✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer til Galore Pro

I denne seksjonen vi vil analysere megleren Galleri Pro (også kalt galore.pro), er en Forex-, kryptovaluta- og CFD -megler. Er Galore Pro virkelig anbefalt for å gjøre en investering? Eller er det bedre å ikke investere med dette selskapet? ⛔ Er det en trygg megler? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det. ✅

Du lurer kanskje på hvorfor vi gjorde en anmeldelse på Galore Pro. Det er fordi vi har mottatt noen meldinger fra kunder som spør om selskapet, og vi liker å tro at vår vurderingsside hjelper investorer med å gi viktig informasjon om selskapet. informasjon som alle investorer bør vite før de bestemmer seg for om de skal investere i et investeringsselskap eller ikke.

Vi utfører denne gjennomgangen og vurderingen på grunn av det faktum at vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som spør om påliteligheten til det aktuelle selskapet. ¿Du er en representant for dette selskapet? Legg igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

Vi utfører denne gjennomgangen og vurderingen på grunn av det faktum at vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som spør om påliteligheten til det aktuelle selskapet. ¿Du er en representant for dette selskapet? Legg igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

✅ Megleren nevner å være en del av: ITMSolutions LLC.

✅ Når det gjelder din plassering, megleren nevner å være basert i: Saint Vincent og Grenadinene.

✅ Hvis vi analyserer reguleringen av megleren: de nevner ingenting om å være en regulert megler, noe som får oss til å tenke at det er en uregulert megler.

📌 huske: det beste alternativet (og det sikreste) er regulerte meglereda de må oppfylle veldig strenge krav. Arbeid med en uregulert megler det er veldig risikabelt. 📌

Hvis vi nå analyserer kontotyper tilbudt av Galore Pro, la vi merke til at den tilbyr 4 forskjellige typer kontoer / planer: Opplæringskonto, Standardkonto, Premium -konto og Galore PRO VIP -konto. Vi vil gi deg et bilde med litt informasjon om hver type konto.

Utdanningsregnskap: minimum innskudd på $250, faste oppslag, innflytelse opp til 1: 100, ingen provisjoner.

Standard konto: minimum innskudd på $2.500, faste og variable spreads, innflytelse opp til 1: 150, ingen provisjoner.

Premium bruker: minimum innskudd på $15.000, faste og variable spreads, innflytelse opp til 1: 200, kontoansvarlig, PRIME -kontrakter, opptil 100% ekstra bonus.

Galore PRO VIP -konto: minimum innskudd på $40.000, faste og variable spreads, innflytelse opp til 1: 400, kontoansvarlig, PRIME -kontrakter, opptil 200% ekstra bonus, varsler og signaler, ekspressoverføringer.

Galore Pro kontotyper
Galore Pro kontotyper

I det følgende bildet kan du ha mer informasjon om kontotype. Klikk her for å se bildet i full størrelse.


Las plattformer å operere som Galore Pro tilbyr er: egen plattform y MT4.

Vi vil nå analysere de forskjellige ressursene og hjelpemidlene for handelsmenn som Galore Pro tilbyr på sitt nettsted. Vi tror at ressursene og hjelpen som tilbys på nettstedet kan være et godt poeng til fordel for megleren.

Galore Pro nettsted
Galore Pro nettsted

Galore Pro tilbyr følgende hjelpemidler eller ressurser til handelsmenn eller interesserte parter: informasjon om tjenestene den tilbyr, forklaring av noen viktige konsepter, egentlig ikke mye mer enn dette.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

| Annen informasjon om Galleri Pro |

Vi gir deg litt mer informasjon i tilfelle du vil kontakte selskapet, eller se nettstedet for deg selv.

Nettsted: massevis.pro

Telefon: + 44 151 947 0674

elektronisk post: [e-postbeskyttet]

>>> Vurdering på Galleri Pro <<

Avslutter med denne delen, etter vår mening Tror vi at selskapet Galleri Pro er pålitelig? Bør du investere pengene dine med selskapet?

Etter å ha analysert det, anbefaler vi å være forsiktig, siden det er en megler som ikke er regulert og ligger i et veldig usikkert land for denne typen handlinger, i tillegg finner vi mange som er negative og underholdende når vi ser etter anmeldelser om Galore Pro. om denne megleren. Vi foreslår at du er forsiktig.

Oppmerksomhet ⛔ : i februar 2021 la CONSOB til Galleri Pro til listen over falske finansielle selskaper for å handle uten autorisasjon. VI FORESLÅER EKSTREM FORSIKTIG ⛔
➡️ Link til CONSOBs advarsel fra februar 2021 ⚠️

Oppmerksomhet ⛔ : i mai 2021 FSMA (Belgia) lagt til Galleri Pro til listen over falske finansielle selskaper for å handle uten autorisasjon. VI FORESLÅER EKSTREM FORSIKTIG ⛔
➡️ Link til FSMA Mai 2021 Advarsel ⚠️

Oppmerksomhet ⛔ : I september 2023 har BAFIN lagt til Galleri Pro til listen over falske finansielle selskaper for å handle uten autorisasjon. VI FORESLÅER EKSTREM FORSIKTIG ⛔
➡️ Link til BAFINs advarsel fra september 2023 ⚠️

Vi anbefaler alltid å jobbe bare med riktig regulerte selskaper, er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere?

Du må forstå at et av de få tiltakene som virkelig sikrer kundenes penger, er reguleringen av megleren, det vil si at det sannsynligvis er det viktigste i enhver megler; AT DET HAR EN GOD REGULERING, IKKE LATES. God regulering betyr at det er en autoritet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan klage på.

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du vår mening ikke er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme, du kan også legge igjen en kommentar på nettstedet vårt med din erfaring hvis du er klient hos megleren.

Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme.

[demokrati id=”968″]
Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

4 kommentarer til «Galore Pro: Vurdering og kommentarer»

 1. Pablo-1 Svar

  bafin rapporterte dette selskapet, vær forsiktig.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Pablo, takk for at du kommenterer Galore Pro. Denne megleren er en SCAM. Bafin (tysk finanstilsyn) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se lenke BAFIN). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Diego Svar

  De lurer deg til å sette inn mer, så mye du kan, og når dette er gjort gjør de en dårlig investering og sier at du har tapt alt. Dessverre hadde jeg en veldig dårlig opplevelse, jeg mistet alt jeg hadde og jeg vil ikke at det skal skje med noen andre

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Diego, takk for at du delte din erfaring med Galore Pro. Denne megleren er en svindel. Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det. De prøver alltid å manipulere deg, de vil ikke returnere pengene dine, verken den første eller hvis du sender dem senere, vil du ikke se det lenger, prøv å kreve gjennom chatten vår.
   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *