✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

Skriv inn handelskommentarer

Analyse om IntroTrade

➡️ I denne delen skal vi analysere Introhandel (også kalt med navnet: introtrade.pro), Det handler om en Forex, Cryptocurrency og CFD megler. Er IntroTrade virkelig anbefalt å foreta en investering? Er det bedre å ikke investere med dette selskapet? Er det en trygg megler? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det.

deretter finner du følgende: meninger om IntroTrade ✅, krav, klager, erfaringer, analyse av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og viktigst av alt: Er IntroTrade et trygt nettsted? ⛔ Kan vi stole på dette selskapet? ✅ Vil vi kunne ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen om dette investeringsselskapet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

ℹ️ Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

 • ❌ IntroTrade nevner ikke navnet på selskapet det tilhører. 
 • ❌ Når det gjelder plasseringen, er det ingen informasjon om den på nettstedet.
 • ❌ Hvis vi analyserer sikkerheten, observerer vi det IntroTrade har ingen form for regulering.

MERK FØLGENDE: IntroTrade er en megler IKKE REGULERT.

📌 husk: det beste (og sikreste) alternativet er regulerte meglere, da de må oppfylle svært strenge krav. Å jobbe med en uregulert megler er svært risikabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nå fortsetter vi med å analysere kontotyper som tilbys av IntroTrade, i dette tilfellet ser vi at den tilbyr 4 forskjellige kontoer:

 • Nybegynnerkonto: minimum innskudd på $500, velkomstbonus, handelssignaler.
 • Traderkonto: minimum innskudd på $2000, velkomstbonus, handelssignaler.
 • Investorkonto: $5000 minimum førsteinnskudd, velkomstbonus, handelssignaler.
 • Partnerkonto: $10000 XNUMX minimum førsteinnskudd, velkomstbonus, handelssignaler.

Handelsplattformen som IntroTrade bruker er: egen plattform.

 

Ressurser | Nettsted

 

Her skal vi undersøke de forskjellige ressurser og hjelpemidler for traderen som IntroTrade oppgir på sin nettside. Vi tror at ressursene og hjelpen som gis på nettsiden kan være en stor fordel for megleren.

Introhandelsnettsted
IntroTrade nettsted

IntroTrade gir følgende hjelp eller ressurser til tradere eller interesserte parter: en forklaring om tjenestene den tilbyr, live-diagrammer, ikke mye annet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

En annen informasjon Introhandel

 

🔻 Vi vil gi deg litt mer informasjon i tilfelle du ønsker å kontakte selskapet, eller se nettsiden selv. 🔻

 • 🌏 Nettsted: introtrade.pro
 • 📞 Telefonnummer: har ikke
 • 📧 E-post: har ikke

Kanskje du lurer på hvorfor vi vurderer IntroTrade. Vi gjør denne anmeldelsen og vurderingen, fordi vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som ber om påliteligheten til det aktuelle selskapet. Vi liker å tro at vurderingssiden vår hjelpe investorer, gir nøkkelinformasjon om selskapet, avslører vi informasjon som enhver investor burde vite før du er tilbøyelig eller ikke, ved å investere i et selskap av investering.

Du er en representant for dette selskapet? Vi anbefaler at du legger igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Verdivurdering på Introhandel

Avslutter denne delen, etter vår mening: tror vi at IntroTrade-selskapet er pålitelig? Bør du investere pengene dine i selskapet? Er de et anbefalt selskap? ⭐ Analyse av 2022

❌ Etter å ha undersøkt selskapet anbefaler vi forsiktighet. Det er et ulovlig selskap, det vil si at det ikke har de nødvendige autorisasjonene til å drive som selskap. Vi mistenker at det kan være et selskap du vil få problemer med å kunne ta ut pengene dine, de ser ut til å være upålitelige.

I tillegg til dette er det et svært ugjennomsiktig selskap, siden det ikke tilbyr juridisk informasjon, det viser ikke data om registreringen og det mangler også regulering (uregulert selskap).

Alle disse egenskapene får oss til å tenke at de er et veldig useriøst og farlig selskap å sende penger på. ❌


Kort sagt: virker ikke som en god idé vi foreslår å være forsiktig.

MERK FØLGENDE!: i juni 2022 FSMA (Belgia) lagt til IntroTrade til listen din falske finansielle selskaper, for å handle uten autorisasjon. VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG

➡️ Link til ⚠️ FSMA-advarselen for juni 2022

MERK FØLGENDE!: i desember 2022 ASF (Romania) lagt til IntroTrade til listen din falske finansielle selskaper, for å handle uten autorisasjon. VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG

➡️ Link til ASFs advarsel fra desember 2022 ⚠️

MERK FØLGENDE!: i august 2023 MFA lagt til IntroTrade til listen din falske finansielle selskaper, for å handle uten autorisasjon. VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG

➡️ Lenke til AMFs advarsel fra august 2023 ⚠️


Vårt råd: vi anbefaler alltid å jobbe bare med behørig regulerte selskaper, Er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere? Hvorfor investere hos en uregulert eller dårlig regulert megler, når du kan investere hos en megler regulert av en seriøs regulator?

📌 Ikke glem: Et av få tiltak som sikrer kundenes penger er meglerreguleringMed andre ord er det sannsynligvis det viktigste trekket for enhver megler; HAR GOD REGULERING. God regulering betyr at det er en myndighet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan sende inn en klage. 📌

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du ikke vår mening er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme også Legg igjen en kommentar på vårt nettsted med din erfaring med denne megleren.

 

🔻🔻 Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme. 🔻🔻

 

[demokrati id=”4806″]

 

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

4 kommentarer til «IntroTrade: Vurdering og anmeldelser»

 1. Luca Svar

  AMF rapporterte dette selskapet, vær forsiktig.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luca, takk for at du skrev om IntroTrade. Denne megleren regnes som en SCAM. AMF (Frankrikes finanstilsynsmyndighet) har lagt et varsel på dem, for mangel på regulering og for å villede deres klienter (Se AMF -lenken).

   Vi foreslår å IKKE sende penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det som vei.

   Hvis når du ber om uttak, ber de deg om mer for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnene på rådgiveren din, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra, etc.

   For å få pengene tilbake, snakk med vår CHAT eller fyll ut skjemaet på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. ANONYM Svar

  Dette selskapet har et dårlig rykte, vær veldig forsiktig.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei ANONYM, takk for kommentaren din om IntroTrade. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *