✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om GMT Direct Er det et selskap vi kan stole på eller om det er upålitelig. Les vår detaljerte analyse for å lære mer!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om GMT Direct, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedgmtdirect.com
🏠 selskap* Den nevner ikke hvilket selskap den tilhører.
🇧🇷 regulering Nevner ikke å være regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet][e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseDen nevner å være lokalisert på Sq de Meeûs 35, 1000 Bruxelles, Belgia
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert på: 2023-11-20
firma typeMegler av aksjer, forex, råvarer, indekser og kryptovalutaer

Bedrift: ⚠️ GMT Direct opplyser ikke om selskapets tilknytning. Det er viktig å utvise forsiktighet, da dette tyder på en klar mangel på åpenhet.

Sted: ⚠️Selskapet nevner å være lokalisert i Belgia, men vi mener dette er falsk informasjon.

Nå kan vi kommunisere vår bekymring for flere kjennetegn ved dette selskapet.

Hva er GMT Direct?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det GMT Direct er en megler for aksjer, valuta, råvarer, indekser og kryptovaluta .

Kontotyper

typer kontoerMINIMUM INNSTILLING
BASIC $250
SILVER$10000
GULL$50000
PLATINUM$100000
DIAMOND$500000

Informasjon på nettet

ENKEL nettside

Her viser vi deg et skjermbilde av GMT Direct-nettstedet, som er gmtdirect.com. Fangsten ble gjort i juni 2024.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Vi har funnet følgende telefonnummer: 3901119622619

– Vi har funnet følgende e-post: [e-postbeskyttet][e-postbeskyttet]

GMT direkte regulering

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

🚫 GMT Direct Final Rating 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til GMT Direct, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Den nevner å være lokalisert på et sted som anses som trygt som Belgia, men vi mener at dette er falsk informasjon som de prøver å lure kunder med.

regulering: De nevner ikke noe om reguleringen, det vil si: vi snakker om et uregulert selskap med en påfallende mangel på klarhet og seriøsitet.

Husk at selskapet har blitt rapportert av forskjellige finanstilsynsmyndigheter (i dette tilfellet FSMA, den belgiske myndigheten for finanstjenester og markeder). Bruk EKSTREMT FORSIKTIGHET.

Dette selskapet nevner ikke hvilket selskap det er en del av, vær forsiktig, det er en klar mangel på seriøsitet og åpenhet.

Dette selskapet tilbyr automatiserte investeringer, som vi anser som svært utrygge. Vær veldig, veldig forsiktig.

GMT Direct kaller seg en megler lokalisert i Belgia, et sted som kan skryte av sikkerhet. Denne påstanden mangler imidlertid troverdighet og kan være et forsøk på å villede kunder. Videre tyder mangelen på informasjon om reguleringen på at selskapet opererer uten tilsyn, noe som gjenspeiler mangel på åpenhet og seriøsitet. Denne mangelen på åpenhet forsterkes av klager fra finansregulatorer som belgiske FSMA, som understreker behovet for å utvise ekstrem forsiktighet når man vurderer ethvert partnerskap med GMT Direct.

Selskapet gir heller ikke detaljer om selskapets tilknytning, noe som reiser spørsmål om dets legitimitet og troverdighet. I tillegg, ved å tilby automatiserte investeringer, legger GMT Direct til ytterligere et lag med risiko for investorer, siden denne tilnærmingen kan øke eksponeringen for potensiell svindel eller uetisk praksis.

🚨🚨 For å konkludere: Av de nevnte grunnene konkluderer vi med at dette selskapet ikke er veldig seriøst eller trygt. Det er viktig å gå frem med stor forsiktighet, siden det er flere bekymringsfulle tegn. 🚨🚨

Oppdateringer

GMT Direkte nyheter:

Dato Oppdatering – nyheter
Juni 2024Klage mot GMT Direct finansregulator FSMA, den belgiske myndigheten for finanstjenester og markeder

Vi gjør oppmerksom på at selskapet allerede har klager fra finanstilsyn. Vær veldig forsiktig!

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med GMT Direct.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av GMT Direct

I tilfelle du har blitt svindlet og ønsker å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, kan du finne rådene våre i FAQ-delen nedenfor.

Slik rapporterer du GMT direkte

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet og ønsker å sende inn en klage, nedenfor i FAQ-delen viser vi deg den beste måten å gjøre det på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til GMT Direct?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere GMT Direct?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er GMT Direct pålitelig?

Nei. GMT Direct er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: det hevder å være lokalisert i Belgia, men mangelen på åpenhet om den faktiske plasseringen reiser spørsmål om troverdigheten. Fraværet av informasjon om reguleringen antyder at den opererer uten tilsyn, noe som indikerer mangel på seriøsitet og pålitelighet. I tillegg har det blitt rapportert av belgiske FSMA, som understreker behovet for forsiktighet når man vurderer enhver interaksjon med selskapet. Den gir ikke detaljer om virksomhetstilknytningen, noe som gjenspeiler mangel på åpenhet. Den tilbyr automatiserte investeringer, en praksis vi anser som risikabel. Ekstrem forsiktighet anbefales når du arbeider med GMT Direct.

Hvordan få tilbake penger fra GMT Direct?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «GMT Direct: mening og kommentarer – Er det en svindel?»

 1. Daniela Svar

  Dette selskapet er en bløff. Jeg sier deg fra min egen erfaring, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Daniela, takk for at du skrev om GMT Direct. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke invester mer penger, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt og beholder pengene fra det øyeblikket de når deres kontoer, de kommer aldri inn i markedet, alt er forberedt slik at de tjener du mister pengene dine for å ha unnskyldningen for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber deg om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Betal aldri det!, det er varselet, fra det øyeblikket må du vite at du er kunde hos en svindelmegler, og selv om du betaler vil de aldri returnere det til deg.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *