✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Kannabys City. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Kannabys City, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedkannabyscity.io
🏠 selskap*nevner ikke det
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Eposthar ikke
📈 Plattformegen plattform
📌 adressenevner ikke det

⚠️ Kannabys City nevner ikke hvem som eier det, selskapet nevner ikke hvor ligger, farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et sted ukjent, pass på. ⚠️

Kontotyper

Nå vil vi analysere hvilke typer kontoer som tilbys av Kannabys City, i dette tilfellet observerer vi at det ikke tilbyr typer kontoer.

Informasjon på nettet

Kannaby's City nettsted

Kannabys City gir en grunnleggende forklaring på de finansielle produktene den tilbyr, live-diagrammer, egentlig ikke så mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 Kannabys City Final Rating 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Kannabys City.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Videoanmeldelse av Kannabys City

Oppdateringer

Nyheter om Kannabys City:

Dato Oppdatering – nyheter
November 2022De gir så høy avkastning at vi mistenker at de er falske (200 % på 12 måneder eller 320 % på 24 måneder og to år). Siden de også har en pyramideformet henvisningsstruktur.
Kannabys City er knyttet til Få det Club y kannabyteselskaper med dårlig rykte.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”5815″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Kannabys City.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Kannabys City

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du Kannabys City

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Kannabys City?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Kannabys City en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror at Kannabys City er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Kannabys City pålitelig?

Nei. Kannabys City er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Kannabys City?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Kannabys City?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

22 kommentarer til «Er Kannabys City en svindel? Meninger fra 2023»

 1. jairus g Svar

  Hei, i dag, 27. februar, står de av oss som har nfts overfor et uvitende faktum at disse karakterene som er ansvarlige for dette "selskapet" hadde sikret seg den første runden med godtgjørelse fra nfts hvor de ville kjøpe disse nfts fra investorer, mer. 26. februar 2023 dukker Hugo Tellez opp og gir tilleggsinformasjon om hvordan man handler med disse nfts i stedet for å kansellere med penger som de hadde forsikret for noen måneder siden, kort sagt, det er en ganske stor svindel som har blitt opprettet og det ser ut til at at når ingen andre deltok i det, falt det og nå vil det mest sannsynlig forsvinne, noe som åpenbart tar tid til at investeringene våre ikke lenger kan kreves. Hvis noen vet informasjon eller en klage mot disse emnene, vil jeg gjerne delta, jeg vil være oppmerksom på forumet på forhånd, takk til alle og styrke mot disse svindlerne

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Jairo, du må melde det til politiet og få pengene tilbake hos oss. Takk for at du skrev om Kannabys City. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Adriana Svar

   Jeg ble også svindlet for en stor sum, jeg var veldig naiv og stolte på en bekjent som også tapte pengene sine, men ikke like mye som meg, og dessverre er jeg på 0 og alt på grunn av en dårlig avgjørelse, uansett JUSKE SLUMMERE, ikke fall for alle lenger svindel som disse, er det klart at inntekten er for høy til å være sann, og fremfor alt, informer deg selv før du investerer eller risikerer mye i en investering...

 2. milton naiva Svar

  Jeg investerte i get It club først, og tenkte at jeg kunne tjene litt penger. Det fungerte i noen uker, og så sluttet de å betale og innfri løftene sine. De utvidet datoen for oppgjør (betalinger) 45 dager 90 dager .... Kort sagt, vi nådde den fastsatte datoen og ikke engang en tøff av det de lovet. I prinsippet. De sender en zoomlenke med unnskyldninger og flere unnskyldninger fra Hugo Tellez for å unngå de tilsvarende betalingene. Slutt på historien. Vi ble lurt, disse menneskene burde i fengsel. José Gutarra, Javier Vergara, José Andias, Andrés Arciniegas. Hugo tellez. Ribal mourad. de selger bare røyk

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Milton, du må melde det til politiet og få pengene tilbake hos oss. Takk for at du skrev om Kannabys City. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. Boris Draven Svar

  I Ecuador svindlet de først med Get it-klubben, de fanget millioner av dollar og suspenderte plattformen, ifølge dem, for å migrere til CANNABYS CITY, og etterlot tusenvis og tusenvis av brukere og investorer strandet med pengene sine frosset, for ikke å nevne savnet, nå med det nye ansiktet kalt CANNABYS CITY De fortsetter å tiltrekke seg flere mennesker Ja, skam, ikke skam. Oppmerksomme mennesker fra Ecuador, ikke la deg overbevise av de typiske ordene om rikdom og overflod. Ta vare på pengene dine og fortsett å fordømme disse svindlerne, du må begynne å planlegge en formell klage til myndighetene slik at de setter alle pengeinnkreverne bak lås og slå.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Boris, ja, dessverre beholder de alltid investorenes penger. Takk for at du kommenterer Kannabys City. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsen

 4. LEO Svar

  ALLTID UNNSKYLDNINGER OG FLERE UNNSKYLDNINGER FOR Å SAMLE PENGE VÅRE Svindlere, CARADURAS

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei LEO, ja, dessverre beholder de alltid pengene til investorene sine. Takk for at du kommenterer Kannabys City. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 5. Silvi del So Moreno Svar

  Hallo. Jeg er enda en hore som var i Get it Club, og jeg ble migrert til Kannabys City. Vel, så langt det de har gjort er å likvidere, men i nfts av lans fra samme selskap. Jeg er misfornøyd og sint på dem siden støtten aldri svarer, partneren som la meg inn er ren dødstillhet, og så videre.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Silvi del So, takk for kommentaren om Kannabys City. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 6. Anonym Svar

  Jeg tror dette selskapet må undersøkes nærmere, de har avlingene sine, du kan gå til det stedet, de har ikke kontorer, det er sant, det er derfor du må undersøke metodikken de bruker for å forstå hvorfor.
  I dag er ingenting sikkert, hvis du investerer det risikerer du å miste det, og lar du det også være hjemme, i en bank er det mer hva de belaster deg enn fortjenesten.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Anonym, metodikken er enkel, de ber deg om penger for å investere i noe som ikke eksisterer og hvis du hevder det gir de det ikke til deg, ga du bort pengene dine.

   Hilsener.

 7. Daniel Hernandez Svar

  De er svindlere, de betaler for å vises på TV for å lure mange mennesker med sin juksevirksomhet!!!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Daniel, takk for kommentaren til Kannabys City. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 8. Juan Svar

  Jeg har en bekjent som investerer, men jeg vil ikke at de skal stjele pengene mine eller lure meg. Kan du hjelpe meg? Velsignelser.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Juan, takk for at du skrev om Kannabys City. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei ANONYM, takk for kommentaren om Kannabys City. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

   • jairus g

    Hei, i dag, 27. februar, står de av oss som har nfts overfor et uvitende faktum at disse karakterene som er ansvarlige for dette "selskapet" hadde sikret seg den første runden med godtgjørelse fra nfts hvor de ville kjøpe disse nfts fra investorer, mer. 26. februar 2023 dukker Hugo Tellez opp og gir tilleggsinformasjon om hvordan man handler med disse nfts i stedet for å kansellere med penger som de hadde forsikret for noen måneder siden, kort sagt, det er en ganske stor svindel som har blitt opprettet og det ser ut til at at når ingen andre deltok i det, falt det og nå vil det mest sannsynlig forsvinne, noe som åpenbart tar tid til at investeringene våre ikke lenger kan kreves. Hvis noen vet informasjon eller en klage mot disse emnene, vil jeg gjerne delta, jeg vil være oppmerksom på forumet på forhånd, takk til alle og styrke mot disse svindlerne

  • Anonym Svar

   Hei, jeg investerte penger i dette prosjektet, og faktisk er spørsmålet om likvidasjon gjennom NFT ganske overskyet, og prosessen med å skaffe disse "eiendelene" blir forsinket mer og mer, og sier at programmererne jobber på plattformen, jeg vil dele navnene med deg fra noen av lederne for denne påståtte svindelen:

   Santiago Luna, Andres Archiniegas, Jose Jaque, Hugo Tellez, Jose ignacio Andias

   • jairus g

    Hei, i dag, 27. februar, står de av oss som har nfts overfor et uvitende faktum at disse karakterene som er ansvarlige for dette "selskapet" hadde sikret seg den første runden med godtgjørelse fra nfts hvor de ville kjøpe disse nfts fra investorer, mer. 26. februar 2023 dukker Hugo Tellez opp og gir tilleggsinformasjon om hvordan man handler med disse nfts i stedet for å kansellere med penger som de hadde forsikret for noen måneder siden, kort sagt, det er en ganske stor svindel som har blitt opprettet og det ser ut til at at når ingen andre deltok i det, falt det og nå vil det mest sannsynlig forsvinne, noe som åpenbart tar tid til at investeringene våre ikke lenger kan kreves. Hvis noen vet informasjon eller en klage mot disse emnene, vil jeg gjerne delta, jeg vil være oppmerksom på forumet på forhånd, takk til alle og styrke mot disse svindlerne

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *