei, jeg tror dette selskapet Gainfulmarkets er en svindel. Jeg har investert i dette selskapet, og nå som tiden er inne for å trekke investeringen, svarer ikke finansrådgiveren på e-postene mine, og det gjør heller ikke støtten fra Gainfulmarkets-siden.
  Hvordan kan jeg vite om handelskontoen/investeringen min er ekte eller falsk?
  Hvor skal jeg rapportere rådgiveren som sendte meg e-postene?
  Hvordan vet jeg hvor pengene mine er?

  Takk team anbefalte meglere, com

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Maria, de beholder pengene etter hvert som de mottar dem og de skriver ned nummeret du sendte på en demokonto, som er det du tror du driver med de ekte pengene dine, men det er ikke slik, de kommer ikke tilbake pengene eller fortjenesten siden Disse eksisterer ikke og det er svært sannsynlig at de vil be deg om å betale en prosentandel av pengene for å frigjøre pengene dine. Ikke fall for løgnene deres, alt de vil er å stjele mer fra deg.

   Takk for at du skriver om GAINFUL MARKETS. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 5. ANONYM Svar

  HEI SPØRSMÅLET MIT ER: ER DET EN MÅTE Å GJENNOMFØRE INNSKUDD? DE LUREDE MEG OG DE RINGTE MEG HVER DAG FOR Å PRESSE MEG, JEG INNVESTERT ENDELIG MER ENN 2000 OG NÅ VIL DE IKKE GIVE MEG NOE TILBAKE. DET DE SIER TIL MEG HØRES UT SOM EN LØGN.

  NOEN HJELP MEG DET ER PENGER SOM DE FORSIKRET MEG AT JEG VILLE MANGE DET, OG NÅ LATER DE MEG IKKE TA UT NOE. BISTAND.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei ANONIMA, hvis du ønsker å få pengene tilbake, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 6. Engler Svar

  Dette selskapet er ikke til å stole på. Jeg sier deg fra min egen erfaring, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Angeles, takk for at du skrev om Gainful Markets. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

   • Monica

    Jeg anbefaler ikke lønnsomt marked. I mitt tilfelle skulle innskuddet være €251, men det jeg betalte var €290 fra et kinesisk selskap kalt colourful, som har ikke-eksisterende e-poster og er dedikert til metalldeler. Jeg prøver å ta ut pengene, og de lar meg ikke nevne hva jeg bør fortsette å investere eller sette inn mer penger på. Og så mange rare ting en dag prøver du å kontakte dem og det er ingen e-post andre dager ja, jeg hadde en rådgiver og en annen dag en annen, uten mitt samtykke gjør de bevegelser når jeg ikke engang har bekreftet identiteten min, jeg har ingen kontrakt ... jeg har konsultert i banken min og i forbruket av rådhuset mitt og de sier at pengene mine er tapt og at jeg rapporterer det for ordens skyld

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Monica, takk for at du skrev om Gainful Markets. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

    Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

    Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

    For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

    Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

    Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *