✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

Globale Prime-anmeldelser

Analyse på Global Prime

➡️ I denne delen skal vi analysere Global Prime (også kalt med navnet: globalprime.com), A Forex, Cryptocurrency og CFD megler. Er Global Prime virkelig anbefalt å foreta en investering? Er det bedre å ikke investere med dette selskapet? Er det en trygg megler? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det.

deretter finner du følgende: meninger om Global Prime ✅, krav, klager, erfaringer, analyse av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og viktigst av alt: Er Global Prime et trygt nettsted? ⛔ Kan vi stole på dette selskapet? ✅ Vil vi kunne ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen om dette investeringsselskapet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

ℹ️ Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

 • Global Prime nevner å være en del av Global Prime LTD, Gleneagle Securities PTY Limited, Global Prime FX Ltd og Argamon PTY Ltd.
 • Angående din plassering, ifølge nettstedet har selskapet kontorer i Østerrike, Seychellene og Vanuatu.
 • Hvis vi analyserer sikkerheten din, merker vi at Global Prime er regulert av FSA og VFSC.

MERK FØLGENDE: Global Prime har en regulering av LAV KVALITET.

📌 husk: det beste (og sikreste) alternativet er regulerte meglere, da de må oppfylle svært strenge krav. Å jobbe med en uregulert megler er svært risikabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nå fortsetter vi med å analysere kontotyper som Global Prime tilbyr, i dette tilfellet fant vi ikke informasjon som indikerer eksistensen av ulike typer kontoer.

La plattform å operere som Global Prime tilbyr er: MetaTrader, FIX API, Webtrader, TradingView og Trading Evolution.

 

Ressurser | Nettsted

 

Her skal vi undersøke de forskjellige ressurser og hjelpemidler for traderen som Global Prime oppgir på sin nettside. Vi tror at ressursene og hjelpen som gis på nettsiden kan være en stor fordel for megleren.

Global Prime-nettstedet
Global Prime-nettstedet

Global Prime gir følgende hjelp eller ressurser til tradere eller interesserte parter: en kort forklaring om tjenestene den tilbyr, live-diagrammer, markedsnyheter og analyser, FAQ-seksjonen, ikke mye annet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

En annen informasjon Global Prime

 

🔻 Vi vil gi deg litt mer informasjon i tilfelle du ønsker å kontakte selskapet, eller se nettsiden selv. 🔻

 • 🌏 Nettsted: globalprime.com
 • 📞 Telefonnummer: +61 (2) 8379 3622 XNUMX
 • 📧 E-post: [e-postbeskyttet]

Kanskje du lurer på hvorfor vi anmeldte Global Prime. Vi gjør denne anmeldelsen og vurderingen, fordi vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som ber om påliteligheten til det aktuelle selskapet. Vi liker å tro at vurderingssiden vår hjelpe investorer, gir nøkkelinformasjon om selskapet, avslører vi informasjon som enhver investor burde vite før du er tilbøyelig eller ikke, ved å investere i et selskap av investering.

Du er en representant for dette selskapet? Vi anbefaler at du legger igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Verdivurdering på Global Prime

Avslutter med denne delen, etter vår mening: Tror vi at Global Prime-selskapet er pålitelig? Bør du investere pengene dine i selskapet? Er de et anbefalt selskap? ⭐ Analyse av 2022 ⭐

Etter at du har undersøkt det, anbefaler vi vær forsiktig, siden det er et klart etablert selskap å ta penger fra folk gjennom bedrag og juks. Det er veldig litt gjennomsiktig, hovedkvarteret ligger i en anerkjent skatteparadis, derfor er dens regulering praktisk talt null og risikoen for å tape penger er mye høyere. ❌

⛔ Oppmerksomhet ⛔: I september 2023 la CNMV Tradeview til sin liste over uredelige finansselskaper, for å ha handlet uten autorisasjon. ⛔ VI FORESLÅR EKSTREMT FORSIKTIGHET ⛔

➡️ Lenke til CNMV-advarselen fra september 2023


Kort sagt: Det virker ikke som en god idé, vi anbefaler å være forsiktig.


Vårt råd: vi anbefaler alltid å jobbe bare med behørig regulerte selskaper, Er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere? Hvorfor investere hos en uregulert eller dårlig regulert megler, når du kan investere hos en megler regulert av en seriøs regulator?

📌 Ikke glem: Et av få tiltak som sikrer kundenes penger er meglerreguleringMed andre ord er det sannsynligvis det viktigste trekket for enhver megler; HAR GOD REGULERING. God regulering betyr at det er en myndighet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan sende inn en klage. 📌

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du ikke vår mening er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme også Legg igjen en kommentar på vårt nettsted med din erfaring med denne megleren.

 

🔻🔻 Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme. 🔻🔻

 

[demokrati id=”4391″]

 

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

4 kommentarer til «Global Prime: Vurdering og anmeldelser»

 1. ANONYM Svar

  CNMV fordømte dette selskapet, vær veldig forsiktig.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei ANONYM, takk for at du skrev om Global Prime. Denne megleren regnes som en SCAM. CNMV (spansk finanstilsynsmyndighet) har lagt et varsel på dem, for mangel på regulering og for å lure kundene deres (Se CNMV-lenke).

   Vi foreslår å IKKE sende penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det som vei.

   Hvis når du ber om uttak, ber de deg om mer for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnene på rådgiveren din, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra, etc.

   For å få pengene tilbake, snakk med vår CHAT eller fyll ut skjemaet på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. rosa merker Svar

  Jeg finner ikke en måte å ta ut penger på

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Rosa, takk for kommentaren til Global Prime. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *