✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet GTR Academy er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om GTR Academy, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedgtr.akademi
🏠 selskapGTR Academy
🇧🇷 reguleringIkke regulert (ikke aktuelt)
📧 EpostEier ikke (kontakt fra deres sosiale nettverk)
📈 Plattformegen plattform
📌 adressedesconocido
🕑 Nettstedets alderNettstedet registrert: 18. april 2021
firma typeOnline investeringsakademi

Firma: GTR Academy nevner ikke hvilket selskap det tilhører. Vær veldig forsiktig, vi la merke til en tydelig mangel på åpenhet.

Sted: GTR Academy nevner ikke hvor det ligger, å stole på et selskap som ikke nevner hvor det ligger er veldig farlig, vær forsiktig.

Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er GTR Academy?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det GTR Academy er et nettbasert investeringsakademi, som dekker ulike alternativer som handel, metaverse, bruk av kryptovalutaer, kunstig intelligens, blant annet.

Kontotyper

GTR Academy tilbyr 2 forskjellige kontotyper:

medlemskapprecio
GTR Basic159 USD/måned
GTR VIP249 USD/måned

Informasjon på nettet

GTR nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av nettstedet til GTR Academy, som er gtr.academy. Fangsten ble gjort i November 2023.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

Dette selskapet oppgir ingen kontaktinformasjon; Ingen e-post eller telefonnummer. Hva betyr dette? At en bedrift ikke oppgir kontaktinformasjon er et veldig dårlig tegn. Tenk deg at du har et problem eller en klage, og du har ingen mulighet til å kontakte dem. Det høres virkelig ille ut, ikke sant?

🚫 Sluttevaluering av GTR Academy 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til GTR Academy, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Det er ikke nevnt hvor den ligger.

Selskapet har pyramideegenskaper, vær forsiktig.

Selskapet nevner heller ikke noen form for kontakt; Hvis du trenger å kontakte dem for en nødsituasjon, hvordan vil du gjøre det? Vær forsiktig.

Dette selskapet nevner ikke hvilket selskap det er en del av, vær forsiktig, det er en klar mangel på seriøsitet og åpenhet.

GTR Academy Advarsel: Mangel på åpenhet og tegn på pyramidesystem

Når man vurderer å delta i GTR Academy, er det avgjørende å synliggjøre mangelen på åpenhet i vesentlige aspekter. Utelatelse av vilkår og betingelser for bruk, samt en personvernpolicy, reiser betydelige bekymringer om sikkerheten til dataene som gis. Åpenhet i håndteringen av sensitiv informasjon er avgjørende, og fraværet av disse grunnleggende elementene kan utsette deltakerne for unødvendige risikoer.

I tillegg er det indikasjoner som støttes av kommentarer som fordømmer mulig pyramidesystempraksis, som hever røde flagg rundt integriteten til banen. Registrerte rådes til å utvise ekstra forsiktighet og se etter kurs som tilbyr et klart etisk rammeverk og spesifikke detaljer om hvordan personopplysninger håndteres. Å investere i finansiell kunnskap må gå hånd i hånd med å beskytte personvernet og integriteten til pedagogisk innhold.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

GTR Academy videoanmeldelse

Oppdateringer

Nyheter om GTR Academy:

Dato Oppdatering – nyheter
-Ingen nyheter for øyeblikket

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”3058″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med GTR Academy.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av GTR Academy

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du GTR Academy

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til GTR Academy?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere GTR Academy?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er GTR Academy pålitelig?

Nei. GTR Academy er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) Nevner ikke informasjon om plasseringen 2) Siden er relativt ny, noe som kan være farlig på grunn av manglende erfaring 3) selskapet har pyramidale egenskaper

Hvordan få tilbake penger fra GTR Academy?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

48 kommentarer til «GTR Academy: Meninger og kommentarer – Er det en svindel?»

 1. Rony Malverde Svar

  De inviterer meg, og jeg spurte dem om de er regulert av bankkommisjonen, og de sa nei, fordi de ikke håndterer penger, de bare hjelper til med å skaffe dem, og de sendte meg til og med deres antatte registrering hos finansministeren, alt er klart veldig ekte, men jeg vet ikke

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Rony, takk for at du skrev om GTR Academy og for å gi din personlige opplevelse. Denne megleren/skolen er en SCAM, kursene de tilbyr gir ikke noe du ikke finner på gratis internett.

   De vil koble deg til en megler som de er i samspill med hvis eneste mål er å rane deg, manipulere operasjoner manuelt, alt er forberedt på at du kan tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha unnskyldningen for å beholde dem.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Smaragd Marco Svar

  Tusen takk for analysen og for å hjelpe meg med å få tilbake min tapte kapital.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Esmeralda, FANTASTISK!!!, så glad du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du betaler med kortet ditt, på nettsiden vår finner du dem alle, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her: KREV DINE PENGER

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

 3. Reyna Svar

  Hei, jeg har ikke fullført prosessen med gtr akademia ennå, men det ser ikke ut til at de ber meg om et større beløp hver gang jeg gjør et innskudd, i henhold til beløpet jeg er i ferd med å sette inn, er det det siste av 10 tusen, og for det vil jeg motta 150 tusen, men jeg vet ikke, og det er derfor hvis det viser seg å være et svindelbeløp for PS, vil jeg gjerne ta det av skjermbildet,

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Reyna, skjermbildene vil ikke hjelpe deg, de er svindlere og de vet det, og de bryr seg ikke om å lyve fordi de vet at det senere vil koste deg penger å få pengene tilbake, og du vil sannsynligvis ikke gjøre det, det er derfor de ikke bry deg om å lyve og jukse ærlige mennesker som deg.

   Ikke invester noe annet.

   Hilsener.

 4. MAURO ALBERTO ORTEGA LOPEZ Svar

  Jeg tapte pengene mine med dem, jeg ble svindlet, faktisk og jeg sendte en melding til siden deres for å kreve det, de la mye press på meg for å få folk inn, de gir deg trinn, men de er ikke veldig etiske, du har for å motivere potensielle kunder til og med å sette seg i gjeld. Det er sløsing med penger, med mindre du ønsker å være en del av en pyramidemodell og har mange følgere og ikke har noen etikk, så fortsett! Og også hvis du har en del for registreringen, må du ha rundt 8 tusen pesos mer i tilfelle din månedlige betaling går ut og du vil betale en annen (som jeg ikke anbefaler) og å sette penger i spill som de sender og valuta med "profesjonelle" "I tillegg til seminarer som presser deg til å delta fordi hvis du ikke deltar, understreker de at du ikke vil se overskudd hvis du ikke deltar, de presser deg konstant og lærer deg bare å manipulere folk. Jeg håper og du kan hjelpe meg å returnere pengene mine hvis du trenger bevis, jeg har ingen problemer med å gi dem til deg

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei MAURO ALBERTO, takk for at du kommenterer GTR Academy. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

 5. AnGi Svar

  De inviterer meg med en daglig jente som sender meg videoer av de som vinner med GTR, men jeg er i tvil, hva anbefaler dere jeg gjør?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Angi, takk for kommentaren til GTR Academy. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

 6. Jhoe Svar

  Jeg kjenner en person som håndterer det, og jeg tror det er ren svindel som jeg ikke forstår hvorfor de belaster og belaster

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Jhoe, takk for kommentaren til GTR Academy. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

 7. Juan Ramon Svar

  De inviterer meg og inviterer meg, men de vet at vi kan lære alt dette på internett og YouTube

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Juan Ramon, å være med GTR Academy er bortkastet tid og penger, de er manipulerende og løgnere.

   Hilsener.

   • Alma Ortega

    Hei god morgen. Jeg kjenner personlig Pedro Flores og han har alltid vært på de samme plattformene og prosessen er det samme presset for å få folk inn og de får deg til å låne penger. Jeg gjorde det da det ble kalt Wealth Generators. Jeg investerte, de sendte deg en kontrakt og alt om økonomien og merkelig nok når jeg skulle samle inn, gikk selskapet konkurs... Hver gang jeg ser dem lurer jeg på hvordan de klarer å tiltrekke seg folk og bli millionærer. Det er en måte å leve på...

    Takket være at jeg senere forsto at de ranet meg og at de ikke returnerte noe i det hele tatt.

    Jeg håper de ikke lar seg påvirke, de er alle Show-menn...
    Hilsen.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Alma, de er virkelig svindlere, de gjør alt for å få deg til å tro at du vil tjene mye penger og de ender opp med å beholde det du investerte, de finner opp fortjeneste og alt er falskt.

    Hilsener.

 8. Engel Svar

  Den eneste fanget oppmerksomheten min, men ved å søke og søke på forskjellige investeringsplattformer innså jeg at hvis det er veldig sjeldent kalles det GTR-akademiet siden det tilbyr deg mye, men ikke forteller deg fra hvilket selskap det er finansiert og ingenting, bare de selv at de er allierte de later som om de vinner.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Angel, snart vil vi tilby noen veldig gode kurs, vi har lukket en avtale og snart kommer de på nettsiden vår.

   Hilsener.

 9. Mikel OT Svar

  Svindel. Det er veldig tydelig. Du kan ikke stole på og investere i akademier (meglere) uten regulering, de returnerer aldri pengene dine, bare gjennom gjenopprettingstjenesten kunne jeg stoppe utbetalingene fra bankkontoen og gjenopprette. God informasjon takk. Miguel.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Mikel OT, takk for kommentaren til GTR Academy. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *