✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i IQ Option. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om IQ Option, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedeu.iqoption.com – iqoption.es
🏠 selskap*Europe Ltd og IQOPTION LTD
🇧🇷 reguleringCySEC – Ikke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet] | [e-postbeskyttet] | [e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseKypros og Saint Vincent og Grenadinene.

⚠️ IQ Option eies av Europe Ltd og selskapet IQOPTION LTD ligger på Kypros og Saint Vincent og Grenadinene, et potensielt farlig skatteparadis for sine klienter på grunn av dets manglende regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå vil vi analysere kontotypene som tilbys av IQ Option, i dette tilfellet merker vi at den ikke tilbyr kontotyper.

Informasjon på nettet

IQ Option nettsted

IQ Option gir følgende hjelpemidler eller ressurser til handelsmenn eller interesserte parter: noen live-diagrammer, forklaring på produkter som IQ Option tilbyr, nyheter om økonomiske hendelser, økonomisk kalender, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

+54 115 173 7455 (Argentina) | +56 442 045 012 (Chile) | 01800 519 0167 (Colombia) | (+357) 825808 25 (Kypros) | +34 90 086 16 12 (Spania – Gratis) |+34 91 123 87 48 (Spania – Madrid Pris) | +44 20 8068 0760 (London-pris) | +44 80 0069 8644 (England)

🚫 IQ Option endelig vurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED IQ Option.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven dersom du blir skadet. (St. Vincent og Grenadinene)Det vil si at du ikke vil kunne kreve fra noen hvis det inntreffer en uheldig hendelse, slik som plutselig tap av midlene dine eller selskapets nedleggelse.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Videoanmeldelse av IQ Option

Oppdateringer

Nyheter om IQ Option:

Dato Oppdatering – nyheter
Mars 2023Vi mottar et stort antall meldinger fra IQ Option-kunder som hevder at de ikke kan ta ut kapitalen sin.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”6915″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med IQ Option.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet med IQ Option

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere IQ Option

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere IQ Option?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er IQ Option en svindel - er det en svindel?

Vi mener at IQ Option er et usikkert selskap: det er basert i Saint Vincent og Grenadinene, det er ikke regulert, vi har mottatt et stort antall klager. Kort sagt, det virker som et veldig usikkert alternativ for oss.

Er IQ Option pålitelig?

Nei. IQ Option er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Den har ingen regulering. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra IQ Option?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til IQ Option?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

22 kommentarer til «Er IQ Option en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Leo.Perg. Svar

  God morgen, jeg har prøvd å ta ut pengene mine i mer enn 2 måneder, jeg er fra Peru. De gir meg ingen løsning. De svarer ikke på meldingene mine. Jeg tror jeg har blitt lurt. Jeg vil gjerne vite om du kan rapportere det.

  Jeg har henvendt meg til en ekspert advokat og han har fortalt meg at de ikke har noen regulering og at de er basert i Saint Vincent og Grenadinene, som er et sted som selskaper velger å svindle, siden loven i mitt land kan nesten ikke gjøre noe imot dem. Jeg er veldig bekymret, jeg vil gjerne vite om det er noen måte å få pengene mine tilbake på.

  Velsignelser.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Leo, det er en megler som svindler alle sine kunder. Takk for kommentaren din om IQ Option. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Elena Svar

  Uttak av penger IQ-alternativ

  Iq opsjonsplattformen ønsker å blokkere meg Jeg forstår ikke hvorfor hvis all informasjonen min er bekreftet og er i mitt navn, så vel som de elektroniske lommebøkene, alt står i navnet mitt, hjelp jeg må ta ut pengene mine og inntektene mine som jeg har ikke brutt noen av retningslinjene dine hjelper

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Elena, takk for kommentaren din om IQ Option. Vi mener at IQ OPTION-megleren er veldig usikker. Vi anbefaler virkelig å jobbe med andre typer meglere, med mindre de er regulert, basert i trygge land, har et godt rykte på internett osv.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *