✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Brokersrecomendados.com

I denne delen vil vi analysere om InvoTrade er et selskap som vi anser som trygt eller upålitelig. Sørg for å lese hele anmeldelsen vår for å få all informasjonen!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om InvoTrade, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedinvotrade.com
🏠 selskap* Den nevner ikke hvilket selskap den tilhører.
🇧🇷 regulering Nevner ikke å være regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseNevner å være lokalisert i Luxembourg og Storbritannia
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert på:
firma typeKryptovaluta megler

Bedrift: ⚠️ InvoTrade nevner ikke hvilket selskap det tilhører. Vær veldig forsiktig, vi la merke til en tydelig mangel på åpenhet.

Sted: ⚠️ Selskapet nevner å være lokalisert i Luxembourg og Storbritannia, men vi mener dette er falsk informasjon.

Det er viktig å merke seg at vi har funnet flere kjennetegn ved dette selskapet som angår oss.

Hva er InvoTrade?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det InvoTrade er en: kryptovaluta-megler .

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

typer kontoerMINIMUM INNSTILLING
BASICDet er ikke nevnt
BRONSEDet er ikke nevnt
SILVERDet er ikke nevnt
GULLDet er ikke nevnt
PLATINUMDet er ikke nevnt

Informasjon på nettet

INVOTRADE nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av InvoTrade-nettstedet, som er invotrade.com. Fangsten ble gjort i juni 2024.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Vi har funnet følgende telefonnummer: +441872300210

– Vi har funnet følgende e-post: [e-postbeskyttet]

InvoTrade-forordningen

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Situasjonen som megleren tar opp er ekstremt bekymringsfull; Den nevner ikke reguleringen. Hva forteller dette oss? Vi står overfor en megler som opererer uten regulering. Hva innebærer denne mangelen på regulering? Det innebærer at meglerens kunder og deres midler er fullstendig ubeskyttet. Med andre ord, hvis megleren handler uredelig, kan det hende du ikke kan få pengene tilbake. Vi ber deg være svært forsiktig når du har å gjøre med denne typen selskaper. Tenk deg nøye om før du sender penger, du setter din lit til et selskap uten regulering eller beskyttelse!

🚫 InvoTrade endelig vurdering 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til InvoTrade, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Den nevner å være lokalisert på et sted som anses som trygt som Luxembourg og Storbritannia, men vi mener at dette er falsk informasjon som de prøver å lure kunder med.

regulering: Utelatelse av detaljer om reguleringen antyder at dette selskapet opererer uten tilsyn, noe som reflekterer en betydelig mangel på åpenhet og engasjement.

Husk at selskapet har blitt rapportert av forskjellige finanstilsynsmyndigheter (i dette tilfellet FSMA, den belgiske myndigheten for finanstjenester og markeder). Bruk EKSTREMT FORSIKTIGHET.

Dette selskapet nevner ikke hvilket selskap det er en del av, vær forsiktig, det er en klar mangel på seriøsitet og åpenhet.

Ved å undersøke InvoTrades nettside er det klart at den presenterer seg som en kryptovalutamegler, men mangelen på åpenhet angående plasseringen reiser spørsmål om legitimiteten. Selv om de hevder å være lokalisert på trygge steder som Luxembourg og Storbritannia, ser denne informasjonen ut til å være tvilsom og kan være et forsøk på å villede kunder.

Videre er mangelen på detaljer om reguleringen alarmerende og antyder at InvoTrade kan operere uten tilsyn, noe som utgjør en betydelig risiko for investorer. Gitt rapporteringen fra finansregulatorer som belgiske FSMA, er det avgjørende å utvise ekstrem forsiktighet når man vurderer enhver form for partnerskap med dette selskapet. Dens mangel på åpenhet om selskapets tilknytning er også en grunn til bekymring og antyder mangel på seriøsitet og pålitelighet i driften.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Det er klokt å fortsette med ekstrem forsiktighet med tanke på de mange advarselsskiltene. 🚨🚨

Oppdateringer

InvoTrade nyheter:

Dato Oppdatering – nyheter
Juni 2024Klage mot InvoTrade finansregulator FSMA, den belgiske myndigheten for finanstjenester og markeder

Vi gjør oppmerksom på at selskapet allerede har klager fra finanstilsyn. Vær veldig forsiktig!

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med InvoTrade.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Instruksjoner for å kreve tapte midler med InvoTrade

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere InvoTrade

I tilfelle du er misfornøyd med tjenesten som selskapet har tilbudt deg og ønsker å sende inn en klage, nedenfor, i avsnittet med ofte stilte spørsmål, vil du finne den beste måten å gjøre det på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til InvoTrade?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere InvoTrade?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er InvoTrade pålitelig?

Nei. InvoTrade er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: Mangelen på åpenhet om plassering og regulering av InvoTrade reiser alvorlige spørsmål om påliteligheten. Dens antatte beliggenhet i Luxembourg og Storbritannia virker upålitelig. Fraværet av regulatoriske detaljer antyder at det opererer uten tilsyn, noe som øker risikoen for kundene. I tillegg har det blitt rapportert av belgiske FSMA, og understreker behovet for forsiktighet når du samhandler med det. Mangelen på informasjon om hans forretningstilhørighet reflekterer mangel på seriøsitet. Ekstrem forsiktighet anbefales når du vurderer enhver form for investering med dette selskapet.

Hvordan få tilbake penger fra InvoTrade?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Anbefaltbrokers.com

2 kommentarer til «InvoTrade: mening og kommentarer – Er det en svindel?»

 1. Emilia Svar

  Dette selskapet betaler ikke. Jeg sier deg fra min egen erfaring, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com InnleggsforfatterSvar

   Hei Emiliaa, takk for at du skrev om InvoTrade. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke invester mer penger, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt og beholder pengene fra det øyeblikket de når deres kontoer, de kommer aldri inn i markedet, alt er forberedt slik at de tjener du mister pengene dine for å ha unnskyldningen for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber deg om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Betal aldri det!, det er varselet, fra det øyeblikket må du vite at du er kunde hos en svindelmegler, og selv om du betaler vil de aldri returnere det til deg.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *