✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

gfemarkets anmeldelser

Analyse på GFE Markets

➡️ I denne delen skal vi analysere GFE Markets (også kalt med navnet: gfemarkets.com), Det handler om en Forex, Cryptocurrency og CFD megler. Er GFE Markets virkelig anbefalt å foreta en investering? Er det bedre å ikke investere med dette selskapet? Er det en trygg megler? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det.

deretter finner du følgende: meninger om GFE Markets ✅, krav, klager, erfaringer, analyse av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og viktigst av alt: Er GFE Markets et trygt nettsted? ⛔ Kan vi stole på dette selskapet? ✅ Vil vi kunne ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen om dette investeringsselskapet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

ℹ️ Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

 • ❌ GFE Markets nevner å være en del av GFE Management Ltd.
 • ❌ Når det gjelder beliggenheten, er selskapet basert i Saint Vincent og Grenadinene.
 • ❌ Hvis vi analyserer deres sikkerhet, merker vi at GFE Markets ikke nevner noen regulering.

MERK FØLGENDE: GFE Markets er en megler IKKE REGULERT.

📌 husk: det beste (og sikreste) alternativet er regulerte meglere, da de må oppfylle svært strenge krav. Å jobbe med en uregulert megler er svært risikabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nå fortsetter vi med å analysere kontotyper som tilbys av GFE Markets, i dette tilfellet fant vi ikke informasjon som indikerer eksistensen av dem.

La plattform å operere som GFE Markets bruker er: proprietær plattform.

 

Ressurser | Nettsted

 

Her skal vi undersøke de forskjellige ressurser og hjelpemidler for traderen som GFE Markets tilbyr på sin nettside. Vi tror at ressursene og hjelpen som gis på nettsiden kan være en stor fordel for megleren.

gfemarkets nettsted
GFE Markets nettsted

GFE Markets gir følgende hjelp eller ressurser til tradere eller interesserte parter: en forklaring av tjenestene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, FAQ-seksjonen, ikke mye annet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

En annen informasjon GFE Markets

 

🔻 Vi vil gi deg litt mer informasjon i tilfelle du ønsker å kontakte selskapet, eller se nettsiden selv. 🔻

 • 🌏 Nettsted: gfemarkets.com
 • 📞 Telefonnummer: har ikke
 • 📧 E-post: kontakt fra skjemaet på nettsiden

Kanskje du lurer på hvorfor vi vurderer GFE Markets. Vi gjør denne anmeldelsen og vurderingen, fordi vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som ber om påliteligheten til det aktuelle selskapet. Vi liker å tro at vurderingssiden vår hjelpe investorer, gir nøkkelinformasjon om selskapet, avslører vi informasjon som enhver investor burde vite før du er tilbøyelig eller ikke, ved å investere i et selskap av investering.

Du er en representant for dette selskapet? Vi anbefaler at du legger igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Verdivurdering på GFE Markets

Avslutter denne delen, etter vår mening: tror vi at selskapet GFE Markets er pålitelig? Bør du investere pengene dine i selskapet? Er de et anbefalt selskap? ⭐ Analyse av 2022

❌ Etter å ha gjennomgått dette selskapet, råder vi deg til å utvise forsiktighet: (1) det er et ulovlig selskap (ikke autorisert til å motta penger eller ta imot nye kunder), (2) vi mener at det ble etablert for å ta penger fra folk gjennom bedrag og feller. (3) Det er ikke veldig gjennomsiktig, siden det ikke tilbyr juridisk informasjon om selskapet, det viser ikke data om dets registrering eller den virkelige plasseringen av dets kontorer. (4) I tillegg til dette mangler det regulering (det er et uregulert selskap). ❌


Kort sagt: Vær veldig forsiktig med denne typen selskaper. vi anbefaler det ikke.

MERK FØLGENDE!: i november 2022 FSMA lagt til GFE Markets til listen din uredelige finansselskaper, for å handle uten autorisasjon. VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG

MERK FØLGENDE!: i juli 2023 BAFIN lagt til GFE Markets til listen din uredelige finansselskaper, for å handle uten autorisasjon. VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG

➡️ Link til BAFINs ⚠️ Juli 2023-advarsel


Vårt råd: vi anbefaler alltid å jobbe bare med behørig regulerte selskaper, Er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere? Hvorfor investere hos en uregulert eller dårlig regulert megler, når du kan investere hos en megler regulert av en seriøs regulator?

📌 Ikke glem: Et av få tiltak som sikrer kundenes penger er meglerreguleringMed andre ord er det sannsynligvis det viktigste trekket for enhver megler; HAR GOD REGULERING. God regulering betyr at det er en myndighet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan sende inn en klage. 📌

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du ikke vår mening er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme også Legg igjen en kommentar på vårt nettsted med din erfaring med denne megleren.

 

🔻🔻 Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme. 🔻🔻

 

[demokrati id=”5017″]

 

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

8 kommentarer til «GFE Markets: Vurdering og anmeldelser»

 1. ANONYM Svar

  BAFIN fordømte dette selskapet, vær forsiktig.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei ANONYM, takk for at du skrev om GFE Markets. Denne megleren regnes som en SCAM. BAFIN (tysk finanstilsyn) har satt et varsel på dem, for mangel på regulering og for å villede kundene deres (Se lenke BAFIN).

   Vi foreslår å IKKE sende penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det som vei.

   Hvis når du ber om uttak, ber de deg om mer for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnene på rådgiveren din, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra, etc.

   For å få pengene tilbake, snakk med vår CHAT eller fyll ut skjemaet på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luca, takk for kommentaren til GFE Markets. For tiden regnes det som en SCAM. FSMA (den belgiske finanstilsynsmyndigheten) har satt et varsel på dem for ikke å ha reguleringen for å utføre aktiviteten deres (Se FSMA-lenke).

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Simonon, takk for kommentaren din om GFE Markets. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Julio Ramirez Svar

  god morgen jeg kan ikke ta ut venner, gfe markets har pengene mine

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Julio Ramírez, takk for kommentaren din om GFE Markets. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *