✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om Generation Zoe

Analyse av generasjon Zoe

➡️ I denne delen skal vi analysere Generasjon Zoe (også kalt med navnet: zoe.smile.com), Det handler om en økonomisk opplæringskurs. Er Generation Zoe virkelig anbefalt å foreta en investering? Er det bedre å ikke investere med dette selskapet? Er det en sikker side? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det.

deretter finner du følgende: meninger om Generation Zoe ✅, krav, klager, erfaringer, analyse av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og viktigst av alt: Er Generation Zoe et trygt nettsted? ⛔ Kan vi stole på dette selskapet? ✅ Vil vi kunne ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen om dette investeringsselskapet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

ℹ️ Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

 • Generasjon Zoe nevner ikke hvilket selskap den tilhører.
 • Angående din plassering, nettstedet opererer fra Argentina.
 • Hvis vi analyserer sikkerheten din, observerer vi at Generación Zoe ikke har noen form for regulering.

MERK FØLGENDE: Generation Zoe er et nettsted IKKE REGULERT.

📌 husk: det beste (og sikreste) alternativet er regulerte meglere, da de må oppfylle svært strenge krav. Å jobbe med en uregulert megler er svært risikabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nå fortsetter vi med å analysere kontotyper tilbudt av Generación Zoe, i dette tilfellet fant vi ikke informasjon som indikerer eksistensen av forskjellige typer kontoer.

La plattform å operere Det Generation Zoe tilbyr er: egen plattform.

Ressurser | Nettsted

Her skal vi undersøke de forskjellige ressurser og hjelpemidler for handelsmannen som Generación Zoe oppgir på sin nettside. Vi tror at ressursene og hjelpen som gis på nettsiden kan være en stor fordel for megleren.

Generation Zoe nettsted
Generation Zoe nettsted

Generasjon Zoe gir følgende hjelpemidler eller ressurser til handelsmenn eller interesserte parter: en kort forklaring om tjenestene den tilbyr, ofte stilte spørsmål, ikke mye mer.

Nyheter om Generation Zoe

Vi har mottatt informasjon om prosessen som den paraguayanske påtalemyndigheten satte i gang mot Zoé på sine kontorer i Asunción, Paraguay. For mer informasjon se følgende videoer:

Nye nyheter om Generation Zoe (februar 2022)

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

En annen informasjon Generasjon Zoe

 

🔻 Vi vil gi deg litt mer informasjon i tilfelle du ønsker å kontakte selskapet, eller se nettsiden selv. 🔻

 • 🌏 Nettsted: zoe.smile.com | zoecapital.com.ar | zoelatam.com.ar | zoecomunicaciones.com/zoe-capital | zoecapital.com.ar | zoe.trading | instagram.com/generacionzoe1 | instagram.com/zoe.coach1 | instagram.com/Zoecapital.arg | www.instagram.com/broker.zoe | www.instagram.com/generacion.zoe.capital
 • 📞 Telefonnummer: har ikke
 • 📧 E-post: har ikke
 • Noen mennesker promoterer Generation Zoe: instagram.com/leonardocositorto/ Leonardo Cositorto og instagram.com/maxjbatista/ Max Batista

Kanskje du lurer på hvorfor vi anmeldte Generation Zoe. Vi gjør denne anmeldelsen og vurderingen, fordi vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som ber om påliteligheten til det aktuelle selskapet. Vi liker å tro at vurderingssiden vår hjelpe investorer, gir nøkkelinformasjon om selskapet, avslører vi informasjon som enhver investor burde vite før du er tilbøyelig eller ikke, ved å investere i et selskap av investering.

Du er en representant for dette selskapet? Vi anbefaler at du legger igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Verdivurdering på Generasjon Zoe

Avslutter med denne delen, etter vår mening: Tror vi at Generation Zoe-selskapet er pålitelig? Bør du investere pengene dine i selskapet? Er de et anbefalt selskap? ⭐ Analyse av 2022 ⭐

❌ Etter å ha undersøkt det, anbefaler vi deg å være forsiktig, siden det er en ulovlig selskap, klart etablert for å ta penger fra folk gjennom bedrag og juks. Det er ikke veldig gjennomsiktig, siden det ikke tilbyr juridisk informasjon, det viser ikke data om registreringen og det mangler også noen form for regulering (uregulert selskap). ❌


Kort sagt: Det virker ikke som en god idé, vi anbefaler å være forsiktig.


MERK FØLGENDE!: Generación Zoe har allerede minst 4 klager fra latinamerikanske regulatoriske enheter:

OPPDATERING:  I februar 2022 startet Interpol og andre myndigheter søket etter menneskene bak Generación Zoe.. OPPDATERT NYHET:

⛔ Merknad ⛔ : i mars 2022 har CNMV lagt til Generasjon Zoe til din liste over uredelige finansselskaper, for å handle uten autorisasjon. ⛔ VI FORESLÅR EKSTREMT FORSIKTIGHET ⛔

➡️ Lenke til CNMV-varselet fra mars 2022

ATTENTION: i april 2022 En av lederne for Generación Zoe, Leonardo Cositorto, ble arrestert av Interpol og sitter i fengsel. Deretter artiklene som bekrefter denne informasjonen:

Nation-artikkelen

Infobae-artikkel

⛔ Oppmerksomhet ⛔: selskapet Generasjon Zoe er knyttet til Sunrise trenerEt selskap med dårlig rykte.

⛔Oppdater⛔: Ifølge argentinske aviser er eierne av selskapet fortsatt varetektsfengslet. ⛔ VI FORESLÅ EKSTREM FORSIKTIG ⛔

⚠️ VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG ⚠️


Vårt råd: vi anbefaler alltid å jobbe bare med behørig regulerte selskaper, Er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere? Hvorfor investere hos en uregulert eller dårlig regulert megler, når du kan investere hos en megler regulert av en seriøs regulator?

📌 Ikke glem: Et av få tiltak som sikrer kundenes penger er meglerreguleringMed andre ord er det sannsynligvis det viktigste trekket for enhver megler; HAR GOD REGULERING. God regulering betyr at det er en myndighet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan sende inn en klage. 📌

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du ikke vår mening er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme også Legg igjen en kommentar på vårt nettsted med din erfaring med denne megleren.

 

🔻🔻 Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme. 🔻🔻

 

[demokrati id=”1543″]

 

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

280 kommentarer til «Generation Zoe: Vurdering og kommentarer»

 1. bullfight Svar

  Alt er en stor svindel og jeg investerte i oktober 2021. Jeg betaler virkelig prisen for å bli svindlet og være blind i min alder, uten å vite om disse store svindlerne, spesielt for den som setter deg i denne situasjonen siden man stoler på personen hvem legger dem inn for å komme inn her og hvordan kan dette være mitt tilfelle

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei, Lidia, du må kontakte oss slik at saken din kan vurderes. Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til vår chat eller se gjennom skjemaet på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Antonela, takk for at du ga ny informasjon om ZOE-svindelen, alle de stjålne pengene må returneres.

   Hilsener.

 2. Javier Olmos B. Svar

  Generasjon Zoe, din søppel.
  I dag, nesten et år etter begynnelsen av hans debakel, sitter Leonardo Cositorto i Bouwer-fengselet med forebyggende forvaring, i en svindelsak som er ansvarlig for aktor Juliana Companys, sammen med resten av hans ledelse, som hans nummer 2, eksotisk ontologisk coach "Max" Batista. Han kan sitte i fengsel i alle andre deler av landet. De forfølger ham også med straffesaker i Rosario, Salta, Corrientes, i Buenos Aires føderale jurisdiksjon for hvitvasking av penger. Det er et batteri av sivile og kommersielle søksmål mot deg fra kreditorer som fortalte historiene sine med papirer. Men i Córdoba er det handling, nettopp i Villa María, der aktor Companys raidet Zoes hovedkontor i det indre av landet i februar i fjor, bevegelsen som markerte begynnelsen på slutten for den påståtte Ponzi-ordningen.
  https://www.infobae.com/sociedad/policiales/2022/10/19/la-estafa-de-leonardo-cositorto-con-su-generacion-zoe-ascenderia-a-los-120-millones-de-dolares/

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Javier, vi håper at de betaler for all skaden de har gjort og returnerer pengene til de berørte.

   Hilsener.

 3. Miki Svar

  Det er ikke nok for denne Cositorto-svindleren fra Generation Zoe, han er i fengsel, han og hans kriminelle kolleger fortsetter, han insisterer på å fortsette å svindle, se dette notatet nedenfor, nå har den menneskelige rotta laget et nytt pyramidespill, Return what was stjålet, rotte, en fremtidig svært svart lovbryter.
  Varsel for den nye pyramideplattformen lansert av Cositorto
  Til tross for at han ble arrestert i Córdoba, startet lederen for holdingselskapet et firma kalt "All Us Education".

  Det er utrolig, se neste lenke.

  https://www.ellitoral.com.ar/corrientes/2022-10-3-1-0-0-cositorto-lanzo-otra-plataforma-piramidal-y-las-victimas-de-generacion-zoe-esperan-justicia

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Miki, takk for at du kommenterer GENERACIÓN ZOE. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

 4. Jennifer Rapola Svar

  Hallo; Det har gått måneder siden jeg sjekket kontoen min og jeg fant ut at Zoe ikke lenger eksisterer, hvordan gjør jeg min månedlige reinvestering nå fra Zoe?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Jennifer, Zoe ble demontert, det var en svindel, denne svindleren har endelig falt, vi håper at rettferdigheten låser ham inne i mange år for all smerten han har forårsaket mange familier, regulatorer og seriøse aviser hadde allerede gitt informasjon for å varsle investorer om ikke å falle for svindel som Generation Zoe.

   Vi har advart om dem lenge, disse selskapene forsvinner som regel fra den ene dagen til den andre. Hovedsvindleren heter Cositorto, han har satt opp Zoes svindel og vi vet at han er en svindel fra begynnelsen. Takk for kommentaren om Generation Zoe. Dette selskapet er en SCAM:

   * CNV (Paraguayan Financial Regulator) har allerede advart om dem, på grunn av svindel og ikke er regulert (Se CNV-lenke).
   * Det argentinske CNV har også utstedt en advarsel om disse svindlerne ((Se lenke CNV Argentina).
   * SBS of Peru har også lagt ut en advarsel om disse svindlerne: (Se lenke SBS Peru).

   Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, de setter ikke pengene på markedet, de viser dem bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Du kan søke etter lederen Leandro Cositorto i google og du vil finne alle slags svindel relatert til denne karakteren, de er alle svindel, MYE OPPMERKSOMHET !!!

   Les denne siste nyheten: Crypto Nyheter Zoe y Paraguayansk politi slo til mot Zoes kontor y The Journal (Argentina) y Dagbok A24 y The Nation (Argentina). omfang. Cositorto ønsket av Justice

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 5. Brandon Javier Castro Osorio Svar

  https://www .facebook .com/100074045995492/videos/ 488265816505962/

  øyevenner ikke bli svindlet igjen dette dukket opp på facebook

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Brandon, siden april 2022 har vi advart, takk for kommentaren til Sunrise Coach (de er de samme generasjons Zoe-svindlerne med eieren i fengsel). Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV PENGENE DINE, VI HJELPER DEG.

   Hilsener.

 6. Leonardo Svar

  https://www. facebook .com/profile.php?id=100074045995492

  den nye svindleren i colombia

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Leonardo, siden april 2022 har vi advart deg, takk for kommentaren til Sunrise Coach (de er de samme svindlerne fra Generación Zoe med eieren i fengsel). Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 7. Xavier stropp Svar

  i Colombia dukker nå medskyldige opp med noe nytt

  Carlos Vera er i Ciudad De Resistencia – El Chaco-provinsen.
  ·
  OSS ALLE💚💙💚💙
  Det er riktig tidspunkt å bli med og gå inn på plattformen hvis du allerede tilhørte teamet. På samme måte sendes invitasjonen til nye personer som ønsker å være med, fra 1. oktober vil de kunne gjøre det.
  Vi har muligheten til å gjøre en forskjell. Ikke hold deg ute. Private henvendelser.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Javier, du må være på vakt og ikke falle for denne svindelen igjen, selv om den endrer navn, er de de samme svindlerne som alltid, det eneste de vil ha er pengene dine i bytte mot falske løfter.

   Hilsener.

 8. Lucas A. Svar

  Kjære disse rottene er fortsatt bak lås og slå. Zoes kriminelle, alle fanger og pengene dukker ikke opp, søppelsvindlere med forskrifter av tvilsomt alvor, har gjort mye skade på vår familie og venner, la oss ikke slutte å fordømme. Jeg legger igjen en lenke under dagens rapport fra en avis. Takk for rapporteringen, god ettermiddag. Luke.

  https://www.infobae.com/sociedad/policiales/2022/08/19/cayeron-los-otros-contadores-de-generacion-zoe-el-oscuro-fideicomiso-para-captar-dinero-y-el-intento-por-entrar-a-la-bolsa-de-valores/

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Lucas, takk for at du ga ny informasjon om fremdriften i etterforskningen av Leonardo Cositorto og Generaxción Zoe-svindel.

   Hilsener.

 9. eddy maria lopez leon Svar

  Jeg ble svindlet av Zoe og jeg tror det ikke er en regulert megler, vi er 4 og han er i Cordoba, Argentina og i Mexico grunnla han Zoe handelshøyskole hvor investeringer ble satt inn via overføring og jeg har kvitteringene.
  Tror du at noe fortsatt kan gjøres?I Mexico er den juridiske representanten Luis Enrique Cen

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei eddy, denne svindleren har endelig falt, vi håper at rettferdigheten låser ham inne i mange år for all smerten han har påført mange familier, regulatorer og seriøse aviser hadde allerede gitt informasjon for å varsle investorer om ikke å falle for svindel som Generation Zoe.

   Vi har advart om dem lenge, disse selskapene forsvinner som regel fra den ene dagen til den andre. Hovedsvindleren heter Cositorto, han har satt opp Zoes svindel og vi vet at han er en svindel fra begynnelsen. Takk for kommentaren om Generation Zoe. Dette selskapet er en SCAM:

   * CNV (Paraguayan Financial Regulator) har allerede advart om dem, på grunn av svindel og ikke er regulert (Se CNV-lenke).
   * Det argentinske CNV har også utstedt en advarsel om disse svindlerne ((Se lenke CNV Argentina).
   * SBS of Peru har også lagt ut en advarsel om disse svindlerne: (Se lenke SBS Peru).

   Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, de setter ikke pengene på markedet, de viser dem bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Du kan søke etter lederen Leandro Cositorto i google og du vil finne alle slags svindel relatert til denne karakteren, de er alle svindel, MYE OPPMERKSOMHET !!!

   Les denne siste nyheten: Crypto Nyheter Zoe y Paraguayansk politi slo til mot Zoes kontor y The Journal (Argentina) y Dagbok A24 y The Nation (Argentina). omfang. Cositorto ønsket av Justice

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *